פורסם 2010 במרץ 715 שנים אהלן,יש ברושתי E6320 על לוח Gigabyte GA-965-DS3 עם ספק של Enermax Liberty 400W (אם זה רלוונטי).אוקיי, אני מעוניין לעשות OC למעבד הזה על הלוח הנ"ל, האם זה דבר אפשרי על לוח כזה?קראתי במאמרים שהלוח דיי טוב ל- OC או שזה טעות?כמו כן, אשמח לדעת במידה וניתן לעשות OC האם ניתן להשתמש בקירור: SCYTHE REEVEN?וכן עד כמה כמה ניתן לעלות את התדר על לוח זה?אשמח לתשובות,תודה.EDIT:פשוט לא מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה,נגיד יש לי 2 ג'יגה זכרון של G.Skill 800MHz CL4 (לא זוכר את הדגם המדויק [הם עם קירור בצבע כחול])האם ניתן לשים 2 ג'יגה נוספים באותו תדר עם אותו CL רק דגם חדש יותר?או שמומלץ לשים סט שכבר 4 ג'יגה וזהו. תודה.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אפשרי בהחלט לבצע OC..עם איזה קירור אתה ? הSCYTHE שציינת ?אני מציע שתתחיל מלקרוא מדריכים באתר..ולהריץ חיפוש בפורום יש המון מידע..כמו כן מדוד טמפ' במנוחה/מאמץ..לגבי הזיכרון יש לך את פורום מעבדי/זיכרון וכו.. ;D
פורסם 2010 במרץ 815 שנים מחבר אפשרי בהחלט לבצע OC..עם איזה קירור אתה ? הSCYTHE שציינת ?אני מציע שתתחיל מלקרוא מדריכים באתר..ולהריץ חיפוש בפורום יש המון מידע..כמו כן מדוד טמפ' במנוחה/מאמץ..לגבי הזיכרון יש לך את פורום מעבדי/זיכרון וכו.. ;Dיש לך מושג במקרה כמה FSB ועד לכמה אפשר להגיע שיהיה יציב עם קירור אוויר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.