פורסם 2010 במרץ 1915 שנים צריך עזרה בבנית מישר מתח יש לי מתח חלופי בין7-12V ואני רוצה להפוף אותו ל12V ישר צריך סירטוט של המעגל ואת הנתונים של הקבל ,גשר דיודות והמיצב תודה למי שעוזר
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים כל הנתונים והרכיבים תלויים במה שאתה רוצה לעשות אם המתח ועד כמה ישר הוא אמור להיותמה אתה רוצה לחבר מה 12 V DC ?מה זה אומר 7 - 12 V AC ? כמה יש שם בתכלס ? אתה צריך לעלות את המתח ל 12 V אם יש שם 7 או שתסתדר אם 7 במקרה הזה ?
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר עם הDC אני רוצה להפעיל מגבר של מנורת קסנון שחייב מתח ישר בלי קפיצותוהזרם החלופי בא מתוך הדינמו של הקטנוע שעובד על המנוע אם הטורים עולים ככה הזרם עולה עד 12 ויורד עד 8 7 V
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים יש לך יותר נתונים של הממיר והמנורה ? (הספק / זרם עבודה מקס' / זרם התחלתי / איך הוא מתנהג אם מנסים להדליק מחדש מנורה חמה / וכו)יש לך מעגל שלו ? (תצלם את המעגל ותעלה לכאן אם ניתן)לאיזה הספק / זרם בנוי הדינמו ? הוא מתאים למנורה שלך ?עוד קטעאם הדינמו ירד למתח נמוך יותר ממה שאנחנו נביא בחשבון הממיר יתכבה. חלק מהממירים לא יכולים להדליק מחדש מנורות חמות (אתה תחכה שהמנורה תתקרר). חלק יכולים אבל יכולים למשוך זרם גבוה יותר וכו' במצב הזה ולא יודע עד כמה זה טוב למנורה לעבוד ככה
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר נתונים על הממיר הספק 35W זרם עבודה מקס 12V זרם התחלתי 9V אפשר להדליק מנורה חמהלא אין לי מעגל שלו אבל לאניראה לי שצריך הדינמו בנוי להספק כי המנורות של הקטנוע גם 35W והוא מתאים למנורה
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים המנורה היא 35 W. הממיר והמנורה ביחד יקחו יותר. בדרך כלל לא הרבה יותר. זה שונה במצבים שונים כמו כשהמנורה סתם עובדת או זמן קצר אחריי שהדליקו והיא לא התחממה מספיק וכוהמתח אליו הממיר בנוי הוא 9 - 12 V. זה לא זרם. תחפש נתון ב A או mA שכתוב אל הממירבתור התחלהתיקח 4 דיודות 24 V 20 A )או לזרם ומתח גבוה יותר)דיודות כאלה חייבות גוף קירור וחייבות להיות מבודדות (חשמלית) מהגוף קירור אם פד כזה מסיליקון ופלסטיק מתאים אל הבורג שמחזיק אותם. ניתן למצוא כאלה (כולל גוף קירור וכל הבידוד שצריך) בספק ג'נרי שרוף של מחשב (תיקח ממעבדת מחשבים) - בכל ספק יש כמה כאלה אל הגוף קירור בצד של המתח הנמוך. אחריי שהלחמת החוצה את הגוף קירור תבדוק באינטנרט את הנתונים של כל מה שיש אל הגוף קירור כדיי למצוא דיודות מתאימות. בכל רכיב כזה יש 2 דיודות. אני ממליץ לחבר את שתיהם במקבילקבל - תחבר במקביל כמה קבלים (רצוי מאוד זהים) של 12 V כדיי להשיג בסכום את הקיבול שצריךכמה קיבול ? תלוי בדינמו (כמה Hz הוא מוציא במהירות הנמוכה יותר שלו) ובזרם עבודה של הממיר. אני משתמש באתר http://www.pronine.ca/rccir.htm כדיי להעריך כמה מהר הממיר מוריד את הקבל. המטרה היא שבין כל 2 נקודות מקסימום של המח לאחר המיישר המתח של הקבל לא יספיק לרדת מתחת למינימום שהממיר צריך
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים אין HZ של הדינמו ואי אפשר למצוא את הקבל. בכל מקרה זה חייב להיות קבל ענקי באיזור של 0.1 F או דברים דומיםבמקום קבל אוליי הייתי שם סוללה של UPS (12 V) וכך נותן למעגל אפשרות לעבוד גם אם הדינמו מאיט והסוללה יכולה להחליף את הקבל (ניתן לשים קבל קטן יותר בהרבה כשיש סוללה)אבל לא בטוח שהדינמו יכול להחזיק את הסוללה טעונה. V יש צורך במשהוא כמו 14.5 - 15 V ולא 12 V בשביל זה (יש אפשרות לעשות מכפיל מתח אם 2 סוללות של 6 V אבל הדינמו אמור להיות הרבה יותר חזק בשביל זה)[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.