עבור לתוכן

מסך מחשב למשחקים 24'-26' 2000-3000 שקל

Featured Replies

פורסם

כמו שהכותרת אומרת. אני זקוק להמלצה למסך 24 או 26 אינץ' בתקציב 2000-3000 שח למשחקים

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

T260HD LCD 25.5'' 5ms DVI HDMI WideScreen Black +Remote

מחיר: 2090 ₪

P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI Component WideScreen Black +Remote

מחיר: 2190 ₪

W2486L 24'' LED 2ms 1:2000000 DVI HDMI WideScreen Black ‎

מחיר: 1340 ₪

כולם FULL HD מסכי מחשב

פורסם

ממליץ בחום על ה DELL 2408WFP יש לי אותו כבר יותר משנה ולמרות שהוא קצת יקר - אני מרגיש שהוא הרכיב הכי מוצלח במערכת שלי. אינספור פיצרים, חיבורים, פיווט ותמונה פשוט מושלמת! :xyxthumbs:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692382

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין שלושת המסכים של dell בטווח המחירים הזה?

פורסם

ה U2410 הוא הדגם החדש של דל והוא מגיע עם פאנל IPS לעומת ה PVA של ה2408WFP.

רוב ההשוואות שקראתי ממליצות על הU2410 למרות שלי יש את ה2408 ואין לי תלונה אחת עליו.. :nixweiss:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המסכים שלהם טובים למשחקים? מה לגבי זמן התגובה? מה לגבי ה-Input lag?

אני משחק COD ועם הפינגים שיש זה גם ככה קשה... עוד 20ms במצטבר עם פינג יכול להגיע כבר ל-80ms...

פורסם

אני חושב שאתה צריך לבדוק מחדש מה המשמעות האמיתית ל input lag במסך, ומה המשמעות של lag ברשת.

פורסם

input lag הוא הזמן בו לוקח למידע להגיע ממוצא המחשב אל התצוגה אותה אתה רואה על פני המסך.

לא דיברתי על לאגים ברשת אלא על פינגים.

אם אני משחק עם פינג של 60 והמסך מוסיף לעיכוב הזה עוד 20 אז המצב בקרשים.

אם אני בכל זאת לא מבין, אשמח שתסביר טוב יותר :)

פורסם

אתה לא יכול לבוא ולהגיד שיש לך latency בין המחשב והשרת 100ms ו- input lag של 20ms,

לסכם את שניהם ולהגיד שיש לך סה"כ latency בין המחשב לשרת של 120ms (או להפך, שיש לך input lag של 120ms).

זה שתי תחומים שונים וההשפעה של שניהם על חווית המשחק שלך לא שוות ערך כמו שהפינג שלך יהיה יותר גבוה. אני מקווה שאתה מבין אותי.

פורסם

אבל למה?

אם המידע מגיע למחשב באיחור של 100 ומהמחשב למסך בעוד 20 אז העין שלי קולטת שירו בי אחרי 120 מאיות השניה.

נראה די הגיוני בגדול ???

פורסם

לאג ברשת לא מתייחס לכמות הזמן שלוקח לתמונה להיות מוצגת על המסך. אלה לכמות הזמן שעובר בין הקשה לרגע שבו השרת "רושם" אתה ההקשה. ההפרעות שנגרמות בגלל latency גבוה (או לאג כמו שכולנו קוראים לו) הם בד"כ "קפיצות" של שחקנים על המסך שלנו בגלל שהשרת מעדכן את המיקום שלהם.

אתה תקבל תמונה על המסך ללא קשר באיזה פינג יש לך.

input lag לעומת זאת גורם לנו לראות תמונה באיחור. input lag של 20ms זה בערך פריים אחד בשניה...כלומר ההבדל בין מה שקורה בפועל למה שאתה רואה הוא פריים אחד. זה כלום.

פורסם

אז השרת ירשום לי איפה השחקנים באיחור של 80 והמסך יציג אחרי עוד 20

אני לא כל כך יורד לסוף דעתך :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים