עבור לתוכן

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על העכבר Razer Salmosa?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להחליף את הMICROSOFT OPTICAL MOUSE הפשוט והטוב למשהו יותר רציני מבחינת דיוק למשחקים כמו BATTLEFIELD BAD COMPANY2.

רציתי לדעת אם זה יהיה שיפור רציני? ואם לא איזה דגמים אחרים מומלצים...

דבר נוסף, העכבר שלי מחובר לKVM מטעמי עבודה שאני צריך, האם זה מנחית את האות של העכבר והופך אותו לפחות מדוייק?

המון תודה מראש.

• תגובות 33
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מהמבינים הגדולים בנושא אבל כמה הוא כבר עולה שרשמת דווקא אותו? הוא נראה די בסיסי...

מה התקציב שלך? (שימושים אני כבר מבין :xyxthumbs: )

לגבי החיבור לKVM (זה סוויטצ' , לא?) בהיגיון שלי זה אמור להשפיע רק מבחינת USB RESPONSE TIME או איך שקוראים לזה , אני לא יודע עד כמה ההשפעה תהיה קריטית...

אם תהיה השפעה , אני לא חושב שזה יפגע ב"דיוק" , אני חושב הדיוק זה פונקציה של החיישן (ושוב , יכול להיות שאני טועה , אני לא מהמבינים הגדולים)

מה הבעיה להשאיר את העכבר שיש לך (מחובר לKVM) ואת החדש לחבר ישירות למחשב שיהיה לך רק למשחקים?

פורסם

הדגם עליו אתה מדבר הוא מיועד לשמאליים (וגם לימניים), אך יש דגמים המעוצבים לימניים ואם אתה ימני אני משער שעדיף ללכת על עכבר כזה.

אני עברתי מעכבר פשוט לעכבר יותר מודרני וכן יש שיפור. אך תדע שאתה לא חייב דגם הכי חדש עם הנתונים הכי טובים, פשוט דגם סביר לאו דווקא הכי חדש.

פורסם

זה נכון וחשוב לדעת שגם לפאד שעליו אתה משחק יש השפעה על הביצועים.

זה נכון שלא צריכים את העכבר הכי חדיש ועם הנתונים הכי גבוהים אבל הSalmosa די בינוני - מבחינת מה שהוא מציע...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם :)

1. אני מעדיף עכבר אחד שיהיה לי כבר לכל הפעולות שאני צריך כולל עבודה רגילה (אני לא רוצה כמה עכברים על השולחן) אז יש חשיבות לעניין עם הKVM.

2. לא איכפת לי דגם אחר, אשמח לשמוע מה אתם מציעים, פשוט שמעתי שהעכברים של RAZER מעולים.

3. תקציב עד 200 שקל.

4. אני לא כ"כ מעוניין בעכבר של לוג'יטק, יש לעכברים שלהם הגבלה לאצבעות ארוכות ואני לא אוהב את זה.

5. אני לא מחפש עכבר עם הרבה פונקציות וכפתורים, שיהיה פשוט אבל מדוייק למשחקי SHOOTERים

שוב תודה :)

פורסם

אני יש לי RAZER DEATHADDER שקניתי לפני כמה שבועות ב-240, לפניו היה לי עכבר לבן.

ה-RAZER הרבה יותר נוח, הוא יותר גדול, יותר נעים למגע, הרבה יותר ארגונומי, הרבה יותר יפה, מאוד מאוד מדויק, ואני עדין לומד להתרגל ל-1800DPI, כשאני אהיה בשל אולי אני אנסה את ה-3500DPI(זה ממש ממש ממש ממש ממש קשה להשתמש בזה), אם יש לך תקציב אני ממליץ עליו בחום.

פורסם
  • מחבר

אני יש לי RAZER DEATHADDER שקניתי לפני כמה שבועות ב-240, לפניו היה לי עכבר לבן.

ה-RAZER הרבה יותר נוח, הוא יותר גדול, יותר נעים למגע, הרבה יותר ארגונומי, הרבה יותר יפה, מאוד מאוד מדויק, ואני עדין לומד להתרגל ל-1800DPI, כשאני אהיה בשל אולי אני אנסה את ה-3500DPI(זה ממש ממש ממש ממש ממש קשה להשתמש בזה), אם יש לך תקציב אני ממליץ עליו בחום.

יש לו כפתורים בצד?

פורסם

כן יש לו 2 בצד שמאל, יש לו מקום לשים את האגודל ומעליו 2 כפתורים שגם עליהם אפשר לשים את האגודל.

