עבור לתוכן

שאלה| איך מתקינים את miopocket על הג'י פי אס

Featured Replies

פורסם

רכשתי את ה mio c320. הורדתי את חבילת ה miopocket 3.0, לפי ההסברים שקראתי עדיין לא הבנתי איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר עצמו. :nixweiss:

ניסיתי להתקין את התוכנה על כרטיס זיכרון חיצוני וזה עבד, אך ממה שקראתי אפשר גם על המכשיר ללא כרטיס זיכרון.

אם מישהו באמת מבין בנושא בבקשה שייתן לי הסבר נורמלי ולא כמו שרשום בכל אתר באינטרנט.

מודה מראש על העזרה.... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המכשיר שקיים ברשותי בא ללא תוכנת ניווט .

קראתי כבר את המדריך שלך אך מתי שאני מכניס את הקבצים sdfree media ו mioautorun למכשיר עצמו לא קורה כלום בזמן ההפעלה...

יש אפשרות לקבל תמונת מסך איך הקבצים אמורים להיות מסודרים במכשיר ? כי לפי מה שהבנתי צריך שימוש בתוכנת המיומאפ שאמורה להיות במכשיר.

פורסם

אם התיקיות של MIOMAP, שמתוארות במדריך לא קיימות אצלך, צור אותן.

פורסם
  • מחבר

זה עדיין לא מצליח

נראה לי שאני צריך להתקין קודם את מיו מאפ על המכשיר, אבל הבעיה היא שאני לא מצליח...

שום קובץ ששמתי על המכשיר עצמו לא עשה דבר בזמן הפעלה מחדש.

ככה נראית התיקיה הראשית במכשיר, כמו שאמרתי מקודם, המכשיר בא ללא תוכנת ניווט

ejwjyytll2yi.jpg

כשאני מדליק את המכשיר זאת התמונה שרואים

zyu4t2zimyc0.jpg

אייקון ה navigation אינו מגיב, כי אין תוכנת ניווט.

ניסיתי להעתיק את תוכנת המיומאפ לתיקייה הראשית אך אין תגובה.

פורסם

תוכן התיקיה לא בסדר

כמה שאני זוכר צריכים להיות שם עוד תקיות חוץ מהMIOMAP קבצי מערכת... ככה קיבלתה את המכשיר? יכול להיות שמחקתה קבצים?

פורסם
  • מחבר

לא, לא מחקתי קבצים

כמו שאמרתי, קניתי את המכשיר ללא תוכנת ניווט, התקנת מיופוקט דרך הכרטיס זיכרון מצליחה יופי

אלא שאני רוצה שכל פעם שאני מפעיל את המכשיר המיו פוקט יפעל, ואני לא יצטרך להוציא ולהכניס את הכרטיס ולחכות לטעינה שלו

אולי יש איזו שהיא הגדרה בווינדוס של המכשיר שיגרום לBOOT מהכרטיס זיכרון?

פורסם

אני לא מבין בהתקנת מיו-פוקט על זיכרון המכשיר,

אבל מבחינת התקנה על כרטיס זיכרון, ברגע שהתקנת מיו-פוקט הצליחה היא אמורה לפעול אוטומטית בכל פעם עם הדלקת המכשיר.

יכול להיות שאתה מכבה את המכשיר דרך מתג שמאפס אותו או שאתה מחזיק את כפתור ההפעלה/כיבוי לחוץ יותר מדי זמן ופעולה זו מאפסת את המכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים