עבור לתוכן

בכמה אפשר לעשות OC ל E5300 בלי פתרונות קירור מיוחדים?

Featured Replies

פורסם

לדוגמא על gigabyte G41M-ES2L, בכמה אפשר להמהיר אותו בלי להוסיף אמצעי קירור למעבד\ללוח?

ועוד שאלה: האם ספק של 300W יספיק להמהרה כזו (אם אין כרטיס גרפי נפרד)?

פורסם

שנה מכפלה ל10, תעלה באס ל333 וזהו. אני מניח שהספק הוא של FSP או EZCOOL ? בכל אופן ללא כ. מסך לא אמורה להיות בעיה.

אלה אם נפלת על מעבד גרוע, הOC אמור לעבוד גם ללא שינוי מתחים ותקבל את הE5300 בתדר של 3.33GHZ ובבאס 333MHZ - (אפקטיבי 1333).

לא הייתי מנסה יותר עם קרור סטוק, בכל אופן תעקוב אחר הטמפרטורה עם REALTEMP במנוחה ובמאמץ (מאמץ = OCCT, PRIME ושאר ירקות).

פורסם

אל תשכח לנעול תדר PCI-E ולהוריד מחלק של הזיכרון ;D

פורסם
  • מחבר

ה multiplier של E5300 לא נעול?

פורסם

אל תשכח לנעול תדר PCI-E ולהוריד מחלק של הזיכרון ;D

הגיל עושה את שלו... :silly:

פורסם

עם המעבד שלי הגעתי לתוצאה יפה מאוד של 4.2GHZ .. משם כבר לא היה אפשר לעלות :)

על קירור לא סטוק

אבל בכל אופן בהצלחה לך ;)

פורסם

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=627920

הגעתי לזה בקירור סטוק, הטמפ' הייתה סבבה 68-71, בLINX היה ממש גבוה, אבל במשחקים לא היה עובר את ה71, בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

שנה מכפלה ל10, תעלה באס ל333 וזהו. אני מניח שהספק הוא של FSP או EZCOOL ? בכל אופן ללא כ. מסך לא אמורה להיות בעיה.

אלה אם נפלת על מעבד גרוע, הOC אמור לעבוד גם ללא שינוי מתחים ותקבל את הE5300 בתדר של 3.33GHZ ובבאס 333MHZ - (אפקטיבי 1333).

לא הייתי מנסה יותר עם קרור סטוק, בכל אופן תעקוב אחר הטמפרטורה עם REALTEMP במנוחה ובמאמץ (מאמץ = OCCT, PRIME ושאר ירקות).

למה זה עדיף על להשאיר את המכפלה ללא שינוי ולהעלות את ה FSB ל 1066 (ואז את המעבד ל 3.6GHz) או ל 988MHz כדי להגיע לתדר מעבד כמו שלך? זה אפילו יחמם פחות את הלוח, לא?

בקיצור, למה אתה רוצה להעלות יותר את ה FSB? במה זה מועיל? (אם הזיכרון הוא במהירות 800)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים