פורסם 2010 במרץ 315 שנים שלום .מנהלים אם זה לא המקום אז נא להעביר .אז ככה , יש לי את הרמקולים האלו כבר כמה שנים .לפי כחודש נשפך לי על השלט של הרמקולים קולה .כשזה קרה הבאסים ברמקולים היו משוגעים . לא משנה אם הייתי מכוונן את העוצמה של הבאסים , זה עדיין נשמע שהבאסים על המקסימום .הקולה נשפכה בדיוק על הכפתור על הווליום של הבאסים .פתחתי את השלט וניקיתי אותו אבל עדיין הבאסים נורא חזקים במינימום .מישהו יודע איזה סוג כפתור זה ? (זה פונציומטר או איך שלא קוראים לזה) . אפשרי לקנות כזה ולהחלים חדש ? תודה.
פורסם 2010 במרץ 315 שנים תנקה יותר ותבדוק שאין קורוזיה מהקולהבשלט בדרך כלל אין מפסקים מולחמים אלא הם עשויים כחלק מהפלטה של השלט עצמו
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר אוקיי תודה .אני יפתח את השלט מחר או מחרתיים .ומה זה ספריי מגעים ? וכמה הוא עולה ? ואיפה קונים אותו ?
פורסם 2010 במרץ 315 שנים ממליץ על Servisol.תייבש כמובן את השלט קודם כל (עדיף בשמש.. אם יש) ורק אח"כ תתיז את הספרי בתוך השלט. תדאג שייכנס גם לתוך הפוטנציומטרים (מה שמסתובב) ותן להם סיבוב תוך כדי (כדי שהספריי יכנס לתוכם) ותשאיר לייבוש חצי שעה.
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר אני יודע מה זה פונציומטר , אני פשוט לא ידעתי איך רושמים את זה בדיוק .והספריי בטח יעזור ? ולא נראה לי שיש מה ליבש , זה קרה לפני כחודש .אני יחפש את הספריי הזה .זה פשוט בלתי נסבל לראות סרטונים ביוטוב (ששם הבאס באיכות גרועה וחזק מאוד) .לרמות שבשירים רגילים שאני שומע במחשב אז הורדתי קצת את הבאסים באקולייזר.
פורסם 2010 במרץ 515 שנים לא חייב עם סרוויסול ... שזה דרך אגב ספרי מגעים איכותי מאוד !!! עם לא האיכותי ביותר ...אבל עם אין תחת יד את הספרי הזה אפשר לנקות גם עם כוהל נקי !! ופשוט לייבש ..מה גם שלפעם אחת החומר הזה דיי יקר כ40 שקל לפחית
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר כוהל ? זה לא יהרוס ? כמה אחוז ? יש לי כוהל רפואי (איך שלא קוראים לזה ) . אפשר לנקות עם מקל אוזניים ?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אני לא ממש ממליץ על זה. 30 שקל בשביל ספריי ניקוי זה לא כזה הרבה, ותמיד טוב שיהיה לך (זה טוב בשבלי לנקות חריצים של PCI/E וזיכרון בלוח אם, נניח).
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים אני לא ממש ממליץ על זה. 30 שקל בשביל ספריי ניקוי זה לא כזה הרבה, ותמיד טוב שיהיה לך (זה טוב בשבלי לנקות חריצים של PCI/E וזיכרון בלוח אם, נניח).לא יקרה כלום על תדאג ...כוהל רפואי גם טוב אבל אלכוהל עם צבע אלה כוהל נקי ... לבן צלול !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.