עבור לתוכן

המלצה למסכים בעלי אורך חיים גבוהה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך מסך, לא בהכרח איכותי, שהנתון שהכי מעניין אותי בו זה היחס בין אורך החיים שלו למחיר שלו.

אני יודע שיש אורך חיים של כך וכך עשרות אלפי שעות עבודה למסכים ו"אם עובדים אפילו 10 שעות ביום" זה מספיק די והותר אבל אני צריך מוניטור למצלמות אבטחה שישאר דולק 24/7 כל השנה, כל שנה.

אם אני יודע מראש שאני משקיע 2000 ומקבל מסך שיחזיק לי בתנאים הללו הרבה יותר מאשר מסך ב600 או800 שקל אז זה שווה לי.

שוב - איכות התמונה לא באמת מעניינת אותי.

קראתי את הכתבות על מסכי LCD ואת מה שמצאתי בחיפוש אחרי "אורך חיים מסך" בפורום אבל לא מצאתי את מה שאני רוצה.

אשמח לקבל המלצות אפילו רק לאיך לחפש את זה ברשת כי לאחר חיפוש וקריאה הגעתי למסקנה שהכי פשוט עבורי כרגע זה לשאול.

תודה מראש,

אורן

פורסם

מכיוון שאתה מחפש מסך עם אורך חיים גבוה במיוחד, עלייך לחפש מסך עם תאורה אחורית מסוג LED. אין הרבה מסכים כאלו שמיועדים למחשב ולכן קשה לי להמליץ לך על מסך ספציפי אך הטכנולוגיה עצמה מאפשרת אורך חיים ארוך יותר לכאורה לעומת תאורה אחורית מבוססת נורת פלורוסנט (CCFL).

פורסם
  • מחבר

תודה, תמיד.

אבל יש לי כמה שאלות:

זו טכנולוגיה מאוד חדשה, לא?

יש הוכחות שהתצורות הללו באמת בעלות אורך חיים ארוך יותר?

פורסם

כמעט אין דרך לדעת איזה מסך ישרוד יותר זמן.

אני הייתי בעבר מנהל טכני של חברת יבוא גדולה של מסכים והיו כמה דגמים שהיו בהם חלקים מסוימים שכמו שעון התקלקלו אחרי שנה ומשהו.

לעומת זאת היו מסכים מדגם מסוים ששרדו אצלי ועוד אנשים אחרים שקנו יחד איתי 8 שנים ויותר.

פורסם
  • מחבר

אז מה בעצם אתה ממליץ, ארט?

אולי עדיף לי להתמקד בשאלה אחרת בנושא - כמה זה ישים להחליף תאורה אחורית במסך כלשהו בארץ?

אולי אני צריך לשאול בדגמים של איזה חברות עושים את זה?

שוב תודה.

פורסם

היום כמעט לכל מסך יש 3 שנים אחריות.

אני מציע שתתמקד בלמצוא משהו שעונה על הצרכים שלך מבחינת גודל, איכות, פונקציונליות, ומחיר, ותשאיר את העתיד לעתיד.

פורסם

יותר פשוט שתקנה עכשיו מסך לא יקר, ואז כשזה יתקלקל (מה שסביר שיקרה לכל מסך אחרי כמה שנים טובות), תקנה עוד אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים