עבור לתוכן

קישוריות מוגבלת windows xp

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שזה נושא שעלה כבר אבל בכל זאת יש לי הרבה פרטים שאני חושב שיהיו רלוונטים

נתחיל

מחשב עם windows xp home

מחובר אל ראוטר של edimax

הראוטר עובד תקין עם כל מחשב אחר (עם אותו כבל ואותה יציאה ) עשיתי ריסט לראוטר ופירמוט -לא עובד

החלפתי כבלים- לא עובד

קניתי במיקרה גם ראוטר חדש

edimax 6524n

גם איתו אותה בעיה

הסרתי דרייבים של כרטיס הרשת (via fast ethernet adapter rhine II) התקנתי חדשים מהאתר -- לא תקין

ועכשיו לחלק היפה - כביכול נראה שהבעיה היא בכרטיס הרשת

לקחתי את המודם של הכבלים וחיברתי אותו ישירות לכרטיס הרשת - יצרתי חייגן עם ההגדרות של הספק (l2tp) תקין - הכל עובד כמו שצריך

אמרתי אוקי בטוח בעיה במערכת הפעלה - התקנתי windows xp pro שאני עובד איתו במכשירים אחרים והם עובדים תקין

עדיין לא עובד- אפילו אותה בעיה בדיוק

ניסיתי להתקין כל מיני תיקונים (היה תיקון בגלל שנוצרה בעייה עם service pack 2 כשהוא יצא רק אז התקנתי את התיקון הזה) עדיין לא תקין

שיניתי את הסוג חיבור לfull duplex לא תקין ,

עשיתי ipconfig /release ואחרי זה ipconfig /renew והוא אמר שיש לו בעיה עם שרת הdhcp (התקנתי איזה patch של מיקרוסופט שאמור לעשות ריסטרט לכל המערכת של tcp/ip גם זה לא עזר)

שיניתי את ההגדרות של הכרטיס כדי שיהיה עם static ip לפני הפירמוט זה לא עשה כלום

אחרי הפירמוט פתאום הוא התחיל להגיע לראוטר שזה משהו שהוא עד עכשיו לא הצליח להגיע

הייתה לו תמיד כתובת ip לא חוקית 169.XXX...

אבל גם עכשיו הוא לא תמיד הצליח להגיע לפעמים היה נכשל רק בחלק מהפקטות לפעמים בכולן (נבדק עם ping)

לפעמים הוא היה מצליח להעביר את כל הפקטות ואפילו הצלחתי לעשות ping לגוגל שעבר בצורה מלאה (קרה פעמיים) אבל כשניסיתי לגשת דרך הדפדפן הוא היה תקוע ואחרי זה כשעשיתי ping שוב - שוב היה timeout לכל הפקטות.

אני אזכיר שחיבור של t2tp מאותו כרטיס רשת ישירות למודם של הכבלים עובד תקין .

ושהראוטר עובד עם כל מחשב אחר תקין .

אני יודע שתשובה הגיונית תהיה תקנה כרטיס רשת חדש או משהו כזה אבל אני באמת רוצה להבין מה הולך פה!? איך יכול להיות שאני אקבל תוצאות כל כך מוזרות של ping ואיך זה יכול להיות שהוא לא יצליח למשוך כתובת ip מהראוטר אם מחשב אחר מצליח

ולמה חיבור בלי ראוטר עובד תקין ?

אני מקווה שפרסמתי את זה במקום הנכון.

המון תודה מראש:)

פורסם

תנסה לשחק עם כל סוגי ה duplex למינהם ותבצע פריקת חשמל סטטי .

תביא כ.רשת אחר לבדיקה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים