עבור לתוכן

עוד מישהו ניתקל במהירות איטית? 013+הוט

Featured Replies

פורסם

אני נמצא בחבילה של 2.5MB הרבה זמן והיום אני פתאום שם לב שהמהירות הורדה מאוד איטית, אני נכנס ל-speedtest וזה מה שאני מקבל:

758203023.png

הUPLOAD בסדר אבל ההורדה ממש איטית פעם זה היה 2.53 :pissed:

עוד מישהו נמצא בחברות האלה ונתקל בבעיה?

ומה אפשר לעשות חוץ מלהתקשר ולשמוע שזה "בעיה אצלי" או שהם "מטפלים בבעיה"?

פורסם

זה לא הגיוני - אתה בודק את זה בתוך הארץ. אולי זה בגלל שהוט מכרו יותר מדי רוחב פס וכל השכנים מורידים את כל האינטרנט באותו זמן. לי זה נראה כמו חלוקה של רוחב פס פיזית שבטח הוט עושים בגלל העומס אחרת הייתה מקבל עליה חדה בפינג.

אני יודע שבכבלים מתחלקים ברוחב הפס עם כולם . בADSL זה בטח גם קורה אבל אני מאמין שיש מספיק רוחב פס בDSLAM . היתה לי באמת בעיה כזאת בADSL אבל היא באה ביחד עם ping מעל 200. אני חושב שמה שקרה אז היתה תקלה ברשת האופטית של בזק אבל אחרי שהתקשרתי אליהם כל יום והודעתי גם לשכנים שיש בעיה (היא היתה בכל השכונה) הם תיקנו את זה.

מנקודת המבט שלי זה בסדר כי זה לא פוגע לך בפינג. מעניין איך הם מחלקים את רוחב הפס בין החבילות השונות. יכול להיות שכל השכנים עם 10M והוא נותן לכל אחד מהם 5 ולך 1.27 ואז זה הוגן אבל אצלהם הכל עובד חלק (5 מגה זה עדיין מהר) ואתה לא יכול לעשות דברים שדורשים את רוב רוחב הפס שאתה משלם עליו . פעם היו לי רעשים בADSL וירדתי לחבילה ש0.75MB עד שתיקנו אותה והמשחק שאני משחק עבד אז בסך הכל הייתי מרוצה.

פורסם

אצלי ההורדה תקינה (2.49M) אבל ההעלאה דפוקה יחסית (0.17M), יכול להיות שיש משהו עובד במחשב השני ואני לא יודע אבל לא ניראה לי. בזמן האחרון האינטנט עובד לי בצורה מאוד צולעת (גם 013+HOT).

פורסם

באמת יש בעיה

758568803.png

758571226.png

פורסם

אצלי בסדר גמור, העלאה קצת נמוך אבל סטיה של 10% זה בסדר.

758591477.png

אבל לחו"ל אני מקבל חצי ממה שיש לי :bash: :bash: :pissed: :pissed: :pissed:

758592924.png

פורסם
  • מחבר

סוף סוף נזכר לעבוד כרגיל

758797132.png

פורסם

758804432.png

עובד בסדר...[br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 23:46:47

אם זה עושה לך בעיות איטיות נסה לאפס הכל...

תתנתק דרך האתר הזה:

https://start.013.net/start/index.jsp?

אח"כ, תוציא את המודם ואת הראוטר מהחשמל ותחזיר. אצלי לפעמים זה עוזר שאני חווה בעיות איטיות.

פורסם
  • מחבר

שהאינטרנט עובד הוא עובד בסדר, אבל כל כמה זמן הוא מחליט להתנתק ואחרי דקה זה מסתדר - מאוד מעצבן. הבעיה אצל התשתית או הספק?

פורסם
  • מחבר

נשבר לי מהם כבר :bash:

762148515.png

פורסם

762157674.png

אם אתה בודק מהירות באתר של 013, אותו הדבר?

פורסם

http://speed.hot.net.il/files1.html

בדקתי פה, לא עובר את ה200MB.. (וזה עוד עם מנהל הורדה)

אולי 200KB שזה 1.6Mbps ? . אם זה היה 200MB אז היית צריך חיבור של 1.6Gbps ואני חושב שhot מאפשרים עד 100 מגה.

אם רק טעית בין M לK אז כנראה שזה בעיה בHOT ותתקשר אליהם . אני לא מכיר את התמיכה שלהם ומאחל לך בהצלח. אולי התאוריה של "השכן גוזל את רוחב הפס" נכונה. כדאי שתתקשר בשעות שיש לך את הבעיה וכדאי לבדוק אם זה לא בצד של התשתית. זה יכול להיות גם עומס בצד של הספק שירות. הם אולי חותכים את כולם לחצי רוחב פס באיזה נקודת עומס :lol:. כנראה שזה עובד לא הכי מתקדם טכנולוגית ;)

עריכה: דפדפתי קצת בפורום ומצאתי את זה על 013

היום שידרגתי ל 5מגה ADSL אצל נטוויז'ן - אחרי שעתיים התקשרתי לנתק - לקח לי 40 דקות השיחת ניתוק..

גלישה רגילה והורדות רגילות הגיעו לפיקים של 580K ואז נפילות לחצי...

תנסה להתנתק, לחכות דקה , להתחבר , לעשות בדיקת מהירות שלפי התאוריה צריכה להיות "תקינה" . אז תתחיל להוריד משהו גדול וברגע שהקצב הורדה יורד משמעותית תפסיק את ההורדה ותעשה בדיקה. התוצאה צריכה להיות חצי . אז אתה יכול לחכות כמה דקות אולי חצי שעה ולבדוק שוב ולראות אם הקצב עלה בחזרה.

פורסם
  • מחבר

כמובן שהתבלבלתי ורשמתי MB במקום KB.

עכשיו זה אפילו יותר גרוע..

763736573.png

דיברתי עכשיו עם התמיכה של 013 שהעבירו אותי לתמיכה של הוט, והם שולחים אלי טכנאי מחר שיבדוק מה הבעיה

פורסם

אבל זה לא בעיה נקודתית, גם אצלי הייתה בעיה בהעלאה ועוד כמה הראו פה תמונות לא תקינות.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אתמול הטכנאי הגיע והחליף את הראוטר הדפוק של הוט והופ הבעיה נעלמה.

הוא גם אמר שכל הניתוקים שהיו לי (והיו הרבה יש לומר) יסתדרו וכמובן שזה לא קרה, אתמול בלילה והיום אני שם לב שהאינטרנט פשוט הולך וחוזר מתי שבא לו ללא שום הודעה מוקדמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים