עבור לתוכן

קניית SE C902 מEbay.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בטלפונים סלולריים אף פעם לא התמצאתי יותר מידי, את הטלפון הנוכחי שלי (SE 530I) יש ברשותי כבר שנתיים ובגדול אני מאוד מרוצה.

אבל לדעתי הגיע הזמן לשדרג, בעקרון מה שאני באמת מחפש זה קשיחות ואמינות.

הסוני אריקסון שיש לי עכשיו נפל עשרות פעמים ולא קרה לו דבר, ובעקרון זה מה שאני רוצה גם מהמחליף שלו.

ואשמח גם הם הוא יוכל לגלוש בצורה טיפה מהירה יותר מהנוכחי שבקושי זז. ושתהיה לו מצלמה טובה.

כמו כן, אני לא אוהב סליידרים, או קונכיות למניהם.. ולאחר חרישה רבה מצאתי את הC902 שנראה לי מתאים לדרישותי..

עכשיו ההתלבטות, בתור סטודנט אורנג' יכולים להציע לי בחינם 2 דגמים (שלפי הבנתי פחות טובים אפילו ממה שיש לי עכשיו), ובתשלום 2 דגמים:

http://www.orange.co.il/PlansAndRates/23959.html

השאלה שלי היא, האם לדעתכם שווה לי לרכוש את הC902 שמשום מה כבר לא נמכר באורנג' (מיושן? היו בו הרבה תקלות?)

והאם אני אוכל להוסיף לו עברית?

האם אצטרך לעשות משהו בשביל שיעבוד בארץ? (במכירה רשום unlocket)..

בעקרון זאת המכירה, והמחיר מאוד קורץ לי (כמעט ולא אצטרך להוסיף אם אמכור את מה שאקבל בחינם מאורנג').

http://cgi.ebay.com/NEW-SONY-ERICSSON-C902-5MP-BLACK-ATT-T-MOB-CELL-PHONE_W0QQitemZ290415809529QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item439e2193f9

(בקשר למכירה עצמה אין לי שאלות, קניתי מספיק דברים והמוכר נראה לי אמין)..

מקווה שלמישהו שמבין יהיה כח לקרוא את המגילה ויוכל לעזור.

רב תודות :)

מיכאל.

פורסם

אני מכיר את ה- C902 מקרוב, אחלה פלאפון! מצלמה מעולה, אחלה רמקול חיצוני, ובכללי טלפון חזק חיצונית. הוא גם שוקל לא מעט, יחסית לפלאפונים בסדר הגודל שלו.

במחיר הזה, שראיתי בלינק ל-EBAY, הייתי קונה אותו.

אבל, אני לא מומחה גדול ולא יודע הכל... אולי מישהו קצת יותר משופשף ממני יודע משהו שאני לא.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה,ואני כבר די נעול עליו.. השאלה היא האם באמת שווה לחסוך 350 ש"ח ולקנות אותו בחו"ל?

האם אני אוכל לקמבן עברית מלאה, והאם הוא יעבוד ברשתות בארץ..

אני אנסה לעשות טרייד אין בארץ, אם אני אראה שהם ממש עושקים אז כנראה ארכוש אותו בחו"ל..

אשמח לעוד חוות דעת..

פורסם

הביקורות עליו די טובות, המכשיר יעבוד בארץ והוא UNLOCKED

במידה והרשתות הסלולריות מוכרות את המכשיר בארץ לא תהיה בעיה להפוך לעברית.

יהיה משתלם יותר לקנות מ-EBAY במידה ולא תצטרך לשלם מכס.

פורסם

מכשיר חמוד, מסך פיצפון, לדעתי בעייתי מבחינת אמינות בכל הקשור למכסה המצלמה. מעבר לזה אחלה לגמרי ואיכותי...

פורסם
  • מחבר

כן, הייתי שמח למסך גדול יותר, הבעייה היא שכל האריקסונים (מה לעשות התרגלתי ;)) עם המסכים הנורמליים הם סליידרים, ואני די סולד מזה.

או יכול להיות שפיספסתי איזה דגם.. גם ראיתי את הsatio עם המצלמה 12mp אילו היה עולה חצי :P (מה לעשות סטודנט קבצן..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים