פורסם 2010 במרץ 615 שנים אז ככהאני בעיקרון מחליף את כל הציוד ההפקי במחשבומה שאנישאר לי שעוד לא מצאתי זה מיקלדת איכותיתואחראי חיפושים ולבטים הגעתי ל-3 אופציותRazer Lycosadeazon MERC StealthRazer Tarantulaעכשיו ממה שראיתי בביקרות פחות או יותר שהטרנטולה הכי טובה אבל מה גם יקרהשני האחרות יעלו ל באיזור ה-300-350 אבל גם הם ניראות סבבה+המחיר לא כזה חשוב אני מעדיף יחס/תועלתי יותר טובמה דעתכםנ.באם יש לכם מיקלדות אחרות ממולצות אז גם יתקבל בברכהנ.בהבנתי שעל המיקלדות האלה אין את האותיות בעיברית אבל אפשר להקליד בעיברית ?
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים tarantula הכי טובה ומשתלמת! כי היא בעצם לייקוסה עם אור במקשים ורייזר הוסיפו עוד 10 דולר על השטות הזאת.אחי בטח שאפשר לכתוב בעברית עם המקלדת זה הכל בדרייברים של ווינדוס מה שצריך לדעת זה הקלדה עיוורתואם בא לך מקלדת גיימינג הכי טובה בעולם נקראת steelseries 7g אבל זה כבר ליגה אחרת לגמרי! המקלדת עולה קרוב ל700 ש"ח
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים שכח מהסטלת'.העיצוב נראה מגניב והרעיון טוב על הנייר, אבל חוץ מאורך של לימוזינת Stretch אין בה כלום. המקשים קשיחים מדי, זה לא נוח, היא ענקית לכמעט כל מחשב, היא לא נוחה, ובסופו של דבר אתה תמצא את עצמך עם ה-WASD והמקשים הרגילים.וזה בא מפי אחד שבבעלותו שתי מקלדות zBoard.
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים יש לי לייקוסה מעל חודשיים ואין לי תלונות עליה הי ממש טובה יפה נוחה ומקשים מאד משפרים את המשחקיותזה ישפר לך את ההרגשה לעומת האחרות שהם לא אותם מקשים ולא אותו חומר
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים לא משנה לך מחיר , לא משנה לך יופי , כך SteelSeries 7G ! באמת ליגה אחרת , איכות בשמיים ~!! אבל עדיין 680 ש"ח .לינק > http://www.steelseries.com/int/products/keyboards/7g/information
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.