עבור לתוכן

חיבור מסך מגע שישמש גם כמסך רגיל וגם כמסך להצגת נתונים שונים(בנוסף למסך הרגיל)

Featured Replies

פורסם

למה אתה עובד על רזולוציה כזאת נמוכה? 1024X768?

ועוד עם כזה כרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

רביד תודה רבה על העזרה

ולAriel-Ro אני משתמש ברזולוציה הזאת כי היא נוחה לי ניסיתי בעבר להשתמש עם רזולוציה אחרת אבל זה לא נוח

בכל אופן תודה רבה רביד כשהמסך יהיה אצלי אני יכתוב כאן כדי שתסבירו לי איך לעשות שיהיו שני מסכים ואיך אני מציג במסך השני את הנתונים השונים כמו טמפרוטורה וכו' (אני מבין שצריך תוכנות או דברים כאלה אז אשמח לשמות של התוכנות כדי שאני יתחיל להוריד אותם כבר עכשיו )

ושוב תודה רבה לכוווווווווווולם על העזרה אין כמוכם ובפרט לרביד :yelclap::xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חבר'ה בשעה טובה ומוצלחת קניתי את המסך הוא נמצא אצלי חיברתי אותו למחשב (בהגדרות קצת הסתבכתי אבל אחר כך מצאתי את ההגדרה הנכנה) חיברתי אותו שיראה את אותו המסך כמו שלי (החיבור למחשב נעשה בחיבור של VGA הכחול כמו של המסכים) עכשיו מה שנשאר לי זה רק להציג בו כל מיני נתונים כגון טמפרטורות של כל מיני מאפיינים במחשב ואני צריך את התוכנות שעושות את זה

רק בעיה קטנה שנתקלתי בה וזה אולי בגלל שהתוכנה שאיתה אני משתמש (אגב שבאה עם המסך) זה שכשאני מחבר את הUSB כדי להשתמש במגע אז הוא מבטל לי לגמרי את העכבר שמחובר למחשב לא שזה מפריע לי כל כך אבל בכל אופן יהיה עדיף אם גם המגע במסך הקטן יעבוד וגם העכבר שמחובר למחשב

כאן המקום לציין לשבח את המוכר המכונה כאן בפורום בשם Pavlik (אני לא יודע אם הוא מסכים לפרסם את השם שלו) על הסבלנות שלו ועל היחס שהוא נתן בקניית המסך אמן וירבו כמותך בישראל

אז מה שיהיה לי לעשות זה להכניס אותו למחשב במקום מפרצי הכוננים לחבר את התאורה שקניתי בתוך המחשב להרכיב את המקלט IR ולמקם אותו במחשב (אגב בדקתי אותו והוא עובד מצויין) אבל זה אני יפתח תארד ביומני פרוייקטים

תודה רבה רבה מראש על העזרה

עריכה=תמונות יגיעו כשאני יתחיל את העבודה

פורסם

זה מבטל את העכבר אתה אומר? די מפתיע כי אצלי זה לא קרה.

באיזה תוכנה של מגע זה משתמש? ב touchKit? כי יש לזה הרבה גירסאות חדשות.

מושג בקשר לבניה של המסך במחשב אני מאמין שתמצא כאן בפורום הזה הרבה:

http://www.mp3car.com/vbulletin/show-off-your-project/

ובהצלחה.

פורסם
  • מחבר

כן בתוכנה הזאת והיא בגירסה 3.1.5וזה מה שאמר לי המוכר לחפש את התוכנה החדשה הזאת אבל לא מצאתי באינטרנט את התוכנה הנ"ל כל הלינקים הובילו לשום מקום עם איזה גירסה אתה משתמש?

אגב אשמח ללינקים לתוכנות שיכולות להציג לי על המסך את הטמפרטורה וכל מיני מאפיינים סיבובי מאוורר של המעבד הארד דיסק וכו'

ושוב תודה רבה על העזרה :yelclap::xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רביד אני אבדוק את זה בערב

פורסם

נשמע מעניין...

מחכה לעדכונים.

ענבר.

פורסם
  • מחבר

רביד הורדתי את התוכנה שנתת לי הכל עובד פנתסטי רק אם תוכל לתת לי קישור לתוכנה שיכולה להציג לי מידע על המחשב על מסך המגע

החלטתי בסוף שלא להכניס את המסך לתוך המארז משלוש סיבות

1 הוא גדול מדי ואני צריך לכסות את הפלסטיק השחור שלו

2 הכלובים של הכוננים קרובים מדי והוא עבה יחסית

3 יותר נוח שאני יקח אותו בידיים ויעבוד איתו במקום להתקרב לשלוחן מחשב עם המקלדת והעכבר (עכבר מילא אבל מקלדת אני יכול להסתדר עם המקלדת וירטואלית שיש בוינדווס)

עידכונים= הלחמתי את המעגל של המקלט IR חיברתי אותו למחשב מה שנשאר לי לעשות איתו זה לקחת פלסטיק של מפרץ של הכוננים לחתוך אותו במרכז כמו חלון בתוך המפרץ ולשים בתוכו פרספקס להצמיד את המקלט IR לחלון לעשות שם קצת לדים או איזה רעיון שיעלה לי (רעיונות התקבלו בברכה )

תגיע אלי מצלמה היום בעזרת ה' אז אני אצלם והעלה תמונות היום בלי נדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים