פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אני עברתי את הצום בקושי רב כאבי ראש צמא בעיקר אוכל לא בעיה ושעמום!!!איך עבר לכם הצום אולי תתנו לי עצות איך זה יעבר בקלות לפעם הבאה?
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים הצום היה כרגיל לא קשה אבל גם לא קל ... תפסתי את עצמי הרבה פעמים הולך למטבח (למקרר) ואז מסתובב בבאסה וחוזר לחדר להשתעמם. ושמתי לב שכל פעם שאני משועמם אני רוצה לאכול .
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים גם אני שמתי לב לעובדה שכשמשעמם לי אז אני אוכל (ביום רגיל).הצום עבר לי בקלות.לגבי העצות איך לעבור את הצום בקלות : תכין מראש משהו שיעסיק אותך במשך היום. קריאת ספר טוב, הרבה שינה, אולי ללכת לבית הכנסת לשעה-שעתיים או לצאת עם חברים ...
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים קל בצורה מפתיעה,קראתי את ה"סליל הכפול" ושיחקתי במשחקים של Binary Games...
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים עבר סבבה. הלכנו לבית כנסת לאיזה שעה וחצי, אחרי זה הסתובבנו עד 4 לפנות בוקר. ישנתי, קמתי ב 2,השתעממתי פה ושם ועבר הזמן. חוץ מזה שהייתי מצא מת ביום הראשון, עבר קליל.
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים קל בצורה מפתיעה,קראתי את ה"סליל הכפול" ושיחקתי במשחקים של Binary Games... ? משחקי קופסא/קלפים? משהו מעניין/מרתק/מהנה במיוחד? אנחנו תומכים בחיי שיתוף
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים ירדתי עם חברים למטה, שיחקנו קלפים, שש-בש, וכאלה, אחורי זה הלכנו לעיר וחזרנו ב4 לפנות בוקר
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אממ,זה משחקי חשיבה מעולים שמעבירים את הזמן מאוד מהר ... זה אחד ממה שיש לי:
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים לא הלך ממש לצום...זה מה שקורה כשמשתכרים יום לפני ואז כל הצום אתה מיובש מהאלכוהול... לא מומלץ...
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים לא הלך ממש לצום...זה מה שקורה כשמשתכרים יום לפני ואז כל הצום אתה מיובש מהאלכוהול... לא מומלץ...נשמע תירוץ נחמד וגם כיף כדי להיתחמק מצום ;D
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים הלוואי... כולי תפוס מהסלטות שהרבצתי שם...הכי מצחיק היה שישבתי על קופסת פלסטיק ואז התהפכתי אחורה (רגליים למעלה, ראש למטה) והתחלתי למלמל להם "Help... Help"... ;D
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים היה לי צום מעולה. אני צם רק בשביל המשפחה כי אני עצמי לא מאמין בכלל... אז סידרתי את ה PS2 בחדר יחד עם המחשב ושיחקתי רוב הזמן THPS4 (בפוסי2) ו Vice City (במחשב). שמעתי מוזיקה וגלשתי באינטנט להנאתי... זה למה הצום הלך ממש טוב אני מניח :
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים הצום שלי גם היה דומה, צמתי אבל השתמשתי בחשמל. ביום הראשון הסתובבנו ובשני הצקתי עם חבר לאנשים מארצות אחרות בסקייפי וראינו 2 סרטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.