עבור לתוכן

בעיה בהלחמת שתי נקודות בלוח אם

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מעצבנת עם שתי הנקודות האלו , ככול הנראה הם ריקות ואני רוצה למלא אותם בבדיל כדי שהייה לי נוח להלחים אליהם כבלים של כבל תקשורות , בכול פעם שאני מנסה להכניס ולשים שמה קצת בדיל זה אף פעם לא נתפס ( לפי איך שזה נראה זה ריק מבפנים ויש שמה רק פלסטיק וממה שאני יודע הבדיל לא יתפס סתם ככה לפלסטיק ) .

אני משתמש עם מלחם 30W ובדיל דק למישהוא יש הצעות שיעזרו לי לסדר את זה אני צריך שזו תהייה נקודה כמו כול שאר הנקודות על הלוח כמו למשל התמונה השלישית

http://img268.imageshack.us/i/img2482v.jpg/

http://img130.imageshack.us/i/img2481u.jpg/

http://img191.imageshack.us/i/img2485s.jpg/

פורסם

מה אתה מנסה לעשות בדיוק?

אתה לא מצליח להלחים בגלל שאין שמה פס נחושת שהבדיל ידבק אליו.

פורסם

לפי איך שזה נראה כבר אין שם נקודות הלחמה בכלל.

אז או שהן לא היו שם מראש, או שחיממת כל כך הרבה שהרסת אותן.

מה שאתה יכול לעשות זה לעקוב אחרי המוליך בלוח שמוביל לשתי הנקודות האלה ולמצוא נקודות אחרות ולהתחבר אליהן.

פורסם
  • מחבר

הייה שמה את הטבעת נחושות הזו כדי שהבדיל ידבק אליו הוא עכשיו הוא איננו כי הלחמתי הרבה פעמיים את שתי הנקודות האלו , יש אפשרות איך שהוא להלחי באותן נקודות חוץ מי למצוא את שתי הנקודות האלו במקום אחר ??

פורסם

אם תמלא את החור בבדיל יש סיכוי קטן שתיצור מגע אם המוליכים המתאימים

אם יש קווים או משטחים אל לוח שאמורים להתחר לחור תוריד מהם את הצבע קצת ליד החור ותלחים אל המקומות האלה כדיי שהבדיל יצור מגע. ואז כשתמלא את החור אז הבדיל אמור להתחבר אם הבדיל של איפה שהלחמת עכשו (אל תוריד יותר מדי צבע כדיי שלא יהיו קצרים)

בלוח של כמה שכבות (רוב הלוחות של מחשבים) אתה בצרות אבל עדיין תנסה יכול להיות שיעבוד לך

פורסם
  • מחבר

זה לוח אם של XBOX 360 אבל אני ינסה את מה שאמרתה אולי בכול זואת יצא לי תודה רבה על הטיפ

פורסם

קשה לי להאמין שתצליח.

זה ממש שרוף.

אתה בטוח שאתה יודע להלחים?

פורסם

משחת הקסם- פלאקס...

חבל מאד שאנשים ניגשים לעשות דברים שהם לא יודעים, חבל מאד.

בכל אופן שים פלאקס על נקודת ההלחמה ורק אחרי זה תיגש להלחמה עצמה !

פורסם
  • מחבר

זה לא אני הלחמתי קניתי את הלוח הזה ביד שתיים ב 100 ש"ח עכשיו אני יודע איך לתקן את הבעיה שיש שמה אבל הבן אדם שהלחים את זה שרף את שתי הנקודות ואני לא יכול לשים שמה בדיל כדי להלחים שתי כבלים לשם אני ינסה פעם אחת אחרונה עם פלקס נראה אם אני יצליח אם לא אז חבל על ה 100 ש"ח :P או שאני יקח את זה לאיזו מעבדה שינסה לסדר לי את זה ( אתם מתכוונים לFLUX שקוף כזה ?? הוא ממש נוזלי או כמו דבק כזה ?? )

פורסם

תוספת למה שאמרתי מקודם - אם אתה יכול למצוא חוט שאמור להגיע לחור ונמצא רחוק יותר ממנו (נשרף עד למרחק כלשהוא מהחור) תוריד ממנו את הצבע בחלק השלם ותגשר אותו אל החור אם חוט חשמל דק (שערה מתוך כבל חשמל גמיש תעבוד אבל תשים לב שהיא לא תיגע בכלום)

תבדוק מ 2 הצדדים של הלוח אם יש קווים כאלה. יתכן שקו יעבור דרך החור וימשיך לחלקים אחרים במעגל ולא רק יסתיים בחור. במקרה הזה חובה לגשר אותו כדיי שהחלקים האלה יקבלו את המתח / תקשורת שהקו מעביר

פלאקס זה החומר האדום שיש בתוך הבדיל וניתן לקנות אותו בעצמו במיכל פלסטיק קטן. הוא עושה שהבדיל יצמד טוב יותר לנקודות הלחמה אבל בכמות גדולה יכול לעשות קצרים (לחלק מהסוגים יש התנגדות לא ממש גבוהה)

פורסם

כמו שאני רואה את זה גם אם תצליח איכשהו לשים שם בדיל זה לא יעזור לך כי המגע עם המוליך מנותק לגמרי.

כמו שכבר הציעו לך תבדוק לאן מוביל המוליך שמתחבר אל הנקודה הזאת ותנסה להלחים לשם.

פורסם

מה הקשר בין הנקודות הללו לבין כבלי תקשורת?

מה אתה רוצה רוצה לעשות ל xbox ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים