פורסם 2010 במרץ 1215 שנים הייפתאום התחיל משעות הצהריים התנתקויות מהאינטרנט .. כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק תראוטר ואז זה חוזר.. מה אפשר לעשות ?לעוד מישהו זה קורה ?
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים תרענן את הנתב והכנס את השם משתמש ,סיסמא ושאר הפרמטרים בהתאם לספק בו אתה משתמש.מסתבך? צור קשר עם הספקית - הם יעזרו לך.באותה נשימה,בדקת עם הספקית מדוע יש לך התנתקויות? יכול להיות בעיה כלל איזורית או תופעה יזומה של הספקית/תשתית.עדכן בתוצאות.בברכה,מור.
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים דבר אחד תבדוק לפני כן.תראה שמשום מה ההגדרות של הצריכת חשמל של הכרטיס רשת לא השתנו.לך לDEVICE MANAGER לכרטיס רשת ללשונית של POWER MANAGEMENT ותראה שלא מוסמן שם לחסוך בחשמל. זה הרבה פעמים הגורם.
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים מחבר דיברתי עם בזק ואיזה טכנאי רוסי אחד עשה משהו אצלם ותיקן את זה אבל עכשיו פתאום זה חזר שוב .. זה כל איזה 5 דקות מתנתק ואז חוזר .ניתקתי תכבל ראוטר של החשמל לדקה וחצי והחזרתי, כיביתה והדלקתי תראוטר כמה פעמים, עשיתי ריסטרט למחשב.. לא עוזר עדיין כל 5 דקות מתנתק וחוזר
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים יש חשיבות למוצא של הטכנאי? מיותר מה שרשמת.נסה בבקשה לאפס את הראוטר כמו שהצעתי.באם זה לא עוזר,נסה לחבר את המודם ישירות למחשב (במידה והמודמראוטר שלך נפרד מראוטר הביתי).בברכה,מור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.