עבור לתוכן

בעיית צהבהבות במסך LG W2220P

Featured Replies

פורסם

לאחר התלבטות בין מסך דל ל-LG בחרתי במסך הנ"ל ומשום מה יש לי בחלקו העליון ותחתון של המסך מעין גוון צהבהב לא מוסבר , ניסיתי כל כיול אפשרי אך שום דבר לא ממש עזר .

לפני שאני מחליף את המסך בחנות שרכשתי רצית לדעת האם זה נחשב פגם או משהו בסגנון , לפני המסך הזה היה לי L227WT ולא הייתי התופעה המוזרה הזו , ואם מדובר בהפרעה שיכולה להווציר מי כך שיש לי את המסך הישן לידו?

מראש עליי לציין כי אין רמקולים מסביבו או כל משהו שנראה שעלול לעשות איזה שהיא הפרעה.

תודה מראש לכל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה.

פורסם

מסך תקול

פורסם

בהחלט נראה כמו מסך תקול אך האם תוכל להעלות תמונה כאשר התאורה בחדר חשוכה (כמובן שתשתמש במצלמה ולא בצילום מסך)? לי אישית יש את המסך המצוין הזה ולא נתקלתי בשום גוון צהוב במסך.

פורסם

גם אני קניתי מסך כזה חדש, ואין שום בעיה.

תלך לחנות.

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזאת, החלפתי אותו בגלל פיקסל שרוף וקיבלתי חדש וגם בחדש יש את זה, העלתי תמונה לפני חודש בערך

זה די קטן , אני חושב שזה פאק של כל הפס אולי רוב האנשים לא שמים לב לזה

פורסם

שלי חדש, נקנה לפני שבוע.

אין שום פס צהוב. זה לא תקלה סדרתית.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התשובות , הלכתי לחנות החלפתי את המסך ובדקתי כמה ובכולם יש פס בחלקו העליון ותחתון עם כי בצבעים מסוימים זה אפסי או יותר נכון בלבן בלבד רואים את זה ממש אם כי בחלקם רואים יותר ובחלקם פחות בראשון שקיבלתי זה היה מציק מאוד ובחדש שלקחתי זה טיפה פחות אפילו לפעמים לא מורגש כל עוד הרקע במסך אינו לבן נטו.

אינני יודע להגיד האם זה פגם בייצור או בקשוחה של המסך בדומה לבעיות שמסכי דל המבוססים על אותו פנאל חוו במהדורה הראשונה שלהם ואייני יודע האם זה קיים בגרסה החדשה , אך היות וזה לפי מה שראיתי בפורופ גם מסכי ה24 של דל חווים בעיות הרי שלפי דעתי הבעיה היא בפנאלי IPS לגרסאותיהם אך בכל מקרה אני מסכים עם lsdOcd שזה קיים אך לחלק זה מפריע פחות ולחלק יותר.

בחנות אמרו לי שזה קשור לבלנד של טכנולוגית ה-IPS על כלל גרסאותיה.

התאוריה שלי אומרת כי נראה לי שזה שיטת החיתוך של הפנאלים האלה אך מדו בצדדים אין את הבעיה , לצערי הנסיון שלי במסך LCD החל במסך TN עם ובלי WCG כך שקשה לומר האם זה קשור לכלל המסכים LCD.

שאלה על שלי רשום חודש ייצור נובמבר 2009 למישהו יש 2010?

מישהו יודע האם ניתן לבטל את ה-WCG במסך או שזה חלק מספקטרום הצבעים כך שזה ברירת מחדל.

פורסם

יש לי את המסך המעולה הזה ואני לא יודע על מה אתה מדבר.

פורסם

כנ"ל

פורסם
  • מחבר

שאלה אצל כולם שנת הייצור היא מנובמבר 2009?

דבר שני מישהו נסה את חיבור ה-HDMI ויכול להגיד לאיזה רזולוזיה המסך מגיע כי בחוברת של המכשיר רשום 1080P שאם אני לא טועה זה 1920X1200 , נכון?

שאלה נוספת מישהו יודע האם ישנה אופציה לבדוק נתונים נוספים על המסך ע"י לחיצה של כפתורים מסוימים על מנת שיציג כמה שעות הוא עובד , גרסת קשוחה ואולי אפילו אופציה שמציגה מסך כחול , ירוק , אדום , שחור ולבן?

תודה , מראש לכולם אל התייחסות

פורסם

1080p/i=1920x1080

פורסם

המסך הזה הוא 1680.1050.

מה שכן נראה לי זה שכל הסרייה שנמצאת בחנות פגומה,

אני במקומך לוקח את המסך לח.י בנתניה ומבקש מסך חדש מהם,פותח אותו שם וגולש איתו עד הערב(טוב זאת לא חוכמה אני תימני חחח)

נראה לך שאוהד בני יהודה כמוני היה נותן לצהוב להיות לו מול העיניים?! השתגעת?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים