עבור לתוכן

מארז חדש+מטרות OC בינוניות+מאווררים מרעישים

Featured Replies

פורסם

טוב כתבתי את הפוסט הזה גם בפורום מארזים אך מכיוון שהפוסט פונה לשני כיוונים אני מפרסם גם פה:

אוקיי ישלי מארז כזה של אייבורי מהפשוטים,אלו שעשויים מחומר עלוב ומשקבלים עם המחשב.(כבר שדרגתי את המחשב הרבה פעמים מאז,וזה פשוט חלק מקופח אצלי וחבל)

אני רוצה להחליף מארז כי המאוורים של המארז שלי נורא מרעישים+אני רוצה שהמחשב שלי יהיה קר יותר למטרות OC בינונית עתידיות,

האם שווה לי להחליף את כל המארז או רק מאווררים?

ואשמח להמלצות של מארז איכותי מעוצב יפה,LEDים כאלו על המאווררים או משהו בסגנון,ושיהיה עשוי מחומר איכותי וקריר;

אין תקציב מוגדר אבל שלא יעלה על 500 שקל נניח.

עוד שאלה היא האם אני יכול לקחת איזה מאוורר קיים כבר מהמארז הזה ולחבר אותו למארז אחר שאני קונה, והאם מומלץ לעשות את זה בכלל.

תודה מראש.

מפרט מערכת:

E8400

HIS HD5770

GIGABYTE G31M-ES2L

2GB RAM

HEC 500W

פורסם

נתחיל מהשאלה המתבקשת של איזה מערכת יש לך ?

לגבי המטרות שלך והתקציב..אני ההיתי רוכש מארז נורמיל באזור ה300-350+- שקלים..כגון הCM 690..

ובשאר רוכש קירור למעבד..

פורסם
  • מחבר

-הוספתי מערכת-

למה לרכוז עוד קירור למעבד,קניתי גרסאת BOX עם מאוורר שעלתה לי יותר..

וכן E8400 לOC הוא מספיק כדי להגיע ל3.6 למיטב ידיעתי..

יש עוד משהו שנאי צריך לדעת לפני שאני רוכש?

פורסם

אני גם הייתי ממליץ על קרור יותר רציני , גם אם אתה מתכנן OC ל3.6 .

לגבי מארז: http://tms.co.il/product/7345 יש לו כבר את כל הקרור שאתה צריך אבל אין לי מושג אם הכבלים של הספק שלך יהיו מספיק ארוכים (הספק יושב למטה).

http://tms.co.il/product/7346 זהה בתוספת מאוורר צד 23ס"מ.

ה690 כמובן מעולה וזול בהרבה, אותו עניין עם הספק כי גם בו הספק יושב למטה.

גם האנטק 300 מומלץ וזול עוד יותר.

פורסם
  • מחבר

רגע אז מה לגבי העברת מאוורירים ממארז למארז לא עניתם לי,ולא עניתם אם לקנות מארץ או שבכלל עדיף לשנות רק מאווררים אם זה אפשרי בכלל..

פורסם

לא הייתי משקיע במארז הנוכחי ואם לא מעניין אותך הקרור של המעבד למטרת OC אז מה מעניין אותך המארז?

פורסם

פותח התרד בוא נעשה קצת סדר..אנחנו מכוונים אותך בשאלות שכן חבל סתם להתפזר..

אתה רוצה לבצע OC וגם להשיג קירור מארז יותר טוב..ולכן מומלץ מאוד להחליף מארז..בהמארז הקיים שלך הוא די :-X :-\

לגבי הקירור של המעבד..קנית BOX או לא ? לא ממש הבנתי מדברך..אם לא אז איזה קירור יש לך בדיוק ?

פורסם
  • מחבר

כן קניתי BOX,ואני לא אומר שנאי לא רוצה איורור למעבד,אני רק שואל אם זה הכרחי כי ישלי גרסאת BOX..

דבר שני זה א קר לOC,זה בעיקר בגלל שהמאווררים הקיימים שלי מרעישים,ז אנ פשוט רוצה להחליף מארז+אני רוצה OC,אז ביחד זה יוצא מארז חדש..

אני קצת לא כלכך יודע מה מומלץ לי,מצטער על אי ההבנות..

פורסם

BOX זה הקירור סטוק שמגיע מאינטל..הוא לא יחזיק לך הרבה במיוחד לOC שאתה מתכנן..

המאווררים במארז עושים לך רעש ? יש לך תקציב פנוי..מצויין..

כמו שציינתי..רכישה של מארז+קירור למעבד תעניק לך את כל מה שאתה רוצה..יכולת OC מצויינת+רמת רעש סבירה ומארז איכותי..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה אז איזה מאוורר למעבד לקנות?

פורסם

אם כבר אתה מחליף מאז וכו..בתקציב של 150+- שקלים יש לך את הMUGEN 2 שיהיה מעל והמעבר..

מה שמשאיר לך באזור ה350+- שקלים למארז..שבתקציב הזה לא חסר מארזים איכותים כמו שהמלצנו כבר..

פורסם
  • מחבר

קראתי קצת עליו וכתוב שהוא מסובך להרכבה,בשבילי זה יכול להיות אחלה אתגר אם הוא באמת מסובך..

האם אתה ממליץ לי בכל זאת או לנסות אחד שקל יותר להרכבה ולמרות זאת שקט ומקרר היטב.

אין לי נסיון בהרכבת איוורורים אבל לא פעם עשיתי ניסויים על הלוח אם הישן שלי(ניתקתי איוורורים חלקית וחיברתי,מעבד,וכו')

האם זה מספיק או שהרכבת הקירור הספציפי תדרוש ממני הרבה נסיון

פורסם

מסובך להרכבה ? ממש לא..אנשים נרתעים כי צריך לפרק את לוח האם..אבל הוא ממש לא מסובך..

פורסם
  • מחבר

טוב אפשר הפניה למדריך?

וגם איזה מארז בסוף הכי יהיה לי מומלץ?(גם מקרר טוב,גם יפה,וגם כמה שיותר זול)

פורסם

מדריך ? תבדקו בYOUTUBE או שתחפש ביקורות יש לא מעט ;D

לגבי מארז הCM690 יהיה מצויין..אם אתה רוצה עוד דעות פתח תרד בפורום מארזים עם תקציב ושימושים ויעזרו לך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים