עבור לתוכן

אייפון 4 יצא בארה''ב בקיץ

Featured Replies

פורסם

אפל מתכננת להוציא בקיץ גרסא משודרגת לאייפון שיהיה דק יותר ויכלול מעבד חזק יותר.

בנוסף, אפל תוציא עד סוף השנה אייפון חדש שיעבוד בטכנולוגיית CDMA, ככל הנראה מהלך זה יסיים את המונופול של AT&T שעובדת בטכנולוגיית GSM ויאפשר לספקיות אחרות להציע ללקוחותיהן את האייפון החדש.

ע"פ הפרסום אפל תתחיל בייצור האייפון החדש בספטמבר השנה.

מקור:

http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304370304575152242601774892.html?mod=WSJ_Tech_LEADTop

פורסם

נחמד שהם החליטו לייצר גם גרסת CDMA בשביל להפטרמAT&T

מעבר לכך, לא פורסמו עוד פרטים על המכשיר?

פורסם

יש ספקולציות מפה ועד הודעה חדשה...מידע מאושר אין...

פורסם

אני תמיד עוקב פה ושם אחרי השמועות אבל בעיקר עם אפל שום דבר לא משנה, הם תמיד דופקים וואחד בומבה ואין לדעת מה יהיה בסוף. כבר 3 דורות מחכים למצלמה קידמית, נו ו? ::)

אז בטח כמו שיודעים כמעט בטוח תצא גרסה 4 שתביא מולטי טאסקינג, המכשיר יקבל עיצוב חדש (אי אפשר שנתיים על אותו עיצוב), בטח המצלמה תהיה 5, והמעבד יהפוך להיות כמו באייפד- A4 במהירות של 1GH. אבל כמו שנאמר, אלו רק שמועות ואין לדעת מה בסופו של דבר יהיה.. 8)

פורסם

שמועות או לא, מה שבטוח זה שבקרוב אתבאס על ה IPHONE 3GS שקניתי במיטב כספי :P

מקווה שהגרסה הזאת לפחות תשפר את זמני הסוללה הזוועתיים..

פורסם

אמור לצאת עידכון ל-os4 שימתיק לך את הבעאסה עם ה3gs...

פורסם

אני מקווה שאפל יראו לנו כמה דברים חדשים באמת באיפון החדש, ולא מעבד חזק יותר, מצלמה טובה יותר, מצלמה מקדימה וכל מיני שיפורים קטנים.

היה לי את האיפון הראשון ואני יכול להגיד שהשדרוג ל3G היה שווה, אבל כרגע שיש לי 3G ולחבר יש 3GS לא הרגשתי אפעם שבא לי לשדרג.

אני רוצה לראות כמה שינויים מעניינים לשם שינוי.

פורסם

שמועות או לא, מה שבטוח זה שבקרוב אתבאס על ה IPHONE 3GS שקניתי במיטב כספי :P

מקווה שהגרסה הזאת לפחות תשפר את זמני הסוללה הזוועתיים..

א. זה באמת שמועות ובכל אופן אין סיבה להתאבס .

ב. במכשירי הIPAD יש רמזים (או ככה לפחות מפרשים את זה) על גרסאות הבאות של כל משפחת המכשירים של אפל , ובהנחה שאפל עדיין עובדת באותו קו שהיא עבדה עד היום שבו מספר גרסה מיוצג ע"י X.XX ספרות כאשר הX משמאל לנקודה מעיד על שינוי רציני והXים שאחרי הנקודה על שינויים מינורים, אז לפי מה שיש שם לא צפויים שידרוגי חומרה בומבסטים כי שני גרסאות האייפון שמופיעות שם שונות במספרם באחרי הנקודה וכל זה כאמור בגדר הסקה מכמה תיקיות שהיו בתיקיות מערכת של המכשיר .

ג. הדברים שבטוח ישודרגו באייפון הבא לדעתי - המסך (רזולוציה),תהיה גרסת 64GB , דק יותר , אם באמת הם מכניסים מולטיטסטיק אז יהיה בטח יותר זיכרון, רכיב WIFI בתקן N וכנראה גם מצלמת 5מגה פיקסל ...אלא הדברים הדיי וודאיים שיהיו.

כל השאר זה באמת בגדר ספיקולציות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים