פורסם 2010 במרץ 2715 שנים הייאני מתעניין ברכישת נגן MP4 וראיתי את הD2, אבל הוא קיים בשוק כבר הרבה זמן.יש נגנים עדיפים עליו או שהוא עדיין מוביל בתחום?תקציב עד ה 1K
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים חבל שלא הגדרת מה אתה מחפש בנגן, כי אז היה קל יותר לענות לך.אישית יש לי אותו כמה שנים טובות, בתנאי עבודה די קיצוניים כולל כמה סבבים סביב כדה"א והוא אחלה ולא איכזב עד עתה.יצא דגם D2+ שהוא טיפה שונה, שאל את עצמך מה חשוב לך יותר, חדשנות או אמינות ואיכות מוכחת של שנים.
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים אין נגנים שיש להם אותם תכונות כמו הD2 שעדיפים עליו, אני יושב מרוצה ממנו כבר כמה שניםשנית, אין שום הבדל מלבד הקושחה בין הD2+ ל D2 הרגיל, אפשר לצרוב על הרגיל את קושחת ה+ בלי בעיה
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים מחבר אני אלך לראות אותו היום בעיניים לראות אם הוא קטן מדיראיתי את ה S9 אבל הוא קצת יקר (ה16G נכנס לתקציב, אבל לא חושב שיש לו חריץ הרחבה)בכל מקרה, מחפש נגן לקצת סרטים ומוזיקה
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים אם הדגש שלך זה מוזיקה, למיטב ידיעתי, זהו ה-נגן אפילו כיום ולא חשוב כ"כ כמהשנים עברו מאז השקתו.עקרונית קשה לי לראות סרטים על פחות ממסך קולנוע וצליל דולבי מלא.. אז על מסך כמו ה-D2לא ממש ניסיתי לראות סרטים... קליפים כן (עם רמקולים חיצוניים) אבל לא מעבר לזה.
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים אם אתה מתכנן לראות עליו סרטים אז המשך הלאה, במקסימום הוא מהווה פתרון וידיאו עם יציאת הוידיאו שלו. מעבר לכך מדובר בנגן מומלץ מאד מכל הבחינות.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מחבר D2 ממש ממש פיצי.לקחתי בסוף את ה S9 - איכות סאונד מטורפת....מאיפה אפשר להשיג לו נרתיק?
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים EBAY. הייתה חנות אחת שמכרה כיסויים ונרתיקים איכותיים (משם קניתי את שלי) היישר מקוריאה, זולים ומשלוח חינם אבל משום מה אני לא רואה אותה עכשיו. תתחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.