עבור לתוכן

אייפי קבוע במסלול הגיימר , בעיות

Featured Replies

פורסם

ערב טוב חברים,

חידשתי את המנוי שלי ב013 NETVISION , ועשיתי מסלול עם אייפי קבוע לגיימרים.

והאמת זה משתלם , הפינג ירד משמעותית ויכלתי לשחק במשחקי רשת בכיף בלי לאג בכלל.

מה שקרה בפועל שהאיי פי לא היה קבוע אלה אייפי דינמי , וזה היה מצויין בשבילי .

חשוב להזכיר שהאייפי היה מתחיל ב 62.0.

פתאום לפני כמה ימים אני שמתי לב שקיבלתי אייפי שמתחיל ב 82.166

והאייפי קבוע.

לא משנה כמה ניתוקים עשיתי למודם וחיכיתי שום דבר לא עזר.

כיצד זה יתכן? ומה אפשר לעשות במקרה הזה?

תודה

פורסם
  • מחבר

למישהו יש רעיון?

פורסם

שייכו את היוזר שלך לPOOL הכתובות הסטטיות. זה בעצם מה שביקשת, כשנרשת לחבילת גיימר.

פורסם
  • מחבר

זה לא רק זה, קיים SHAPING מאוד רציני על תעבורת ביטורנט.

אי אפשר להוריד כלום בכלל המהירות לא עולה מעל 10K .

זה ממש מטריד.

חלק מהאנשים שהסברתי להם על הבעיה אומרים לי שיכול שהכניסו אותי "לרשימה השחורה" ותוך שבועיים זה ישתחרר..

בכל מקרה מה אפשר לעשות? איך לפתור את הבעיה?

פורסם

למה אתה חושב שהבעיה היא בתכובת ולמה שלא תפנה לISP לבדוק?

פורסם

זה לא רק זה, קיים SHAPING מאוד רציני על תעבורת ביטורנט.

אי אפשר להוריד כלום בכלל המהירות לא עולה מעל 10K .

זה ממש מטריד.

כל הספקי שירות עושים traffic shaping על bittorent אם זכור לי נכון הספק שרות שלך עושה את זה באופן אגרסיבי יחסית. גם ככה בחבילות גימר הם צריכים להקפיד על זה שאנשים שמורידים לא יפריעו לאילו שמשחקים. אני יודע שבחבילת גיימר של 014 יש traffic shaping והם מזהים מתי אני משחק ומתי אני רוצה לעשות משהו אחר כמו streaming או P2P ואז אני מאבד את "פריבילגית הגימר" . עדיין מספר הפרופילים שלהם מוגבל ולא בהכרח מתאים למציאות שבה אתה רוצה לשחק משחקים בזמן שמישהו אחר בבית רואה סרטים. זה מכניס אותו לשני פרופילים סותרים ואז הוא מסתכל על ברירת המחדל ורשום לו "גיימר" אז הוא מגביל רוחב פס ודואג לאיכות הקו וזה יכול לגרום לכך שאין מספיק רוחב פס לstreaming.

פורסם

אפשר לדעת למה עשית אייפי קבוע? סתם מסקרנות.

פורסם
  • מחבר

אני לא ביקשתי לעשות אייפי קבוע , בדיוק נגמר לי ההתחייבות ועדכנתי את התשתית ל5 מגה.

רציתי לעבור לבזק בינלאומי אבל רציתי לראות מה אפשר לסחוט בנטויז'ן לפני שאני עובר.

במחיר שהצעתי להם שאני מוכן להישאר הם לא הסכימו , כי ביקשתי 30 שקל לחודש ל5 מגה בחבילת גיימר.

אז סגרו איתי על 30 שקל לחודש לIP במסלול הגיימר.

אבל אני ממש לא רוצה אייפי קבוע .

האם עליי להתקשר לISP ולבקש אייפי דינאמי.? האם הם יסכימו ? ואם לא מה אפשר לעשות כדי לבצע כזה דבר?

פורסם
  • מחבר

ערב טוב,

התקשרתי לתמיכה טכנית במטרה להסב את חבילת הגלישה לאייפי דינאמי.

הטכנאי הסביר לי שכיום בחברה כל מי שבמסלול הגיימר יש לו אייפי קבוע ואי אפשר לשנות את זה.

הסברתי לו שבמשך כחודש הייתי בחבילת IP של גיימר עם אייפי דינאמי , והוא אמר שכנראה בגלל שהיו להם תקלות.

הפתרון היחיד שהוא הציע לי זה להעביר אותי למחלקת שירות לקוחות , במטרה להסב את החבילה.

אני כרגע בדילמה, כי השימוש העיקרי באינטרנט הוא לגלישה והורדות.

כמעט ואין לי זמן למשחקים, ובמיוחד למשחקי רשת. (המשחק היחיד שבו יוצא לי לשחק ברשת הוא COMBAT ARMS)

אני "מפחד" שאני ימיר את חבילת הגלישה שקיימת אצלי לחבילה רגילה ובעיות בהורדה מביטורנט לא יפתרו .

הבנתי והחבר'ה בפורום האומרים שקיימות בעיות SHAPING גם במסלול הרגיל.

מה ניתן לעשות חברים?

פורסם

להחליף ספקית לאחת פחות גרועה...

פורסם
  • מחבר

הלוואי , לפני חודש עדכנתי את החבילה של האינטרנט, זה כולל התחייבות לשנה.

הייתי בטוח שחבילת IP גיימר תיהיה שוות ערך לחבילה רגילה של בזק בינלאומי.. אבל התברר לגמרי כלא נכון. =\

פורסם

הלוואי , לפני חודש עדכנתי את החבילה של האינטרנט, זה כולל התחייבות לשנה.

אני מצטער להודיע לך - אכלת אותה. החוזה שלהם לרוב מקפח ואתה תצתרך לצעוק ולאיים בתביעה על אנשים שהכשירו אותם במיוחד עם כל התשובות כדי להשאיר אותך בהתחיבות ושלא תתבע אותם.

אולי תנסה לעבור חזרה לחבילה רגילה ולזה הם אולי יסכימו. עכשיו בגלל שאתה בהתחייבות אליהם היכולת המיקוח שלך מולם די אפסי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים