פורסם 2010 במרץ 1115 שנים אז חברים וחברות (אם יש בכלל בפורום הזה O.0) החלטתי לבנות מארז מפרפקס עכשיו הבעיה אני לא יודע לעשות מתגי כיבוי משהו יכול להביא לי תרשים תודה! וכן אני יודע שאני אוהב להשתמש בסמיילים
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים בלוח של המחשב 2 החוטים של המפסק מתחברים לנקודות המתאימות באיזור של החיבורים של F_PANELבמפסק 2 החוטים הולכים ל 2 החיבורים של המפסק. כשהמפסק לחוץ 2 החוטים מחוברים ביניהם ובמצב הרגיל הם מנותקים (מפסק normally open)זה יעבוד אם כל מפסק מכאני (מפסק קטן מפאנל של מחשב / microswitch / מפסק של תאורה 240 V / ממסר / מפסק תרמי / לחבר ולנתק 2 חוטים)בכל מקרה חשוב שתבודד את החיבורים כדיי שלא יגעו במתכת של המארז
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים מחבר ואוי אחי עזרת לי מאוד!!לא ידעתי מזה F_PANEL אבל למזלי יש לי סירטוט של הלוח!אני נראה לי עוד שבוע יתחיל לעבוד על המארז
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים החיבור בלוח אם עמודים כאלה שאליהם אתה מחבר את הכבלים של המפסקיםברוב המחשבים לייד החיבור הזה כתוב F_PANEL או PANEL1 והוא מופיע בשם הזה במדריך שמגיע אם הלוח
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים אז חברים וחברות (אם יש בכלל בפורום הזה O.0) החלטתי לבנות מארז מפרפקס עכשיו הבעיה אני לא יודע לעשות מתגי כיבוי משהו יכול להביא לי תרשים תודה! וכן אני יודע שאני אוהב להשתמש בסמיילים בהצלחה בבניה =] אני ממליץ לך לצפות בזה אם התכנון שלך זה מארז פרספקס Element One Element One V2
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים אז חברים וחברות (אם יש בכלל בפורום הזה O.0)אני בת אם זה עוזר..לא בדוק הבנתי מה אתה לא מצליח לעשות?כפתורי הדלקה קונים בשקלים בודדים ולא בונים..ענבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.