פורסם

שימוש בDPI גבוה זה עניין של הרגל , בבטא של BC2 התחלתי מ1600 והגעתי עד ל3600 (ציר X) ו3300 בציר Y (לפעמים גם 3600 בציר Y)

אבל אני זה לא דוגמא טובה , קפצתי מMX1100 אלחוטי לCM SENTINEL (שאני מבסוט עליו מאוד - כל דבר בו ניתן לקינפוג)

העכברים של RAZER אכן איכותיים ואם יש עכבר שנכנס בתקציב אז זה מומלץ מאוד

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף משהו בלי כפתורים בצד,

יש המלצה כלשהי?

פורסם

תשמע , חוץ מהעכבר שאתה רשמת , לא ראיתי אף עכבר גיימינג בלי כפתורים בצד , הם די נוחים , די יעילים וגם לא מפריעים אם לא משתמשים בהם.

(הם נורא יעילים בשימוש משרדי , בגלישה באינטרנט וכד' , גם לשימוש בהם צריך להתרגל...)

פורסם
  • מחבר

תשמע , חוץ מהעכבר שאתה רשמת , לא ראיתי אף עכבר גיימינג בלי כפתורים בצד , הם די נוחים , די יעילים וגם לא מפריעים אם לא משתמשים בהם.

(הם נורא יעילים בשימוש משרדי , בגלישה באינטרנט וכד' , גם לשימוש בהם צריך להתרגל...)

אוקיי תודה רבה,

מרגישים הבדל מעכבר רגיל במשחקי SHOOTERים?

עוד דבר, אם אני אקח את הDEATHADDER ואחבר אותו עם מתאם PS2 לKVM שלי, הוא יעבוד טוב?

פורסם

שימוש בDPI גבוה זה עניין של הרגל , בבטא של BC2 התחלתי מ1600 והגעתי עד ל3600 (ציר X) ו3300 בציר Y (לפעמים גם 3600 בציר Y)

אבל אני זה לא דוגמא טובה , קפצתי מMX1100 אלחוטי לCM SENTINEL (שאני מבסוט עליו מאוד - כל דבר בו ניתן לקינפוג)

העכברים של RAZER אכן איכותיים ואם יש עכבר שנכנס בתקציב אז זה מומלץ מאוד

איך היה ה1100? היית מרוצה?

פורסם

לגבי FPSים , כן , אני הרגשתי מיד (כמובן שגם קניתי פאד לעכבר) , פתאום התנועה של הכוונת במסך נהייתה הרבה יותר מדוייקת - לוקח קצת זמן עד שאתה מוצא את ההגדרות שהכי נוח לך בכל משחק אבל זה לא נורא , הדבר היפה בעכבר שלי שיש לו 5 פרופילים שנשמרים בעכבר וניתן לשנות אותם בלחיצת כפתור על העכבר.

יש לי פרופיל לMW2 , פרופיל אחד קבוע לBC2 ועוד אחד שאני משתמש בו ל"ניסויים" בBC2 ובMW2.

לגבי החיבור לKVM , אני באמת לא יודע לענות לך , אני חושב שכן , אתה מחמיץ את היתרונות בחיבור USB (שוב, דעתי האישית)

איך היה ה1100? היית מרוצה?

עדיין יש לי אותו אבל הוא לשימושים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט וכד' , הוא אחלה באופן כללי.

פורסם

לגבי FPSים , כן , אני הרגשתי מיד (כמובן שגם קניתי פאד לעכבר) , פתאום התנועה של הכוונת במסך נהייתה הרבה יותר מדוייקת - לוקח קצת זמן עד שאתה מוצא את ההגדרות שהכי נוח לך בכל משחק אבל זה לא נורא , הדבר היפה בעכבר שלי שיש לו 5 פרופילים שנשמרים בעכבר וניתן לשנות אותם בלחיצת כפתור על העכבר.

יש לי פרופיל לMW2 , פרופיל אחד קבוע לBC2 ועוד אחד שאני משתמש בו ל"ניסויים" בBC2 ובMW2.

לגבי החיבור לKVM , אני באמת לא יודע לענות לך , אני חושב שכן , אתה מחמיץ את היתרונות בחיבור USB (שוב, דעתי האישית)

עדיין יש לי אותו אבל הוא לשימושים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט וכד' , הוא אחלה באופן כללי.

בהרבה מקומות ברשת אנשים מדברים על לאגים שיש עם הMX1100 אם מחברים את המשדר שלו ישירות לUSB מאחורי המחשב. קרה לך דבר כזה? אני רוצה לקנות אותו אבל אני חושש מהלאגים האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים