עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

יש אפשרות לחבר מסך של נוקיה N73?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בבקשה? מישהו?

פורסם

מסך של n73 בנוי אחרת.. כיוון שהוא יותר חדשי וגם צבעוני.

פורסם

ועדיין יתכן שהממשק שלו הוא משהוא סטנדרטי כמו s video - ניתן לחפש אם מישהוא אחר התעסק אם זה כבר

פורסם
  • מחבר

חיפשתי ולא מתאתי. תוכל לעזור לי?

פורסם

אתה לא יכול מכוון שהבקר של המסך הזה הוא ON BORD על אחד הלוחות שיש בפלאפון לכן אין כניסה לוידאו ואני בספק מאוד גדול אם תוכל למצוא אותה ולזהות את שיטת השידור , ואחרי שעשית את זה נשאר לך לחבר לפורט ולנסות להשתלט עליו , גובל בבלתי אפשרי.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי בדיוק איך הוא עוזר...

פורסם

אם לא הבנת אז אני יגיד את זה בצורה יותר קונקרטית.

אתה לא יכול לחבר את המסך הזה למחשב .

פורסם

לא הבנתי בדיוק איך הוא עוזר...

רוב המסכים על המחשבים והפלפונים היום מחוברים בLVDS או parallel IO בקצבים גבוהים (אורך כפול רוחב כפול refresh כפול 18 ביט לרוב) . אני מצאתי רכיב של TI שממיר DVI לPIO /LVDS פעם כשמישהו ששאל שאלה דומה. זה ממש לא קל לחבר כזה מסך לPC . הרכיבים היום גם נעשים יותר קטנים ויותר BGA וזה אומר שגם קשה יותר לעבוד איתם בבית. עדיין יש xQFP שאפשר לקנות להם לוח breakout אבל אם מדובר ב DVI/LVDS כדאי מאוד שהקווים יהיו באותו אורך. עדיין בקצבים נמוכים (רזולוציה נמוכה) לא צריכה להיות בעיה גדולה כי אני חושב שהקצב משתנה לפי הרזולוציה.

רק שתבין שהחיבורים של המחשב שלך או הDVD למשל שולחים אינפורמציה מקודדת למסך והוא ממיר אותם לתמונה. במקרה של מסך CRT ששולחים לו RGB הוא עובד "ישר" מהכניסה. מסך הLCD מקבל גם RGB אבל דיגיטאלי ורוב החיבורים הדיגיטאלים למסך עובדים כמו DVI שיש שם קידוד ואי אפשר לחבר אותם ישירות למסך כמ במקרה של CRT. תמיד יש איזה רכיב במסך שמתרגם את האותות. בטלפונים ניידים אין קידודים. לרוב יש בקר מסך על המעבד וטלפון הנייד רואה את המסך כזיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.