עבור לתוכן

אחרי חיבור ראוטר, מהירות ההורדה ירדה מ12- ל-6!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר LevelOne WBR-6001

http://global.level1.com/product_d.php?id=471

שדרגתי למהירות 12M (הוט+בזק בינלאומי) ולהפתעתי מהירות ההורדה עומדת (בממוצע) על 6-7 מגה

בחיבור ישיר (מחשב מול מודם) המהירות היא כמו שהובטח.

הקושחה מעודכנת לגירסתה האחרונה, איך יכול להיות שחיבור הראוטר מנחית ב - 5M!? יכול להיות שהראוטר לא תומך במהירויות כאלו? אם כן איזה ראוטר מומלץ?

פורסם

הראוטר הזה יכול לעמוד ב 12M ואפילו יותר. זה בעיה ידועה עם החיבורים האלה, חפש פה בפורום להרבה אנשים היו בעיות עם ראוטרים והמהירויות הורדה הגבוהות.

פורסם

גם אני שידרגתי למהירות 12 וכשבא הטכנאי של הוט הוא שאל איזה ראוטר יש לך אמרתי אדימקס

אמר אדימקס תומכים ואכן המהירות בלי בעיה

פורסם
  • מחבר

חיפשתי ו... חיפשתי ו... לא מצאתי :s05: :nixweiss:

אני מתחרפן מזה, מחוברים 5 מכשירים (שני נייחים + PS3 בכבלים ושני ניידים אלחוטי) על הראוטר הזה.

בזמן בדיקת המהירות רק נייח אחד היה מחובר וכל השאר כבויים, ניסיתי איפוס והגדרות מחדש שמתי שרשרת שום מסביב לראוטר וקצת קטורת... לא עזר כלום... איזה תסכול.

פורסם

תחפש את היבואן דרך החנות / אינטרנט

בטח יש לו תמיכה טלפונית

פורסם

איזה כרטיס רשת אלחוטי אתה משתמש ? תקן G ?

מה המרחק מהראוטר ?

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס רשת אלחוטי אתה משתמש ? תקן G ?

מה המרחק מהראוטר ?

אני מחובר חוטי מהמחשב שאני בודק.

פורסם

תתקשר להוט ותוודא שהם נותנים לך אייפי קבוע.

פורסם
  • מחבר

תתקשר להוט ותוודא שהם נותנים לך אייפי קבוע.

סליחה על הבורות אבל במה זה יועיל בדיוק? בחיבור ישיר למודם גם עם IP דינמי אני מקבל 12M

בנוסף ניסיתי שני סוגי התחברות הראשון עם חייגן ושני ללא בשני המקרים הראוטר מנחית את המהירות.

פורסם

כלומר גם שהמחשב מחובר לבד (ושום מחשב אחר לא מחובר) ואתה בחיבור עם חייגן וגן בMPLS אתה עדיין תמיד מקבל 6 מגה במקום 12? זה תמיד 6 בדיוק או שאתה פשוט מקבל באיזור השש אבל משתנה מפעם לפעם?

אני יודע שזה כנראה שאלה מיותרת, אבל בדקת שאף אחד אחר לא מחובר לך לנתב בצורה אלחוטית?

נשמע כאילו יש לה בעיה עם הנתב הספציפי שלך. תנסה לארגן מחבר או משהו נתב ליום יומיים לבדוק (תנסה עם EDIMAX - לא שמעתי על הרבה תקלות איתם).

עריכה : שמתי לב עכשיו שאמרת שזה שש בממוצע. טוב זה מחזק את שתי הבדיקות שאמרתי לך לנסות. תנסה אולי לעשות ROLLBACK לגרסת קושחה אחת אחורה (לא נראה לי שזה יפתור את התקלה..).

תנסה לבדוק בפרוטוקול PPTP במקום L2TP

פורסם
  • מחבר

PPTP - לא מצליח בכלל להתחבר, על פי הכבלים אני מוגדר ללא חייגן וצריך להיות מחובר ככזה.

לגבי התחברות wireless ניטרלתי את האפשרות הזו לפני הבדיקות כך שאין מצב שמישהו מתחבר.

אני אבדוק את עניין ה downgrade למרות שגם אני מאמין שזה לא מה שיעשה את הקסם, יש לי אפשרות לבדוק עם ראוטר של לינקסיס WRT54GS אני חושב... הוא תומך במהירות הזו?

פורסם

תנסה לעשות שתי בדיקות במקביל, ותראה לכמה הן מגיעות ביחד...

פורסם
  • מחבר

תנסה לעשות שתי בדיקות במקביל, ותראה לכמה הן מגיעות ביחד...

הרצתי את הבדיקה באתר של הוט

שתיים במקביל והתוצאות 5.57 והשני 3.93 :-[

פורסם
  • מחבר

בקיצור מסתבר שהראוטר בסדר ותומך במהירות, בדקתי אתמול בלילה וראיתי שיש מהירות 12M

לצערי היום שוב יש ירידה אבל הפעם זה בממוצע 8M בכל מקרה טכנאי צריך להגיע מחר בבוקר לבדוק את העניין.

פורסם

כנראה שזה היה קיים ופשוט אחרי שקנית ראוטר שמת לב לתופעה

בזמן האחרון יש בהוט ירידות ועליות, אני על 7 לפעמים מראה 5 ולפעמים גם פחות..

אמרו לי שזה כנראה בגלל שהם עובדים על הרשת החדשה שלהם אבל מי יודע אולי זה סתם תירוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים