עבור לתוכן

מחפש מחברים של 10 פינים(זכר ונקבה) פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני עושה למשהו פרויקט עם תצוגת 7 SEG גדול עכשיו אני רוצה לבנות לו את זה עם אפשרות שהוא יוכל לקבוע את אורך הכבל ככה שהוא רק צריך לקנות כבל מתאים/כבל +מחברים מתאימים ויוכל לקבוע לאיזה אורך שהוא רק רוצה...

האם אתם מכירים משהו בסגנון של מחברים של 10 פינים?

מקווה שאני מובן אם לא אני יוסף סרטוט

תודה מראש

פורסם

בכבל ethernet יש 8 קווים. אם תסתדר אם פחות חוטים פחות אז ניתן לשים כבל רשת רגיל בתור הכבל

חיבור של כבל שטוח (כמו של IDE / FLOPPY אבל קיימים גם כאלה של 10 כניסות לחיבור COM)

חיבור כמו של USB לפאנל קדמי (דומה לאחד הקודם אבל החוטים מתחברים לתקע בצורה שונה)

קימים חיבורים כמו של COM / MIDI / VGA שניתן לקנות ומחברים אותם אם ברגים + הלחמה (לא יצוקים)

לזרם גדול (עד 5A כל חוט) תשתמש אם חיבור ATX20 (תפרק מלוח דפוק של מחשב) וחיבור מתאים מהספק לכבל

בעיה אחרת - מאיפה יש לך כבל ארוך של יותר מ 8 חוטים ? (חושב אל הכבל 2X10 של בזק / 2 כבלים של CAT5 שמחוברים ביניהם להתקנה בתוך קירות)

פורסם

עוד המלצה.

הייתי אומר שחיבור ה LPT עם ה 25 פינים זה אחד הסטנדרטים.

נקרא גם DB25.

זה למעשה הכבל של המדפסות, לא קשה להשיג כזה.

את הקונקטור מוכרים בכל חנות אלקטרוניקה.

פורסם
  • מחבר

תודה אני חושב שאני יצליח להסתדר עם 9 פינים(יש רגל אחת שאני ראה שאני לא צריך לחבר) ואז אני ייקח מחברים של RS232 ואז כדי לאריך צריך לרק לקנות כבל RS232 באורך המתאים...

שאלה נוספת באורך של 10M(לפי מה שהבנתי ממנו זה האורך שהוא רוצה) אני צריך לפחד מניחות בכבל?

תודה מראש

פורסם

תלוי מה אתה מתכוון להעביר בקו, אם זה "סתם" קווי מתח לא תהיה בעיה.

אבל אם אתה רוצה להעביר מידע בתדר גבוה זה כבר יוצר בעיה, בתדר נמוך אני לא חושב שתהיה.

פורסם

ב 9 חוטים ניתן כבר להשתמש בכבל ethernet (המתכת החיצונית של הכבל לאדמה)

בכבל COM תבדוק באותיות הקטנות שמודפסות לארך הכבל כמה חוטים יש בתוכו. ברוב הכבלים יש פחות מ 9 חוטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים