פורסם 2010 במרץ 3115 שנים שלום,אני מעוניין לקנות מחשב עם מערכת קירור מים עם אחריות והרכבה.האם אתם מכירים חנות שמתחמה בנושא ?
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים אין בארץ מוצרי איכות גם אם תמצא חנות שמביאה זה יעלה לך פי כמה וכמה מלהזמין מחו"ל..שלא נדבר על זמן ההמתנה..שורה תחתונה..לא קונים את זה בארץ..
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים מחבר זה נשמע לי דיי מצער כי כנראה אני יאלץ ללכת על קירור אוויר אם כך.יש המלצות לגבי קירור אוויר ?
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים אתה מספר לנו :-\ :-X בכל מקרה תריץ חיפוש בפורום לגבי קירור אוויר אתה תמצא את כל התושבות..אם עדיין לא סגור..תציין תקציב/מערכת/שימושים ויעזרו לך..
פורסם 2010 באפריל 115 שנים מחבר אני מעוניין לקבל המלצה לגבי חנות טובה שיודעים מה הם עושים.אני כבר דיי סגור על מה החלקים שאני רוצה.אני רק מחפש חנות טובה שתימכור לי הכל מורכב.אם הייתם קונים עכשיו מחשב חדש ולא הייתם רוצים להתעסק עם הרכבה לבד איפה הייתם קונים ?אגב בעיקרון המפרט הואi7-920 OChd 5970 OC3 X 2 GB DDR
פורסם 2010 באפריל 115 שנים תפנה אלי ? יש לו את הפורום להתעייץ עם אנשים.. ;Dפותח התרד בסטיקי של הפורום יש רשימה ואת כל המידע לגבי חניות וכו לקירור מים בחו"ל..תעין שם..לא רוצה להתעסק עם הרכבה ? תרכוש קירור אוויר..או שתמצא מישהו שמבין ורוצה להרכיב לך (חנות/חבר וכו)..
פורסם 2010 באפריל 215 שנים אולי הפתרון שלך זה לקנות משהו בסיגנון הזהחדש.חנות.אחריות.הרכבה.יקר.http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=3686ועד היצור הזה:http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8845
פורסם 2010 באפריל 215 שנים מה אני יעשה הבחור קשה.לא רוצה להבין שאין חנויות בארץ שמוכרות דברים טובים לקירור מים.[לכן הקישורים לכאילו קירורי מים במסווה של מארז]הבחור רוצה אחריות למקרה שמתפוצץ לו איזה צינור..וזה שום חנות לא תתןאני מנסה לדחוף את נושא קירור המים בארץ.והולך קשה קשה.זה נישה מאוד קטנה והביקוש ממש אפסי.על אף שאנחנו מדינה סופר חמה.עם הזמן נחבור לחנות שתפתח את דלתותיה ליבוא סדיר של מוצרי איכות לקירורי מים.בנתיים מנסה להריח מה קורה וכמה הענות יש בארץ..[בנתיים נדה]
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר המארז השני נראה לי דיי בסדר אפילו שבכותרת רשום שהוא מגיע עם מערכת קירור גז מה שכנראה לא נכון.מה שאומר שזה סתם מארז בשלוש וחצי אלף.בכל מקרה אולי באמת אני יקנה עוד מחשב מwelcome כבר קניתי שם אחד והוא לא רע. עדיין עובד למרות שהמאוור של הציפסט התחיל לעשות בעיות אחרי כמה חודשים בלבד.אפילו שנציגי מכירות שלהם לא מבריקים לפעמיים.עוד מישהו התנסה איתם ? איך איכות ההרכבה ?
פורסם 2010 באפריל 415 שנים פותח התרד אין קשר בין השאלות שלך עכשיו לתרד, אתה מעוניין בחוות דעת על חנות פתח את התרד בפורום המתאים, תודה.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים אני מנסה לדחוף את נושא קירור המים בארץ.והולך קשה קשה.זה נישה מאוד קטנה והביקוש ממש אפסי.על אף שאנחנו מדינה סופר חמה.עם הזמן נחבור לחנות שתפתח את דלתותיה ליבוא סדיר של מוצרי איכות לקירורי מים.בנתיים מנסה להריח מה קורה וכמה הענות יש בארץ..[בנתיים נדה]דווקא קירור מים לשרתים רץ טוב בארץ. אפשר למצוא בארץ מוצרים של IBM ועוד כמה חברות.מה שחשוב הוא שמה שמגיע לשרתים מגיע בסוף גם לחובבי הביצועים (ראה למשל RAID).
פורסם 2010 באפריל 415 שנים בפנדה אני יודע שמוכרים ומרכיבים מערכות החל מהפשוטות של TT וזלמן ועד תכנון אישי על סוויפטק ודנגר-דן אבל כמובן שלקנות את החלקים בארץ תוסיף על כל המחירים בחול מיסים רווח של החנות ועוד עלות הרכבה זה כבר יכול להגיע בקלות ל2000 ש"ח למערכת עצמה .... לדעתי הזמנה ישירה מחול תיהיה הרכבה יותר זולה וגם תלמד מהתהליך קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.