עבור לתוכן

בעיית חוסר יציבות בOC

Featured Replies

פורסם

עשיתי OC למעבד,והוא יציב על 3.0 GHZ,הבעיה היא שלאחר שאני עולה מעל באס 340 בערך המחשב נעשה לא יציב וקורס תוך שניות או לא עושה בכלל פוסט(במצב הזה אני מוריד את הזכרונות ל1:1 כדי שלא יעברו את ה800 שזאת המגבלה של הלוח,הכוונה כאשר אני מנסה לעלות מעבר ל3.0) תדר הPCI נעול על 100,מה אני עושה לא נכון? ועוד שאלה אחת,מדוע אני לא יכול לעבור את המפלה 9.5? זאת מגבלה של הלוח או של המעבד?

הטמפרטורות המנוחה בסיבות ה33 מעלות(REALTEMP) ובמאמץ 50(אחרי 8 שעות ש OCCT)

זה הOC עכשיו,

jwjnkoltmta3.png

dkworu3dlgon.png

מה אני עושה לא נכון? המטרה שלי היא להגיע בערך ל3.4

פורסם

ל9.5 זאת המכפלה הכי גבוה של המעבד שלך...בלתי אפשרי לעבור אותה..אלה רק לרדת ממנה..

לאם הורדת מחלק לזיכרון...אז תתחיל לעלות מתח למעבד..ואז לNB/FSB וכו..תראה אם יציב..

פורסם
  • מחבר

ל9.5 זאת המכפלה הכי גבוה של המעבד שלך...בלתי אפשרי לעבור אותה..אלה רק לרדת ממנה..

לאם הורדת מחלק לזיכרון...אז תתחיל לעלות מתח למעבד..ואז לNB/FSB וכו..תראה אם יציב..

אתה יכול לייעץ לי אולי איזה טווחי מתח לנסות? אין לי נסיון בOC בכלל ואני מפחד לשרוף את המעבד

פורסם

אל תדאג..לשרוף את המעבד אתה לא תגיע לזה..לגבי מתח MAX..עד אזור ה1.45V+-..כמובן בהתחשב בטמפ' במאמץ..

פורסם
  • מחבר

אל תדאג..לשרוף את המעבד אתה לא תגיע לזה..לגבי מתח MAX..עד אזור ה1.45V+-..כמובן בהתחשב בטמפ' במאמץ..

העלתי עד שנהיה יציב ב3.6! תודה רבה..עכשיו צצה לי בעיה חדשה שהמעבד מגיע ל65 מעלות אז בנתיים חזרתי למהירות הקודמת בה הוא לא עבר את הש50,יש לך אולי המלצה לקירור אוויר טוב? מה לגבי MUGEN 2? יספיק לי?

פורסם

איזה בעיה יש לך בדיוק בטמפ' של 65 מעלות ?

פורסם
  • מחבר

זה לא חם מדי? אני על קירור סטוק זה הגיע עכשיו ל69 מעלות אחרי OCCT

פורסם

Mugen 2 הוא קירור מעולה עשה פלאים לי במחשב מבחינת טמפרטורה.

היתי ממליץ לך מבינת בדיקה תיקח את prime 95 אין צורך שבע שעות בדיקה גם ככה העומס שבו התוכנה מעמידה את המעבד זהו דבר לא סביר שיתרחש במחשב שלך בדרך כלל בעבודה יום יומית במחשב.

נ.ב תעיף את קירור הסטוק אם אתה רוצה לעבוד על מתחים כאלה ותדר עבודה כזה של המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים