עבור לתוכן

לא יודע אם הקירור מתאים

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים פתחתי פה נושא לגבי איזה קירור שאני מעוניין בו...

אז ככה אני רוצה לקנות את Freezer Xtreme ואני לא יודע אם הוא ישב על הלוח שלי ( asus p5k3) בגלל שללוח יש גוף קירור מובנה, שאני מפחד שהוא יפריע לו...

הבאתי תמונות בשביל שתבינו במה מדובר:

זה הלוח וכמו שאתם רואים יש לו גוף קירור (שהוא דיי גבוהה מסביב למעבד)

57261.jpg

וזה הקירור שמובנה על לוח שגם לו יש גוף קירור רק ששלי יותר גבוה (אני מקווה שאתם יודעים איך הקירור נראה ;) ...)

airqbdt.jpg

תודה על העזרה...

פורסם

למה דווקא בחרת בקירור הנ"ל ? יש עדיפים עליו..מבחינת כניסה הוא יכנס בלוח האם שלך..אך יפגע בצלעות..

פורסם
  • מחבר

כי בררתי (פה בפורום) והוא הכי מתאים לי...

כשאתה אומר שהוא יפגע בצלעות אתה מתכוון שהוא יפריע לביצועי הקירור שלו, או שממש יהרוס אותתם?

תודה

פורסם

מתאים לך מבחינת מה ? יש עדיפים עליו גם מבחינת טווח מחיר וגם מבחינת ביצועים..

אני מתכוון לזה שהוא יפגע בצלעות בחלקה העליון שלו..הוא לא יהרוס כלום..רק יהיה מגע..

פורסם
  • מחבר

שקט טוב וזול... אשמח אם תציע אחרים (למרות שאני דיי ממהר לקנות אותו)

בקשר למגע עם הצלעות קירורו אתה בטוח שהם לא יעקמו או משהו? בגלל שאני קונה מ KSP ואין אפשרות להחליף אצלם אז אני דיי מפחד...

שאלה נוספת (ואחרונה ;)...) הוא יכנס למארז ANTEC 300???

תודה רבה

פורסם

אוקי תראה אני ממליץ לך לקחת קירור כזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7613

או כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZT9210~18~0.htm (את השני אין ב-KSP)

הם יותר חזקים מ-FREEZER וגם הם ירדו במחיר לאחרונה כך שמשתלם לקנות אותם עכשיו יותר.

בכל אופן אני מניח שהם יכנסו אבל עדיף שיגיבו פה עוד אנשים ויגידו אם השערתי נכונה. לגבי הראשון אני לא בטוח שהוא ייכנב במארז שלך גם אני מקווה שאנשים יגיבו פה ויגידו אם הוא ייכנס. בכל אופן הצעתי לך את הקירורים האלה בהנחה שיש לך מעבד של סוקט 775. ;)

ודרך אגב הקירןר FREEZER כן אמור להכנס למארז שלך ובסה"כ הוא גם קירור טוב כמובן והוא באמת שקט ואני יודע כי יש לי אותו :silly:

לגבי צלעות הקירור הבעיה עם הפריזר שיש לו מין כלוב כזה למאוורר והכלוב תופס הרבה מקום והוא אכן יכול לבוא במגע עם הקירור של לוח האם אם כי אני לא בטוח. בכל אופן ניתן לפתור את זה על ידי החלפת מאוורר לקירור במאוורר 92 מ"מ אחר (רצוי שיהיה חזק כמובן).

פורסם

פותח התרד הMUGEN 2 יהיה הכי משתלם..אם אתה לא מעוניין לפרק את הלוח אם יש לך את הFREEZER 7 שהכי משתלם בטווח שלו..

הEX לדעתי לא בדיוק בחירה טובה..

פורסם
  • מחבר

תראה גם ככה אני מוציא את הלוח כי אני מחליף תמארז אז השיקול הזה לא חשוב לי...

רק אני לא מבין מה הבעיה עם ה FREZER ?

פורסם

אין בעיה..במחיר של 150+- שקלים יש עדיפים עליו..כמו שציינו כבר..

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני ילך על ה MUGEN 2, הוא בטוח מתאים ללוח שלי?

פורסם

לא צריכה להיות שום בעיה עם הMUGEN, המאוורר אמור להיות כמה מילימטרים מעל שני הHP שליד הזכרונות.

אתה קונה את הקרור בשביל להמהיר את המעבד?

פורסם
  • מחבר

שלילי אחי...

אמרו לי שאמור להיות בעיה עם הדודים שליד המעבד (נראה לי מיצבי כח או משהוא כזה)...

משהוא יודע משהו על זה?

תודה

אגב שמתי לב שיש 3 סוגים:

יש - Mugen II

ויש - Mugen II Rev.b

משהוא יודע מה ההבדל בינהם? (יש הפרש של 40 ש"ח)

פורסם

לא אמורה להיות בעיה..

הREV B תומך בתושבת הLGA1566..

פורסם
  • מחבר

אז ככה בשעה טובה קניתי אתת ה MC 590 ואת ה MUGEN 2 ותנחשו מה...

נכון הרכבתי את המחשב (בפעם הראשונה) לבד... (בקרוב תמונות אם תרצו, למרות שלא הייתי ממליץ ;) )

יש לי כמה שאלות נוספות כשאני מדליק את המחשב הוא אומר שיש בעיה עם הקירור של המעבד למרות שבמאמץ שיא המעבד מגיע ל 65 MAX, והמאורר של הקירור מחובר לחריץ שמיועד למאוורר של המעבד בלוח...

מחוברים לי ללוח עוד 4 מאווררים של 120 הבנתי שאם המאווררים מחוברים ללוח אני יכל לשלוט על המהירות שלהם, איך אני עושה את זה?

ושוב תודה ענקית לכל מי שעזר...

פורסם

:xyxthumbs:

הRPM של הקירור נמוך ולכן הוא מתריע..פשוט כנס לHW MONITOR בביוס ותבטל את הקריאה שלו...ככה הוא לא יתריע..

לגבי שליטה וכו יש לך את SPEEDFAN..יש מדריך בסטיקי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים