עבור לתוכן

מחפש המלצה לפלאפון פתוח מארה"ב, תקציב 500$~

Featured Replies

פורסם

שלום ושבת שלום לחברי הפורום !

אני ביום שני נוסע לארצות הברית. כרגע יש לי n95 ואני מחפש משהו מעבר, חשוב שיהיה לו אם אפשר מסך מגע. יש לי אייפוד טאצ' ואני לא מעוניין בiphone

גם הוא צריך להיות פתוח, ואם אפשר שתהיה אופציה להתקין עליו עברית(לא משנה אם באופן חוקי או לא)

יש לכם רעיונות ? ֿ

ֿ

בתודה מראש!

פורסם

מה רע ב-N95 ואייפוד טאץ'? שילוב לא רע, אתה יכול להסתדר עם זה בכיף לשנה-שנתיים.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על OMNIA 2

פורסם
  • מחבר

אני מחפש ממשק שיהיה יותר מהיר ואינטואטיבי. ה-N95 מצויין, אין לי מילים רעות, אבל עם הזמן הדרישות עלו..

אגב, מה עם ה-motorola milestone?

ובכללי, איפה ניתן לרכוש את המכשירים פתוחים?

פורסם

T-MOBILE מוכרת את ה HD2 ב450 דולר.

פורסם

שלום ושבת שלום לחברי הפורום !

אני ביום שני נוסע לארצות הברית. כרגע יש לי n95 ואני מחפש משהו מעבר, חשוב שיהיה לו אם אפשר מסך מגע. יש לי אייפוד טאצ' ואני לא מעוניין בiphone

גם הוא צריך להיות פתוח, ואם אפשר שתהיה אופציה להתקין עליו עברית(לא משנה אם באופן חוקי או לא)

יש לכם רעיונות ? ֿ

ֿ

בתודה מראש!

ממליץ לך לחקור קצת על נוקיה N900. מגע, פתוח (מריץ לינוקס), מקלדת עברית ניתנת להתקנה בלי בעיות מיוחדות, לא צריך להתקין פונטים כמו באנדרואיד.

עוד כמה יתרונות שלו: מולטיטאסקינג מלא ואמיתי, דפדפן מבוסס מוזילה - הכי קרוב שאפשר לאינטרנט האמיתי, כולל פלאש, תמיכה במגוון רחב של codecs ללא צורך בקידוד מיוחד, תמיכה מובנית בשרותי VOIP כמו סקייפף 32GB זיכרון מובנה, ניתן להרחבה ע"י microSD, מצלמה 5MP איכותית, מקלט ומשדר FM ועוד דברים נחמדים.

מספר חסרונות: רוב המכשיר עובד במצב מאוזן בלבד וזה לפעמים לא נוח, פונקציות הטלפוניה והארגון לא שלמות כמו במכשירים אחרים (אין חיוג קולי, סנכרון עם google calendar בעייתי קצת וכו'), מעט אפליקציות (למרות שקשה לדבר על אפליקציות במובן של אייפון כשמדובר במערכת הפעלה פתוחה שניתנת למודיפיקציה והרחבה), אין כרגע תוכנת ניווט נורמלית עם מפות ישראל, עתיד המכשיר בסימן שאלה - נוקיה הכריזו על כיוון שונה למערכת ההפעלה ואין עדיין הודעה רשמית לגבי שדרוג של ה-N900 (בינתיים המכשיר בן 4 חודשים וקיבל עדכון תוכנה גדול אחד. עדכון גדול נוסף צפוי בשבועות הקרובים.) ועוד מספר דברים שבוודאי תקרא עליהם.

יש לי N900 מארה"ב, אני באורנג' והכל עובד פיקס, כולל גלישה סלולרית. ממליץ לך לקרוא טוב טוב על המכשיר לפני שאתה מחליט, זה לא טלפון סטנדרטי בשום אופן.

פורסם
  • מחבר

T-MOBILE מוכרת את ה HD2 ב450 דולר.

האם הוא פתוח לכל הרשתות ? ומה ההבדלים בין milestone ל-HD2 ? ומי עדיף ?

פורסם

האם הוא פתוח לכל הרשתות ? ומה ההבדלים בין milestone ל-HD2 ? ומי עדיף ?

גם אם הוא נעול, אפשר לפתוח אותו בארץ באיזה מאה ש"ח נראה לי

לא מזמן שאלתי פה את השאלה הזאת

וההבדלים בין מיילסטון(DROID) לHD2 ..

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2957&idPhone2=3001

וזה תלוי כמובן גם בך, אם אתה צריך את המקלדת או לא למשל. אני לדוגמא לא אוהב את המקלדות האלה בטלפון. ובכלל בין השניים הייתי בוחר ב HD2 . אני מאוהב בממשק הSENSE . ויש לו מעבד מהיר יותר מזה של המוטורולה .

מה שכן, עבור אנשים מסויימים המערכת הפעלה של HD2 (וינמו 6.5) עלולה להוות מטרד , וחלק מעדיפים את האנדרויד 2.1 (שמותקן על המוטורולה).

אגב, אצל המוטורולה רמת הקרינה הרבה יותר גבוהה בהשוואה לHD2 ,אם זה חשוב לך.

פורסם
  • מחבר

ה-HD2 במחיר של 450$ נראה לי אופציה מצויינת, ונראה לי אקח אותו.

אין בעיה עם עברית, נכון?

ואיזה חנויות בארץ פותחות אותו לכל הרשתות ?

פורסם

עברית בXDA לפי מה שהבנתי יש אחלה עברית(לעומת איירון שמלא באגים ומאט את המכשיר נורא) וזה חינם.

בקשר חאיזה חנויות יש בארץ שפותחות לא יודע,צריך לחפש.. אבל נראה לי יש מלא

פורסם

אני ממליץ לחכות לדור הבא של המכשירים של HTC (עם WM7), הם הולכים להית הרבה יותר משוכללים מהדור הנוכחי ואני כמעט בטוח שתוכל להסתדר כמה חודשים עד שיצאו.

פורסם

לעע אם כבר אז לחכות ל DESIRE,או SUPERSONIC עם אנדרויד 2.1

לוינמו 7 אין אפילו COPY PASTE (כאילו מה נסגר, בא לכם לחזור אחר עקבות האייפון?)

אין מולטי-טאצ'

ובכלל עוד לא יודעים מה ואיך תיהיה המערכת ההפעלה באמת,עד עכשיו ראינו חלק ממש קטן מהOS.

פורסם

נקסוס 1.

מניסיון שלי איתו אתה לא תתחרט. אני יודע שזה מפחיד לקנות מכשיר שלא הלך טוב במכירות וכמעט אין עליו ביקורות בעברית(פשוט כי הוא לא נמכר בארץ) אבל המכשיר הרבה יותר טוב מהאייפון(ולי עצמי יש אייפון ואני פאנבוי לא קטן של אפל ובכל זאת, כשנפל לידי המכשיר התחרטתי שזה לא המכשיר שלי).

הוא נוח יותר עם ממשק הרבה יותר רחב והרבה הרבה הרבה יותר אפשרויות, מצלמה טובה יותר והכל פשוט יותר. החסרון היחיד הוא כמות האפליקציות, אבל זה הולך להשתנות כי קהילת האנדרואיד עולה על קהילת אפל.

פורסם

^^ אם כבר אז הdesire שהוא כמו הנקסוס 1 רק משופר (לפי מה ששמעתי בעיקר באורך חיי סוללה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים