עבור לתוכן

דיגיטייזר שבור?? HTC TOUCH HD ):

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אתמול החליט המכשיר שלי להשתגע...

החלק השמאלי של המסך לא מגיב היטב, יותר נכון הוא מגיב לצד ימין או מתי שבא לו הוא מגיב נורמלי.

מי שמכיר את הממשק TF3D - ברגע שלוחצים על אחד הטאבים אפשר לגרור את המסך ימינה או שמאלה, ברגע שאני לוחץ על הטאב ומשאיר את העט סטיילוס עליו, הוא קצת מתחיל לרעוד ימינה שמאלה כאילו אני מזיז טיפה, מה שלא נכון כי אני משאיר את העט קבוע.

עוד דוגמא, מסך התחל משמאל, ברגע שאני לוחץ עליו - לפעמים הוא מגיב ולפעמים הוא מגיב לי בצד הימני של המסך!

זה יכול לשגע..אני לא יכול לענות לאנשים לשיחות כיוון שצריך לגרור את הסליידר ANSWER לצד הימני, ואי אפשר לתפוס אותו עם האצבע רוב הפעמים

עשיתי HR - החלפתי רום למכשיר פעמיים אחד של DUTTY + ENERGY, ועדיין הבעיה קיימת.

למישהו יש מושג האם הבעיה היא בדיגיטייזר של המכשיר? DIGITIZER

בדקתי בכמה מקומות כמו גם ב XDA וראיתי שהבעיה דומה, אך לא תמיד.

תודה לעונים...

פורסם

האם הפלאפון נפל ? חטף מכה או זעזוע באיזור ?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שכן..היה אצלי בכיס ללא המגן שלו..והרמתי דברים כבדים שנשענו על הרגליים איפה שהטילפון ישב.

אני מתאר לעצמי שהדיגי נשבר, ה LCD שלם ללא פגע, התמונה לא הרוסה אלא נראית מצויין...

אני מקווה שזה לא לוח אם של המכשיר...

:'(

פורסם

להחליף דיגיטייזר זה דבר מאוד פשוט ..עשיתי את זה השבוע ל 5800 שלי ...תקנה מאחד שיתן לך TOOL+GUIDE רצוי שתקנה אורגינלי

פורסם
  • מחבר

הלוואי וזה היה פשוט ב HD..קרתי בכל מקום שסביר להניח שהמסך LCD של המכשיר הזה נשבר בדרך כלל כשמחליפים דיגיטייזר כי הוא בין המכשירים הקשים.

\=

פורסם

^^ לדעתי אם אתה מפרק אחד לאחד לפי המדריך אין שום חשש

בכל מקרה אם אתה חושש מזה אז תקנה דיגיטייזר אורגינלי ותתן למעבדה להרכיב לך ב 150 שח .

אני הייתי מנסה לבד .

פורסם
  • מחבר

זה מה שחשבתי לעשות...

בכל מקרה קרה לי דבר ממש מוזר כרגע..

אחרי אין ספור HR שעשיתי, לפתע המכשיר לאחר ה HR האחרון חזר לעצמו, הטאבים לא בורחים יותר ופתאום המסך עובד חלק.

אני מקווה שאני לא סתם פותח פה :P

בכל מקרה זה ממש מוזר, אחרי כל מה שעשיתי ולא עבד, ופתאום HR סידר את הבעיה.

לחצתי חזק על המסך, כדי לבדוק האם זה סתם בעיה בדיגיטייזר, אבל הוא עובד מצויין.

לא עשיתי שום דבר חומרתי שכולל לפתוח מכשיר או כדומה.

הסרתי את המגן מסך שהיה לי אבל זה היה לפני יומיים (CLEAR COAT).

ואין לי מושג אם זה תרם (חוץ מהרגישות האמת שאני מרגיש כאילו אני משתמש באייפון).

גם המקשים בתחתית (4) חזרו לפעולה מלאה.

ייתכן כי לאחר שעשיתי שוב HR (רום של אנרג'י האחרון שיצא), קיבלתי מסך חוזר של יישור מסך ALIGN SCREEN, לחצתי ועשיתי הכל כמו מקודם, ולפתע חזר לעבוד..עד שאיבדתי תקווה, שוב אני מקווה שהבעיה לא תחזור לי..

שעושים יישור מסך, צריך להחזיק את המכשיר בצורה כלשהי? אנכית או ישר על השולחן? כי עשיתי ככה ופתאום זה חזר לעבוד...

בדרך כלל שהיתי תופס את אחד הטאבים הוא היה רועד מימין לשמאל וזה היה נראה כאילו משהו מתחת מפריע או שבור. עכשיו זה תופס את הטאב בצורה נקיה וחלקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים