עבור לתוכן

htc hd2 - יש שדרוג 7? אין שדרוג ל7? לא ידוע

Featured Replies

פורסם

מייקרוסופט לא ממהרת להכריז סופית כי ה-HD2 יהיה זכאי לשדרוג מע' ההפעלה שלו לגרסה 7.

מקור: http://www.engadget.com/2010/03/01/microsoft-sending-mixed-signals-on-windows-phone-7-series-upgrad/

אישית אני לא מבין מה ההיגיון לשים מע' הפעלה ללא multitasking על מכשיר עם מעבד עוצמתי שכזה..

מה אתם חושבים?

פורסם

אני לא מבין מה ההגיון של מיקרוסופט לשלול התקנת WinMo 7 על capable device רק בגלל שיש לו "יותר כפתורים".

פורסם

לפי מה שהבנתי, אין בעיה שיהיו 5 כפתורים במכשיר אך 3 מהכפתורים הללו צריכים לתפקד בצורה מסוימת, מה שלא קורה כרגע ב-HD2. אני לא רואה סיבה הגיונית לכך שהמכשיר ייפסל בגלל שיש לו יותר כפתורים ממה שצריך...

פורסם

כל עניין הוינדוס 7 מובייל הזה מאד הזוי ויש הרבה תהיות עליו ברחבי הרשת...

פורסם
  • מחבר

ולאף אחד פה לא מפריע שמידה והוא ישודרג בסופו של דבר ל7, לא יהיה לו multitasking???

רק לי זה צורם בעין?

פורסם

הרבה דברים צורמים, גם ה GUI של המערכת הזו צורם לי בעין. קודם כל שתשתחרר... לבינתיים עושה רושם שאין הרבה למה לצפות ממיקרוסופט, אבל ברמות.

פורסם

לפי מה שהבנתי, אין בעיה שיהיו 5 כפתורים במכשיר אך 3 מהכפתורים הללו צריכים לתפקד בצורה מסוימת, מה שלא קורה כרגע ב-HD2. אני לא רואה סיבה הגיונית לכך שהמכשיר ייפסל בגלל שיש לו יותר כפתורים ממה שצריך...

מה הבעיה לשנות ייעוד של כפתורים?

מחר htc יכולה להוציא רום שהכפתור של הווליום יפעיל את המצלמה והכפצור של הבית יכבה את המכשיר אם היא רוצה.

פורסם

לא טענתי שלא ניתן לשנות את תפקוד הכפתורים אך יכול להיות שמיקרוסופט מונעת משיקולים שונים ותמנע אופציה כזאת בעזרת חוזה ספציפי. זה לא כל כך מופרך כפי שזה נשמע.

פורסם

אפשר לראות פה שלא הולך להיות שדרוג.

אבל מן הסתם, רומים מבושלים לא רשמיים עם WP7 בטוח יהיו.

ורוב הסיכויים שגם אם היה שדרוג רשמי, אלו המבושלים יתפקדו טוב יותר.

פורסם

מייקרוסופט כרגיל עושה לעצמה עוד גולים עצמיים, ובמקום לעבוד יחד עם HTC הולכת כנגדה כרגע. ההבדל בינה לבין גוגל עם האנדרואיד פשוט עצום. ואני כרגע מדבר רק מבחינת עידכון המערכת לא מבחינת התפקוד, הממשק ומה לא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים