עבור לתוכן

מסך לפוטושופ 22-24 אינץ' - ~1500 ש"ח - שאלה על דל 2209

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי היום SAMSUNG 2253BW בגודל 22" שהוא סביר כל עוד אני יושב בדיוק מולו (בעיקר בגובה) - ואז הצבעים ממש משתנים כל סנטימטר שאני מזיז את הראש...

אני מחפש מסך שיתן לי צבעים אחידים בזווית ראיה שהיא לא רק 90 בדיוק (גם אופקי וגם אנכי).

שימוש המסך הוא כללי וגם פוטושופ (הרבה שעות ביום מול המסך)

רצוי גם מצב PIVOT לקרוא עמודי A4 על המסך.

אני כנראה אחבר את שני המסכים במקביל, האם זה אומר שכדאי לי לקנות מסך 22" 1650X1050 (כמו הנוכחי)?

תקציב 1500 - גמיש.

תודה

פורסם

קיימים שני מסכים שמתאימים בדיוק לדרישות שלך (פאנל איכותי לצרכי עריכת גרפיקה, PIVOT ורזולוציה של 1680X1050):

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745659

המסך של DELL זול יותר אך הוא אינו כולל חיבור HDMI שקיים במסך של LG. מעבר לכך, שני המסכים מכילים את אותו פאנל בדיוק ורצוי לקנות את הזול מביניהם.

פורסם

W2486L 24'' LED 2ms 1:2000000 DVI HDMI WideScreen Black ‎ LG

מחיר: 1340 ₪

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים המתים/תקועים של ה DELL 2209?

האם יש בעייה לקנות אותו למרות שהוא יחסית ישן והבנתי שלא מיוצר יותר?

פורסם
  • מחבר

מישהו ???

פורסם

אני קנתי אותו ופעמיים קבלתי אותו עם פיקסל שרוף ופעמיים שלחו אליי שליח שבא עם מסך חדש ולקח את הפגום.

מסך שלישי שקבלתי היה תקין ומעולה ואני מרוצה ממנו עד היום.

דוגרי באופן אישי אף פעם לא נתקלתי בשירות כזה טוב כמו של דל.

פורסם

רק כך בחשבון, שדל שולחת מסך מחודש תמורת חדש, גם אם קנית אותו רק אתמול. לכן כדאי לקנות בחנות, שתחליף לך את המסך בעצמה. אם אתה רוצה לדעת פרטים על אחריות, תתקשר לתמיכה של דל 1809-444-688. במקרה וישלחו אותך ל-support.dell תתעקש, כי שם לא תמצה כלום. ותזכור, שלפי תקנות הגנת הצרכן בית העסק חייב לאפשר לך לעיין בתעודת האחריות עוד לפני ביצוע הרכישה. המסך עצמו לדעתי הוא מצוין.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אתה מכיר חנות שתחליף בעצמה? או שבודקת לפני המשלוח (או שאני אגיע אליהם לבדיקה) לפני המשלוח?

(אזור ת"א)

פורסם

בפנדה בזמנו היו מבטיחים את זה. אייבורי החליפו מסך למישהו בפורום. אף אחד לא הסכים לפתוח את האריזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים