עבור לתוכן

דעתכם על המפרט הנ"ל - עבור פרוייקט חדש!

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה הפרוייקט החדש מתחיל, אומנם מדובר בשלב של איסוף חומרים וחלקים.

לוח: EVGA קלאספייד

מעבד: 920 I7

זיכרון: דומינייטור 3X2GB

כ.מסך - בהמשך

HDD: אינטל SSD, 80 GB, עם שאיפה לRAID 0

ספק 1WK של קורסאייר - קיים

מארז: ליאן לי V1010 - קיים.

דעתכם?

כמובן שבכל פרוייקט - הרמה צריכה לעלות. הפעם יש לנו כל מיני שטויות מMDPC, וMIPS, אין כמו הגרמנים בכל הקשור לאיכות.

קירור מים קיים אף הוא, ואני בשלבים מתקדמים של המפרט הסופי של החלקים להם אני אזדקק.

השם של הפרוייקט ככל הנראה יהיה AURIOS .

שבוע טוב.

פורסם

שמע, המפרט חזק מאוד. מת לראות כבר איך זה ייצא... בהצלחה!

פורסם

הופה הופה הופה....תראו מי חזר !!! רק סיימת את הפרויקט הקודם כבר עוד אחד... כל הכבוד על ההתמדה :yelclap:

אחלה חלקים הלוח הזה יש לו כמה גרסאות של לו של QUAD SLI , 3 WAY SLI , SLI איזה לוח אתה מתכוון לקנות. בלו של הQUAD יש לו 4 PCI EXPRESS X16 שהם פועלים ב X16 X16 X8 X8 שזה מטורףףףף לוח הגיימרים האולטימטיבי!!!

אם אתה יכול למתוח את התקציב יותר הייתי הולך על DOMINATOR GT .

מה אתה מתכוון לעולל למארז (חוץ מקירור מים)?

ועכשיו קצת ביקורת בונה בפרויקט הקודם שעשית, ה NOD , לדעתי לא עשית מספיק מודינג כלומר המארז פחות או יותר נראה אותו דבר בסוף כמו שהיה בהתחלה מבחינה חיצונית (חוץ מתאימות לקירור מים שהיה מאוד מרשים שהצלחת לדחוף שם רדיאטור בכל פינה וחוץ מהתאורה) תנסה קצת לשנות דברים מבחינה חיצונית הפעם.

אני מאחל לך הצלחה בפרויקט הבא, ו....תפתיע אותנו :xyxthumbs:

פסח כשר ושמח!

עידו

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

בקשר למפרט - ככל הנראה שאני אביא את הUD7 ולא את הקלאספילד. הוא יותר מתאים לי, ודי והותר לכשעצמו.

בקשר לזכרונות - הבנתי ששבבי ההיפר לא הכי אמינים, ולכן לא בטוח שאני אלך גם הפעם עם הדומינייטור.

לסיום - לגבי הביקורת בונה - אני תמיד אוהב לקבל מחמאות וביקורות,

תרשה לי להתייחס.

לדעתי היה שם מעבר למה שציינת, כגון: סליבינג לא פשוט, יצירת מיכל מים מותאם אישית (כולל עבודת מחרטה), יצירת כבלים מותאמים אישית לספק, חיתוכים לשליפה מהירה של המעבד, ועוד כל מיני שטויות, התאורה היא רק של המאווררים, אין שום אלמנטים נוספים :)

לגבי "החוץ" אולי זה רק אני , אבל מבחוץ אני אוהב את זה "נקי" סטייל מורדר מוד. בלי יותר מידי קשקושים, את ההפתעה מגלים בפנים

חג כשר ושמח

אלי

פורסם

זה צריך להיות מעניין :)

אתה משאיר הרבה מקום לדימיון, מפרט מטורף אבל שום רמז למה שהולך לקרות לו.

מה הולך להיות השימוש של המחשב הזה? ולשם מה אתה צריך ספק 1KW :o

פורסם
  • מחבר

בקשר למפרט - אני לא לחוץ, ואני עדיין חושב על הרכיבים שאני צריך, כמו כן, הכסף אינו זמין עכשיו ולכן אני לא יכול להתחיל

בקשר לספק, הוא כבר קיים, אז למה לא להשתמש בו? חוץ מזה, משום מה יש לי הרגשה שהפעם אני אשתמש בו. ;)

שבוע טוב.

פורסם

אתה חייב להריץ פה מערך CF!

חכה קצת עם כרטיסי המסך, קראתי שהמחיר של ה 5870 אולי ירד בקרוב, בתלות בהצלחה של הפרמי.

אם תקטוף שניים כאלו, אני בטוח שלא תצטער.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אל תקנה עכשיו מעבד כרטיסי מסך וזכרונות

עד שתייסים את הפרוייקט הם יתישנו מאוד

כמו ה4850 שלך , והQ6600

אני מציע שתקנה רק לוח בלי מעבד כרטיסי מסך וזכרונות תתחיל להרביץ מודים שתתקרב לסיום תסגור חומרה עדכנית ביותר ותסיים .

פורסם

אל תקנה עכשיו מעבד כרטיסי מסך וזכרונות

עד שתייסים את הפרוייקט הם יתישנו מאוד

כמו ה4850 שלך , והQ6600

אני מציע שתקנה רק לוח בלי מעבד כרטיסי מסך וזכרונות תתחיל להרביץ מודים שתתקרב לסיום תסגור חומרה עדכנית ביותר ותסיים .

אני מעוניין לחזק את דבריו של עמיתי המלומד, אבירם! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חח משום מה, הת'ארד הזה התחיל בפורום מפרטים, ואין לי מושג מה הוא עושה כאן.

בכל אופן, הוא היה במסגרת של בניית מפרט בלבד.

כאשר הפרוייקט יחל - יפתח ת'ארד רשמי ומסודר..

נכון לעכשיו, אני דוחה את הפרוייקט, עקב חוסר תקציב , נסתפק במה שיש .

כמו כן, הליאן לי גם קטן מידי (נו.. מה אני יעשה).. ועדיין לא החלטתי על הבניה (חיצונית \ פנימית)

כזה יהיה רלוונטי - תדעו הכל.

עד אז, שיהיה לכולנו יום טוב. :)

פורסם

מפרט חללית , לך על זוג 480 אם לכ"מ יהיה קירור מים :P

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מתי אתה מתחיל לעבוד על הפרוייקט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים