עבור לתוכן

שידרוג מכשיר סלולרי באופן פרטי, בעת התחייבות למסלול בדור 2 בחברת פלאפון

Featured Replies

פורסם

שלום,

פתחתי ת'רד על נושא דומה לאחרונה, אך הגעתי למסקנה ששם "קפצתי מעל הפופיק". התחילו להיות לי תהיות בסיסיות יותר.

אז כך:

כרגע אני מנוי של "פלאפון", עם מסלול חיילים הישן (אזי, כ 220 שקל עבור 600 דקות שיחה).

אני שנה לפני תום ההתחייבות.

היה לי מכשיר SAMSUNG R510 אשר נהרס, והחלפתי את המכשיר ל TELIT X110 הישן של אמא שלי.

(זה דור 2, CDMA, למי שתוהה)

הבעיה: המכשיר הזה פשוט מסריח. חרא של מכשיר. הוא נורא עבה, להסתובב איתו בכיס זה קקה.

אני מעוניין לרכוש מכשיר "חכם" אשר תומך בקישוריות wifi, וכן יהיה נוח יותר.

מה התהליך אשר אני אמור לעבור, במידה ורכשתי מכשיר כזה?

(אשר חייב להיות בעצם בדור 3 של GSM, כי אין דור 2 GSM בפלאפון - נכון?)

האם אני פשוט אוכל לקנות SIM דור 3 מפלאפון? האם טכנית זה אפשרי?

האם ידוע לכם על דרישה מיוחדת שלהם?

תודה :)

פורסם

לדעתי (כל מה שאני כותב פה הוא דעתי, אני לא עובד בפלאפון ובשביל לודא את העניינים האלו צריך לדבר איתם) הם לא יתנו לך סים חדש וישאירו אותך באותה התוכנית, אלא יחייבו אותך לעבור.

מה שכן אפשר לנסות, זה לקנות מכשיר 'חכם' שפועל בCDMA ולבקש שיעבירו אליו את הקו שלך (ניתקלתי בסירוב לבצע את זה עם פלאפון שלא ניקנה מהם בעבר\ לא יודע מה לגבי עכשיו)

פורסם

לדעתי (כל מה שאני כותב פה הוא דעתי, אני לא עובד בפלאפון ובשביל לודא את העניינים האלו צריך לדבר איתם) הם לא יתנו לך סים חדש וישאירו אותך באותה התוכנית, אלא יחייבו אותך לעבור.

צריך לבדוק עם נציג שרות אם יש אפשרות להעביר את הקו עם התוכנית הנוכחית לסים קארד.

מה שכן אפשר לנסות, זה לקנות מכשיר 'חכם' שפועל בCDMA ולבקש שיעבירו אליו את הקו שלך (ניתקלתי בסירוב לבצע את זה עם פלאפון שלא ניקנה מהם בעבר\ לא יודע מה לגבי עכשיו)

פלאפון לא מאפשרים לחבר מכשיר CDMA שלא נקנה מהם.

ולשדרג את ה- X110 למכשיר CDMA אחר ברשת פלאפון פשוט לא שווה כי אין להם מכשירי CDMA מתקדמים

לפותח הדיון:

אם אתה רוצה לקנות מכשיר מתקדם באופן פרטי (מחנות) אז תדע שהרשת החדשה (יחסית) של פלאפון תומכת ב- UMTS 850 בכיסוי כלל ארצי וב- UMTS 2100 בכיסוי חלקי, כך שאתה אמור לבחור מכשיר בהתאם

ידע כללי:

אין כזה דבר GSM דור 3 - GSM זה רק דור 2/2.5

במכשירים שעובדים עם סים, דור 3/3.5/3.75 זה טכנולוגיית UMTS שהשם הנוסף שלה זה WCDMA וזאת מהסיבה שזה התפתחות של ה- CDMA - הוסיפו תמיכה בסים והגדילו את מהירות התקשורת

פורסם
  • מחבר

תודה על ההערה, אני דיי הדיוט בנושא.

קראתי על זה טיפה עכשיו.

אני אתקשר אליהם ביום ראשון ואקווה לטוב.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים