עבור לתוכן

מבקש עזרה בבחירת חלקים נכונים לקירור מים

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים! אני קונה בקרוב מערכת קירור מים, למעבד Q9550. עשיתי מפרט בסייד וינדר, זה מצורף בתמונה. השאלה היא האם כל מה שבחרתי מתאים אחד לשני ומה אני צריך להוסיף(חיבורים למיניהם) , ואיזה צנרת עדיף?

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

היתי הולך לכיוון בלוק למעבד של-SWIFTECH APOGGE GTZ

וצנרת טייגון-TYGON R-3603

חבקים לצנרת

נוזל קירור

לא לשכוח שיש עוד תשלום על-משלוח.ומע"מ.

פורסם
  • מחבר

תודה, מע"מ אני יודע אבל אני אוכל סרט על מכס... לא הצלחתי להבין לפי מה קובעים כמה אני יהיה חייב לשלם ומתי אני צריך לשלם

פורסם

פותח התרד תחילה וכדי שתדע יש לך סטיקי בכל הנוגע לקירור מים חנויות וכו..

לגבי החלקים שקנית..אכן בלוק הייתי מחליף לGTZ..בלוק יותר מומלץ הוא של HEATKILLER אבל הם יקרים יותר..

לגבי צנרת ממש אבל ממש לא הייתי משקיע בצנרת של TYGON שכן המחיר שלה מוגזם ואם אין לופים משמעותים בדרך אין סיבה..

פותח התרד אני מציע שתחשוב טוב ותתכנן את הלופ, ככה תוכל לדעת בדיוק איזה חלקים אתה צריך..

אנחנו נשמח לעזור..על איזה מארז המערכת תותקן ? ומשם נמשיך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עוד לא קניתי אני רק מתכנן...

מארז שיש לי זה XASER VI FULL TOWER.

בסטיקי קראתי שיש מכס מעל סכום מסויים, לא הבנתי כמה החוז זה יהווה מכל הקניה, והאם צריך לתאם את זה עם מכס לפני או אחרי קניה או שהם מתקשרים עלי לבד ואומרים לי שאני צריך לשלם?

פורסם

או קי...את הרדיאטור אתה מעוניין להתקין במארז ?

לגבי מכס מעל 50$ יש מכס על המשלוח+המחיר של המוצרים, ואל תדאג לא צריךם לתאם כלום שתגיע לקחת את זה בדואר תאלץ לשלם :-X :-\

פורסם
  • מחבר

כן אני חושב שאני הולך להוציא את הכלוב של הארד דיסקים כדי להתקיןאת הרדיאטור בתחתית המארז.

ואפשר לפחות בערך להעריך כמה יקחו מכס?

פורסם

נו אמרו לך כבר מעל ל50 דולר (משלוח+מוצרים) יש מע"מ + עוד איזה 100 ש"ח ~ כל מיני מיסים שונים ומשונים..אם אתה רוצה לדעת את מוזמן להתקשר למכס ולשאול. אגב החנות הספציפית SIDEWINDER מצהירה על המוצרים פחות משווים כך שתשתלם פחות.

אני תומך בהצעות שנאמרו אני אישית הייתי מחליף לבלוק GTZ או XT החדש והייתי לוקח גם את סדרת TYGON SILVER שזה צינורות אנטיבקריאליים (על אף שהם נורא יקרים יחסית).

והייתי גם זורק כמה SLIP STREAM שיקרר את הרדיאטור אני אישית הייתי ממליץ על רדיאטור של FESER XCHANGER 360 (שבגלל העיצוב המיוחד שלו ניתן להגיע איתו לתוצאות מעולות גם עם מאווררים איטיים יחסית = יותר שקט) אבל זה רק אם אתה מתכנן אוברקלוק רציני ה SWIFTECH יעשו את העבודה כמו כן הייתי מוסיף נוזל קירור של מוליך חשמל כמו FESER ONE (בקבוק אחד של ליטר מספיק)

בהצלחה

עידו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים