עבור לתוכן

החברה מחפשת נייד חדש

Featured Replies

פורסם

טווח המחירים הוא בערך עד 3000 ש"ח עם שאיפה לכמה שפחות, בין אם ביד שניה כחדש ובין אם בקניה בחו"ל. (לא כולל מיסים וירקות)

אני מאד מחבב את הiPhone, אבל נראה שלכל אחד יש משהו רע להגיד עליו, ואמא שלי טוענת שבתור טלפון הוא ממש לא משהו.

אז איך האלטרנטיבות בהשוואה? ומה יש באותו טווח?

HD2? HERO? NEXUS? בלקברי?

פורסם

אלה עם חברה שלך היא ג'יק גמור או גאון ,אף אחד מהפלאפונים האלו לא מתאים לה (זות אומרת זה ביזבוז בשבילה ) .

עדיף פלאפון פשוט ,נוח ,יפה ובעל מצלמה טובה .

פורסם
  • מחבר

הבחורה גיקית, אם לא הייתה, לא הייתי חושב על אלה.

פורסם

כל אנדרואיד טוב של HTC/ACER/MOTOROLA (או ה I8520 Beam שיצא בקרוב) יעשה את העבודה. בארץ יש רק HTC כרגע, את האחרים אפשר למצוא ב EBAY וכו', כדאי לחקות שיגיעו הדגמים החדשים.

פורסם

אם היא גיקית כמו שאתה טוען, אז אולי שהיא תגיד למשל מה היא מחפשת בפלאפון ?

פורסם
  • מחבר

אהלן, אבל למה דווקא הם על פני האייפון?

פורסם

כי אנדרואיד נותן יותר חופש, הפיתוח שלו מהיר יותר, הצלמות בפלאפונים האלה טובות יותר, בחלקם המעבדים חזקים יותר. החסרונות הם שמדובר במערכת חדשה יותר ולכן יש פחות משחקים ותוכנות בשוק. חוץ מזה ש IPHONE הפסיק להיות מיוחד, לכל ילד בן 13 עם הורים עשירים יש אייפון...

פורסם
  • מחבר

יחוד ממש לא מעניין אותנו.

איך הטאצ' של המכשירים ההם לעומת האייפון? יצא לי לגעת היום בHTC קצת ותיק יותר ונחרדתי מכמה שהוא נוראי אם לא משתמשים בסטילוס.

פורסם

אייפון מכשיר פשוט נורא, טכנולוגית נחות מהמתחרים(סמסונג, HTC), כטלפון הוא אחד הגרועים.

נקודות זכות זה הממשק, אפלקציה ויכולת המולטימדיה.

יצא ויש לי מספר מכשירים, סמסונג ג'ט, אומניה 2, HTC HD2 וכו... את כולם אני מעדיף על האייפון(יש לי גם אייפון 3GS בנוסף).

כמו ש-KOM יעץ לך, מה בדיוק חברה שלך מעדיפה בפלאפון?

פורסם
  • מחבר

היא רוצה את הטוב ביותר מכל העולמות במחיר הזה.

והיא רוצה שהוא יחזיק יותר משנה.

פורסם

capacitive touchscreen בדרך כלל מגיבים בצורה טובה מאוד, resistive touchscreen פחות נוחים לשימוש באצבע.

פורסם
  • מחבר

איזה מהם זה הIPHONE?

פורסם

capacitive touchscreen בדרך כלל מגיבים בצורה טובה מאוד, resistive touchscreen פחות נוחים לשימוש באצבע.

resistive touchscreen של פעם אתה מתכוון.

לאייפון יש capacitive touchscreen

פורסם

גם היום resistive לא מגיב טוב כמו ה capacitive, מה שכן ב capacitive קשה מאוד לשמור על מסך נקי וחובה להשתמש באצבע. אם מתרגלים ל resistive אז לא מרגישים את זה אבל אם לא אז זה מפריע (לפחות לי, כל פעם שאני משתמש ב XpressMusic מפריע לי התגובה של המסך, גם בדגמים החדשים יותר שמגיבים יותר טוב).

בכל מיקרה מספר האנדרואידים שיש להם resistive touchscreen קטן מאוד.

פורסם

כנראה לא קראת למעלה, יש לי מספר מכשירים, בינהם JET, OMNIA 2

להם יש מסך רסיסטיב, אתה יכול להשתמש בציפורן, עט ואצבע.

פשוט תענוג השימוש במסך.

אל תשווה את המסך רסיסטיב של ה5800XM למסך שלהם, ליגה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים