פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים שלום רבאני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. לא יודע אם עדיף ה LCD או ה LED, ולא יודע עד כמה להאמין לניגודיות של 2 מליון. מי מהם עדיף?בנוסף - האם יש מסך מומלץ אחד בגודל של 24" במחיר של עד 1500 ש"ח??השימושים הם - בעיקר אינטרנט, קצת סרטים וקצת משחקים.
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים לLG יש יתרון בולט של כניסות HDMI, היותו מסך LED עם כל היתרונות שנובאים מכך וכו, אבל הסאמסונג נראה יותר סולידי. אישית - אני מחכה למסך LED שנראה קצת יותר "קלאסי" מאשר סדרת 86L ואז אקנה את המסך הבא שלי. (אילו רק היו מייצרים את ה P2370 בתצורת לד... ) בכל אופן אם אתה נעול על אחד מהשניים הLG הוא בחירה יותר נבונה.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר תודה דניס על התשובה.מה כל כך מיוחד ב P2370 שאם היו מייצרים אותו בתצורת LED היית קונה אותו? מה ההבדלים בינו לבין סידרת 86L?האם זה רק מבחינת העיצוב החיצוני?
פורסם 2010 במרץ 115 שנים שום דבר "מיוחד" פשוט לדעתי זה המסך הכי יפה שיצא בזמן האחרון ובכלל מאז שאני בתחום. אם רק היה קיים בLED הייתי קונה בו במקום.. ההבדלים בינו לבין 86L? בעיקר כניסות הHDMI שמאפשרות שימוש במסך בתור טלויזיה עם ממירי HD. (חוץ מההבדל היבש שהLG מגיע עם 2מיליון ניגודיות דינמית וזווית צפיה יותר רחבה) האמת שיש לי את שניהם בתצוגה והתמונה ממש דומה ברוב המצבים
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר רגע, לא הבנתיאמרת שההבדלים בין P2370 לבין ה 86L זה ה HDMI אבל קודם אמרת שגם ל 86L יש HDMI ושרק ל 2494LW איןאז כבר יצאתי מבולבלאם זה רק עיצוב חיצוני זה פחות מפריע לי, וכמו שאתה אומר קשה לעין לא מקצועית להבחין בהבדלים בתמונה.איפה אפשר לראות תמונות גם של ב 2486L ושל ה 2494LW (כדי שיהיו לי להשוואה מול ה 2370P ששמת - אולי אני אשנה את דעתי)?
פורסם 2010 במרץ 215 שנים לא היה בכוונתי לבלבל, מבין כל שלושלת המסכים המדוברים היחיד שיש לו HDMI עם אודיו זה ה 86L. לגבי תמונות של השניים האחרים:
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר תודה רבה!! ה LG דווקא נראה בסדר גמור.......... אם כי ה P2370 באמת יפה....נראה לי שאני אלך לפי המלצתך על ה LG (אם כי יותר בגלל שהוא LED ופחות בגלל ה HDMI כי אני לא רואה את עצמי מחבר אליו ממיר HD בזמן הקרוב)דרך אגב - אם יש לו כניסת HDMI זה אומר שיש לו גם רמקולים? אם לא - איך בדיוק שומעים את מה שמשדר הממיר HD?
פורסם 2010 במרץ 215 שנים רמקולים אין לו אבל יש יציאה לאוזניות. ככה שאם אתה מוציא אודיו דרך HDMI אתה חייב אוזניות או לחבר את הרמקולים למסך
פורסם 2010 במרץ 315 שנים אז מה זה המסך המומלץ לסרטים ומשחקים כיום? נראה לי שאני יקנה אותו בכמה וכמה תשלומים... כל הזין בצהל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.