פורסם 2010 במרץ 1915 שנים היי, חבר'ס ליצים, מה עניינות ?טוף, יש לי תופעה ... משונה, שמגניבה לי את החומר האפור בגולגולת.משום מה, אני לא מצליח לגשת לאתר VR-ZONE בשום דפדפן מהמחשב שלי, SERVER NOT FOUNDואני רואה שהאתר פעיל וחי כי מביאים לינקים לכתבות עדכניות ממנו בפורומים ואתרים שונים ( כולל פה ).המע' הנוכחית שלי היא WIN7.64 וחרשתי על קבצי HOST למינהם כדי לבדוק אם בטעות משהו התגנב לשם אבל ... נאדה.אין לי FIREWALL או כל תוכנה אחרת לחסימת תקשורת ואני לא מחובר דרך ראוטרמישהו יודע / שמע / ראה / חלם / קיבל עדכון מאלוהים בעניין ומוכן לשתף אותי בפתרון התעלומה ?תודה.
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר לא, נטוויז'ין.הנה, באתר XBITLABS, בעדכון הזה ( סתם לדוגמא ) בקשר ל GTX480 , מביאים קישור לאתר המדובר, מה שמראה שהוא חי.http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20100318153724_Specifications_and_Prices_of_Nvidia_GeForce_GTX_400_Series_Graphics_Cards_Emerge_on_the_Web.htmlמוזר לאללללה. מי פה גשש בלש ?
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר אה, אני יודע שישנם אתרים שחוסמים גישה מישראל, לא ידעתי שגם זה הצטרף לרשימה ... חסה. טוב, תודה רבה לכל מי שניסה לעזור והבהיר את הנקודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.