עבור לתוכן

היום קנינו מחשב לאח שלי הקטן וקיבלתי במתנה קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

היום היינו באייבורי וקנינו לאח שלי מחשב פשוט לאינטרנט ואז המנהל סניף אמר שיש לו מתנה בישבילנו הוא הביא לי מאוורר למעבד ענק של ZALMAN וכתוב עליו SOCKET 775 אחשיו לי יש בבית מחשב טוב עם מעבד e8400 ואני רוצה להרכיב אותו אצלי

מיפרט שלי:

e8400

P5QL-E

4GB RAM OCZ

WD 500GB AAKS

CORSIAR 550WTT

9800gtx+

NzxtTempest

רציתי לדעת עם הוא יתאים לי ואיך הוא? הינה צילמתי אותו תגידו איך הוא(יש לציין כי לפי איך שהוא ניראה הוא משומש יש קצת שריטות על הכנף וקצת אבק) הוא פשוט אמר שהוא לא צריך אותו יותר הוא אמר שהוא עולה 300 שקל

dsc00604e.jpg

קראתי שהוא לא מתאים לכל הלוחות כי הוא יחסית גדול,עוד משהוא שהמנהל סניף אמר לי שם זה לא לחבר את הבקר מאוורר כי חסר חיבור כי זה משומש הוא פשוט אמר שהוא לא צריך את זה,אז הוא אמר לא לחבר אותו אחשיו אני מפחד שעם אני יחבר אותו בלי זה הוא יסתובב מהר מאוד,צריך לימרוח מישחה טרמית חדשה על המעבד ליפני שאני שם? והוא יתאים ללוח ASUS P5QL-E?

משהוא אחרון הוא יותר טוב מה FREEZER 7 PRO?

פורסם

הקירור מתאים לתושבת שלך..לגבי תאימות ללמוך האם..מדוד מה הקוטר של הצלעות קירור (העיגול החיצוני) ותבדוק שזה לא נוגע לך בקירור של הלוח אם (הצהוב)..

אם לא..אין בעיה שתתקין אותו..תחבר את המאוורר ישירות ללוח האם..לא צריך את הבקר..

פורסם
  • מחבר

ואיך הוא בכללי נחשב למאוורר טוב? יותר מה EVERCOOL שיש לי?

ויש עוד שיטה לחבר אותו חוץ מישירות ללוח אם?

והמאוורר ההוא יותר טוב מה FREEZER 7 PRO שאמרו שהוא מאוורר מומלץ

פורסם

איזה EVERCOOL יש לך בדיוק ?

ומלבד לחבר אותו ללוח האם אתה יכול לחבר אותו לספק או לבקר (מה שלא אפשרי כמו שציינת)..

לא בדיוק..הוא יותר רועש מהFREEZER מבחינת ביצועים הם לא רחוקים..

פורסם

שונא מתנות יחיה,ועוד מאיבורי? :P

היתי ממליץ לא להתאמץ להתקין את הקירור תישאר עם מה שיש לך, אם הוא לא כל כך נורא .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים