עבור לתוכן

שאלה| האם ניתן לכבות את הנורה האדומה בעכבר הבא

Featured Replies

פורסם

אתה יודע שהעכבר לא יעבוד בלי האור האדום הזה, נכון?

האור הזה הוא לא ליופי.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע שהעכבר לא יעבוד בלי האור האדום הזה, נכון?

האור הזה הוא לא ליופי.

האור האדום האחורי הוא דווקא כן ליופי, בניגוד לאור האדום שבתחתית העכבר שהוא חיוני לתפקוד העכבר

הסתכלת בתמונה ששמתי? ראית את העכבר?

פורסם

כשאמרת "בצד האחורי" הבנתי שהתכוונת לצד התחתון משום מה...

אם יש עוד לד (נורה) שמאיר את הצד האחורי (אני חושב שמדובר על לד אחד שמאיר גם את הצד האחורי וגם את התחתון) אפשרי פשוט להוציא אותו לחלוטין.

אפשר לחלופין להדביק משהו אטום על הפלסטיק השקוף.

פורסם

במקום להתעסק עם זה יותר מדי ולקחת סיכונים, למה שלא תצבע את זה בספריי או משהו.

שים מדבקות מסביב לשטח שאתה לא רוצה לצבוע ואת כל הסיפור תעשה מעל ניירות.

תמתין עד שייתיבש ונגמר הסיפור.

מדבקות אולי יטרידו אותו באחיזה וגם יכולות ליפול.

פורסם
  • מחבר

כשאמרת "בצד האחורי" הבנתי שהתכוונת לצד התחתון משום מה...

אם יש עוד לד (נורה) שמאיר את הצד האחורי (אני חושב שמדובר על לד אחד שמאיר גם את הצד האחורי וגם את התחתון) אפשרי פשוט להוציא אותו לחלוטין.

איך אני יכול להוצי את הנורה בלי לשבור את הפלסטיק האדום?

פורסם

אתה פותח אותו, אמורים להיות ברגים בצד התחתון שלו מתחת לרגליות.

פורסם
  • מחבר

אתה פותח אותו, אמורים להיות ברגים בצד התחתון שלו מתחת לרגליות.

בדקתי ואין ברגים...

פורסם

יש לי את העכבר הזה בבית, אני חושב שיש לו רק את הלד של החיישן האופטי והאור מאחורה הוא מהלד הזה...

פורסם
  • מחבר

יש לי את העכבר הזה בבית, אני חושב שיש לו רק את הלד של החיישן האופטי והאור מאחורה הוא מהלד הזה...

לא. רואים שאלו שני נורות שונות...

פורסם

אוקי, זה לא זה, הוא סתם ממש דומה... האפשרות היחידה שיש לך שבאמת תביא לניטרול מלא הוא פירוק העכבר וניתוק הלד (לקצוץ את רגליו) אך אם מדובר בלד SMD אז סביר להניח שלא תוכל לנתק אותו מבלי להזיק לעכבר באופן בלתי הפיך. סתם שאלה, למה אתה צריך לכבות אותו?

פורסם
  • מחבר

אוקי, זה לא זה, הוא סתם ממש דומה... האפשרות היחידה שיש לך שבאמת תביא לניטרול מלא הוא פירוק העכבר וניתוק הלד (לקצוץ את רגליו) אך אם מדובר בלד SMD אז סביר להניח שלא תוכל לנתק אותו מבלי להזיק לעכבר באופן בלתי הפיך. סתם שאלה, למה אתה צריך לכבות אותו?

כי זה משגע אותי בלילה

פורסם

תיארתי לעצמי שזו הסיבה... אתה מוכן לפרק את העכבר/ להסיר ממנו חלקים? תציין מה "הקווים האדומים" שלך בנושא... אם אתה מוכן להתחרע על העכבר ולהסתכן בהרס או שהמקסימום שאתה מוכן זה לכסות אותו בלילה כשהוא לא בשימוש... זה יכול לכוון אותנו לפתרון... יכול להיות שיש אפשרות של תוכנה כלשהי רק צריך למצוא אחת כזו/ לכתוב אחת כזו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים