עבור לתוכן

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על העכבר Razer Salmosa?

Featured Replies

פורסם

חבר יקר,

בתור אחד שמשחק הרבה הרבה במשחקי שוטרים אסטרטגיה וכו' ובתור אחד שהוא בעלים של הMABMA וגם של הdeathadder אני ממליץ לך בחום להשקיע את ה250+- וללכת בלי חשש ובלי דאגה על הdeathadder עכשיו אני יסביר גם למה:

1.העכבר מאוד מאוד נעים למגע ויותר מזה האחיזה שלו מאוד נוחה לידיים בגודל ממוצע.(אני משחק איתו לפעמיים כ3 שעות ויותר והעייפות לא מורגשת ביד.).

2.הוא קליל מאוד.

3.הוא אינפרה אדום- שלדעתי רכיב האינפרה הרבה יותר רגיש ומדוייק מלייזר(לפי התחושה האישית שלי והתנסתי בהרבה עכברים).

4.הוא נראה פשוט מעולה בעין.

5.רמת דיוק ו"מהירות" מטורפת(לוקח איזה כמה ימים להתרגל).

ולסיכום בתור אחד שהוא גם בעלים של הMAMBA(סיפנת הדגל של razer בעכברי גיימרים) העיצוב של שניהם זה כמעט לחלוטין וזאת razer החליטה לעשות כנראה עקב ההצלחה הבלתי מעוררת של ה-deathadder.

בהצלחה ברכישה ובכל אופן הייתי ממליץ לך לראות ולהרגיש עכברים אצל אנשים שכבר רכשו.

שגב.

• תגובות 33
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודס לכולם, אני מבין שבDEATHADDER מומלץ אבל אני לא יודע איך הוא יתפקד עם הKVM בחיבור PS2...

פורסם

גם אני בדיוק מחפש עכבר לאותם צרכים..

רק משוה שאני לא מבין,

מה ההבדל בין אלחוטי לחוטי? מה שמעצבן אותי זה שצריך להשתמש בבטריות. בהתחלה היו לי בעיות עם הטווח ובעיות קליטה אבל זה די הסתדר.

מה ההבדל בין אינפרה אדום לליזר?

ומה ההבדל בין Bluetooth לכל השאר?

ככה שאני לפחות אדע לאיזה כיוון של עכשיו לכוון..

המליצו לי על MX518, יש לו היסטוריה מרשימה מאוד, לפי מה שאני זוכר אבל הוא לא קצת out dated?

אני די fan boy של לוגיטק אז אני לא בטוח לגבי חברות אחרות..

יש לכם המלצות?

פורסם

לעכברים אלחוטיים יש נטייה ללאגים - כלומר מהרגע שלחצת/הזזת את העכבר לוקח זמן עד שהסמן זז על המסך (לרוב זה לא מורגש אבל לפעמים כשאתה ממש צריך לחיצה מתוזמנת או הזזה מסויימת זה מכשיל אותך)

BT ("שן כחולה") זו פשוט עוד שיטה שבה עובדים משדרים של עכברים/מקלדות אלחוטיים , יש הטוענים שהיא יותר טובה מRF שנפוץ היום , אני אישית קראתי על יותר בעיות עם BT (טווח קליטה ושידור ולאגים) מאשר בRF.

אינפרה ולייזר זה הסוגים של החיישנים , לייזר הוא כביכול המתקדם יותר אם כי יש שאומרים שהם מגיעים לרמות דיוק טובות יותר עם אינפרה.

היום קשה יותר למצוא עכברי גיימינג עם אינפרה - לייזר הוא נפוץ יותר.

MX518 הוא אחלה עכבר למרות שיש עוד עכברים טובים כמו של רייזר

פאן-בוי או לא פאן-בוי , זה ממש שולי , יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק ( Wave Pro) ועכבר גיימינג של CoolerMaster.

קונים מה שטוב יותר במסגרת התקציב שלך , לא לפי השם שעל המוצר.

לגבי המלצות , תפתח דיון עם מסגרת תקציב וימליצו לך משהו , בכל אופן לגיימר המתחיל (לאו דווקא) הDeathadder הוא מעולה ולרוב גם לא צריך משהו יותר טוב/יקר ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים