עבור לתוכן

System Volume Information מה זה

Featured Replies

פורסם

אז ככה בניסיונותי ההולכים ונישנים לחסוך מקום בהרד דיסק גיליתי

את התיקיה הזאת וציתי לשאול

למה היא קימת?

ולמה היא תופסת שני גיגה מהארד דיסק שלי

תודה מראש לכול העונים וחג שמח ;)

פורסם

זאת אחת התיקיות שאתה לא רוצה לגעת בה.

בתיקייה הזאת מאוחסנים קבצי הגיבוי של אופציית ה-System Restore בווינדוס XP.

אם תיכנס אליה תראה את קבצי המערכת שגובו, והם מסודרים בתיקיות לפי תאריך.

בד"כ אי אפשר להיכנס אליה דרך היוזר הרגיל שלך בווינדוס (גם אם יש לו הרשאות Admin), אלא רק דרך היוזר Administrator עצמו.

אם אתה רוצה לחסוך את המקום של התיקייה הזו, אל תיגע בה, אלא בטל את אופציית ה-System Restore במקום המיועד לכך בווינדוס (Start >> Control Panel >> System >> System Restore). אתה יכול גם להגדיר שם את הגודל שאתה רוצה שהתיקייה הזו תתפוס.

בכל מקרה, המלצתי האישית היא לא לבטל את האופצייה הזו בווינדוס, כי אתה לעולם לא יכול לדעת מתי תצטרך לשחזר את המערכת שלך, והאופצייה הזו עוזרת. מניסיון אישי שלי.

פורסם

לדעתי זה לא נכון, התיקייה מגבה כמעט כל םעולה שאתה עושה מחשב ,אנאינסטול ,מוחק משהו ,מפעיל משהו ,

בקיצור זה סתם תופס מקום [לא בדיוק סתם אבל לא נחוץ תמידית] אני אישית , נכנס ל folder options ומשנה view all

ומוחק את כל התיקייה חוץ מ change.log [כי היא לא ניתנת למחיקה :P,]

אני עושה זאת כל שבוע בערך , זה עדיף מלבטל את האופצייה הזאת לגמרי משום שיום אחד , אולי , באמת תשתמש בזה. :cwm39:

פורסם

בין אם אתה מבטל את האופציה, ובין אם אתה מוחק את קבצי הגיבוי ידנית, אתה לא תוכל להשתמש ב-System Restore. זאת השורה התחתונה.

ואם כבר אתה עושה את זה, עדיף לבטל את האופציה באופן מסודר. כי ברגע שאתה מתחיל להתעסק בדברים שאתה לא אמור להתעסק בהם (רק לפרוטוקול, התיקייה הזאת מוגדרת ע"י מייקרוסופט כ-SuperHidden Folder, מפני שאתה לא אמור לגעת בה), אז אתה לא יכול לדעת איזה באגים זה יגרום. אם אתה מבטל או מוחק, ויוצר את אותה התוצאה - אי יכולת שיחזור המערכת - עדיף לעשות את זה באופן מסודר כדי למנוע בעיות.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם עזרתם לי מאוד החלטתי לבטל את האופציה לעשות ריסט ולהפעיל אותה שוב אני אעשה את זה כל כמה זמן בגלל שהיא שימושית במיקרה צרה אבל מצד שני היא מגבה חודשיים של מידע כשהיא צריכה רק את היומיים האחרונים(אני צודק)

שוב תודה וחג שמח ;D

פורסם

LOL

זה מה שנקרא לגרד את אוזן שמאל עם יד ימין.

אתה רוצה שהאופצייה תשמור רק גיבויים של הימים האחרונים ולא החודשים האחרונים.

אז אתה מבטל אותה ומחזיר אותה, כדי שהיא תמחק את כל הגיבויים ואז תיצור חדשים?

למה לעשות את כל העבודה הזאת?

במיוחד בשביל זה, יש אפשרות לקבוע כמה מקום אתה רוצה שהתיקייה הזאת תתפוס. פשוט תגדיר מקום שיספיק לימים האחרונים וזהו. הגיבויים הישנים יותר יימחקו לבד, כשגודל התיקייה יעבור את הגודל שקבעת.

פורסם

או שפשוט מדיי פעם תלחץ על מאפייני הכונן (במחשב שלי)

תלחץ על "ניקוי דיסק" (Disk Cleanup)

בחלון שנפתח לך תעבור לחוצץ השני - "עוד אופציות" (Moer Options)

האופציה השלישית תמחוק לך חלק מהגיבויים (לא את כולם וככה אתה באמת מכוסה)

אצלי המערכת באנגלית ולכן ניסיתי לתרגם/לתאר איפה הכפתורים נמצאים ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים