עבור לתוכן

מתלבט בין שני מסכים: LG W2486L ו Samsung SyncMaster 2494LW (+המלצה)

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. לא יודע אם עדיף ה LCD או ה LED, ולא יודע עד כמה להאמין לניגודיות של 2 מליון.

מי מהם עדיף?

בנוסף - האם יש מסך מומלץ אחד בגודל של 24" במחיר של עד 1500 ש"ח??

השימושים הם - בעיקר אינטרנט, קצת סרטים וקצת משחקים.

פורסם

לLG יש יתרון בולט של כניסות HDMI, היותו מסך LED עם כל היתרונות שנובאים מכך וכו, אבל הסאמסונג נראה יותר סולידי.

אישית - אני מחכה למסך LED שנראה קצת יותר "קלאסי" מאשר סדרת 86L ואז אקנה את המסך הבא שלי.

(אילו רק היו מייצרים את ה P2370 בתצורת לד... :smile1:)

בכל אופן אם אתה נעול על אחד מהשניים הLG הוא בחירה יותר נבונה.

פורסם
  • מחבר

תודה דניס על התשובה.

מה כל כך מיוחד ב P2370 שאם היו מייצרים אותו בתצורת LED היית קונה אותו? מה ההבדלים בינו לבין סידרת 86L?

האם זה רק מבחינת העיצוב החיצוני?

פורסם

שום דבר "מיוחד" פשוט לדעתי זה המסך הכי יפה שיצא בזמן האחרון ובכלל מאז שאני בתחום.

10704-img9433s.jpg

אם רק היה קיים בLED הייתי קונה בו במקום..

ההבדלים בינו לבין 86L? בעיקר כניסות הHDMI שמאפשרות שימוש במסך בתור טלויזיה עם ממירי HD.

(חוץ מההבדל היבש שהLG מגיע עם 2מיליון ניגודיות דינמית וזווית צפיה יותר רחבה) האמת שיש לי את שניהם בתצוגה והתמונה ממש דומה ברוב המצבים

פורסם
  • מחבר

רגע, לא הבנתי

אמרת שההבדלים בין P2370 לבין ה 86L זה ה HDMI אבל קודם אמרת שגם ל 86L יש HDMI ושרק ל 2494LW אין

אז כבר יצאתי מבולבל

אם זה רק עיצוב חיצוני זה פחות מפריע לי, וכמו שאתה אומר קשה לעין לא מקצועית להבחין בהבדלים בתמונה.

איפה אפשר לראות תמונות גם של ב 2486L ושל ה 2494LW (כדי שיהיו לי להשוואה מול ה 2370P ששמת - אולי אני אשנה את דעתי)?

פורסם

לא היה בכוונתי לבלבל, מבין כל שלושלת המסכים המדוברים היחיד שיש לו HDMI עם אודיו זה ה 86L.

לגבי תמונות של השניים האחרים:

samsun_2494lw.jpg

l_03456021.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!! ה LG דווקא נראה בסדר גמור.......... אם כי ה P2370 באמת יפה....

נראה לי שאני אלך לפי המלצתך על ה LG (אם כי יותר בגלל שהוא LED ופחות בגלל ה HDMI כי אני לא רואה את עצמי מחבר אליו ממיר HD בזמן הקרוב)

דרך אגב - אם יש לו כניסת HDMI זה אומר שיש לו גם רמקולים? אם לא - איך בדיוק שומעים את מה שמשדר הממיר HD?

פורסם

רמקולים אין לו אבל יש יציאה לאוזניות. ככה שאם אתה מוציא אודיו דרך HDMI אתה חייב אוזניות או לחבר את הרמקולים למסך

פורסם
  • מחבר

ולאחרים יש (רמקולים / יציאה לאזניות) ?

פורסם

שלילי

פורסם
  • מחבר

עוד נקודה לזכות ה LG !!

תודה.

פורסם

אז מה זה המסך המומלץ לסרטים ומשחקים כיום? נראה לי שאני יקנה אותו בכמה וכמה תשלומים... כל הזין בצהל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים