עבור לתוכן

אינטרנט מהיר פי שניים ממה שאני משלם עליו (נייד כנראה מזייף על סוללה)

Featured Replies

פורסם

לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו :

735994842.png

736004806.png

:screwy:

אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית.

הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן...

עריכה שברתי את ה שיא :

736012946.png

:silly:

פורסם

הרווחת :xyxthumbs:

אבל השאלה האמיתית היא על כמה אתה מוריד מ Torrent / Http?

פורסם
  • מחבר

בנתיים אני בודק את זה על הנייח וזה עובד תקין אני חושב שזה קשור בדרך כל שהיא לspeed stepping ואיזה באג בתוכנה שלהם. מתי שהנייד על סוללה ומתעסק עם הדיסק המהירות פתאום קופצת. אני בודק את זה במקביל על שניהם ולפעמים אני רואה את התופעה על הנייד כשהוא על בטריה.

כנראה שהמחשב הנייד גורם לתוכנה של speed test לזייף ....

פורסם

אני על 5 מגה לא בNGN ובSPEEDTEST בדר"כ זה מראה לי שיש לי 18 מגה. פעם אחת זה הגיע לי ל80!

אז אני מציע שתנסה להוריד קובץ מאתרים מהירים במיוחד ותבדוק מהי המהירות שאתה בפועל מקבל.

פורסם
  • מחבר

מה שקרה הוא כנראה שהתוכנה של speed test מריצה שעון בעצמה וכשהמחשב עושה task switch השעון הזה עוצר . כשהתוכנית חוזרת לעבוד היא מקבלת את יתר המידע שנשמר ע"י המערכת הפעלה ואז היא מסתכלת על השעון שעצר לאיזה כמה שניות ואז הוא מחשב את המהירות - כמות מידע לחלק לזמן ואם התהליך באופן נורמאלי לוקח 10 שניות והשעון נעצר ל 5 שניות אחרי שחצי מהתעבורה הגיעה הוא חושב שהקצב כפול מהקצב האמיתי

בקיצור speed test לא הכי אמין על מחשבים עמוסים בעיקר כאילו עם מעבד אחד כי הוא צריך שיתנו לו לרוץ באופן קבוע אחרת זה הורס לו את החישובים.

בגדול אפשר לנעול את השירשור הזה אני אשלח הודעה למודרטור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים