עבור לתוכן

עכבר MX1100 מקרטע

Featured Replies

פורסם

מדוע?

החיבור USB בפנים, הבטריות מלאות, התזוזה של העכבר איטית מסורבלת, ומקרטעת.

יש לי את העדכון מהאתר שלהם 6.00.

מה אפשר לעשות בנידון?

פורסם

זה נהיה בפתאומיות? תנסה לעבוד איתו על משטח אחר.

פורסם

זה קורה גם לי לעיתים.

יש לי אותו כחלק מהWAVE PRO , מה שאני עושה כשזה קורה זה ללחוץ על הכפתור של הRESET על הרסיבר ואז קופצת הודעה שלכבות את העכבר ולהדליק אותו מחדש על מנת ששוב הוא יתחבר לרסיבר.

זה לרוב מסדר לי את זה , כנראה שלפעמים יש בעיות בחיבור...

פורסם

לי קרה דבר דומה לפני כחודש עם MX1000 חדש לחלוטין. אחרי ניתוק וחיבור מחדש, שלא עזר בכלום, גילתי שהבעיה היתה לכלוך בצורת קווצת סיבים שנתקעה מול העיינית. נשיפה קטנה פתרה את הבעיה.

פורסם

לי קרה דבר דומה לפני כחודש עם MX1000 חדש לחלוטין. אחרי ניתוק וחיבור מחדש, שלא עזר בכלום, גילתי שהבעיה היתה לכלוך בצורת קווצת סיבים שנתקעה מול העיינית. נשיפה קטנה פתרה את הבעיה.

צודק , גם את זה יש , שכחתי מזה בכלל... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עכשיו הוא חזר לחיים טובים.

לקחתי לתשומת ליבי את הערה עם הלכלוך שנתקע ליד העינית.

פורסם

בדוק אם יש לך בסביבת העכבר או המקלט USB מכשיר אלקטרוני שעלול להפריע לאות (בייחוד אם המכשיר משדר בתדר דומה לזה של העכבר - 2.4GHz).

כנס לקישור הזה -

http://www.logitech.com/index.cfm/428/4676&cl=roeu,en?section=downloads&bit=&osid=-1&other_downloads=0

בחר מערכת הפעלה ותוריד את התוכנה Logitech® Connection Utility ופעל לפי ההוראות בהפעלתה.

פורסם

רק משהו קטן לגבי התוכנה הזאת , אם מותקן לך Setpoint 6.00 אז אתה לא צריך להתקין אותה.

NOTE: A version of this program is already included with Logitech Mouse and Keyboard software (SetPoint). If SetPoint is already installed on your computer, there is no need to download this program.

With SetPoint 6.0 or above installed:

Click Start > Run > type "C:\Program Files\Logitech\SetPointP\Connect.exe" and press Enter.

אם לא מותקן לך גירסה 6.00 , תוריד ותתקין אותה או רק את התוכנה שadiz הביא לך מהאתר של לוג'יטק...

פורסם
  • מחבר

אני מנסה לחשוב מה מפריע אולי לתדר שהוא מספק.

לא מוצא משהו.

יש לי סאב למטה מתחת לשולחן, ומודמים של האינטרנט והטלפון, וראוטר.

עכשיו מחובר אוזניות לנקודה שזה ממש ליד המקלט USB של העכבר בתוך במארז בקידמתו.

זה הכל.

ניתקתי את העכבר, החלפתי לסוללות חדשות, כמובן ניקיתי מכל כיוון.

יש לו קריזות , הוא פעם ככה ופעם ככה. ולפני כן זה לא היה לי.

אז כנראה משהו באמת מפריע לתדר שלו ולכן הוא מגיב ככה.

מבאס...

פורסם

חחח , בדיוק תיארת איך שאצלי זה נראה (המחשב , הסאב , המודמים, האוזניות והמקלט)...

אם נראה לך שיש בעיה יותר עמוקה וכל מה שנכתב פה לא עזר לך , גש ותממש אחריות (אם יש לך עוד , אני לא זוכר עמה זמן תקופת האחריות בלוג'יטק).

דרך אגב , למרות שאין קשר ישיר (או בכלל) , הראוטר נמצא ממש קרוב למקלט USB?

פורסם
  • מחבר

המארז נמצא מימין, הראוטר נמצא ממש מתחת לשולחן גם מצד ימין- בעצם הקרוב ביותר מהמודם אינטרנט והמודם טלפון.

נראה מתי העכבר ישתגע שוב, ולגבי המימוש אחריות, אני אחפש את הקבלה ואולי באמת אם זה יימשך אני אגיד להם ואחליף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים