עבור לתוכן

התחברות לאינטרנט מקו טלפון נוסף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני די חדש בעניין הזה של אינטרנט. לאמא שלי בבית יש מנוי אינטרנט [בזק בינלאומי] בו היא למעשה כמעט לא משתמשת [בערך פעם בשבוע]. האם אני יכול להתחבר למנוי האינטרנטשלה ולגלוש במסגרת שלו מהבית [הנפרד] של אבא שלי שיש לו גם קו טלפון נפרד, מבלי שאבא שלי ישלם על כך מנוי נוסף או כל חיוב כלשהו? אם כן, איך עושים את זה? [כמובן שצריך לקנות מודם, ומה עוד עושים?] תודה על כל עזרה

פורסם

שלום ddl,

באפשרותך להשתמש בשם משתמש והסיסמא של אמא שלך אך עליך לוודא באיזו תשתית אתם משתמשים בבית אימך ובאיזו תשתית בבית אביך.

במידה ושם המשתמש של המנוי מוגדר אצלנו תחת תשתית של בזק יהיה עליך לעבוד אך ורק עם ציוד של בזק ולא עם ציוד של הוט.

יש לציין כי לא ניתן להשתמש בו זמנית באותו שם משתמש וסיסמא לכן מומלץ לרכוש מאיתנו שם משתמש וסיסמא נוספים שיהיו לך בבית אביך.

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

התשתית גם בבית אבי וגם אצל אימי היא של בזק. למה הכוונה בציוד ב

יהיה עליך לעבוד אך ורק עם ציוד של בזק ולא עם ציוד של הוט.

האם מדובר בסוג מסוים של מודם או חומרה אחרת?

יש לציין כי לא ניתן להשתמש בו זמנית באותו שם משתמש וסיסמא לכן מומלץ לרכוש מאיתנו שם משתמש וסיסמא נוספים שיהיו לך בבית אביך.
האם עיי שם משתמש וסיסמא נוספים אבי יצטרך לשלם תשלום נוסף כלשהו? [כמו שצייינתי אמי עושה שימוש כמעט אפסי באינטרנט, ככה הבעיה שמניעת עבודה בו זמנית כמעט ואינה תופסת פה]. תודות.
פורסם

היי שוב,

עליך ליצור קשר עם חברת בזק במספר 166

ולעשות מנוי אינטרנט.

כך תחובר לתשתית האינטרנט של בזק והחברה תספק לך מודם מתאים לכך.

לאחר קבלת המודם אתה מוזמן ליצור אימנו קשר בטלפון *3014 או לפנות אלי באופן פרטי

ואנו נגדיר יחד איתך את שם המשתמש והסיסמא שלך.

מכיוון שציינת כי אימך כמעט ואינה משתמשת באינטרנט,

כל שעליך לעשות זה לוודא כי האינטרנט בביתה מנותק בזמן שאתה מחובר בבית אביך.

לוטם

פורסם

didi שלום שמי מיכל מבזק,

אשמח לסייע לך בנושא.

תוכל לפנות אלי למייל: bezeq_service@bezeq.co.il בצירוף מספר הטלפון בבזק וכן טלפון ליצירת קשר ונציג תמיכה בכיר מטעמנו ישוב אליך בהקדם.

המשך יום נעים

מיכל

פורסם

ddl אם לא הבנת ממה שנציגי החברות אמרו לך (ולא ידעת קודם) אז העניין הוא כזה: חיבור לאינטרנט דורש תשלום לשני ספקי שירות:

1. ספק תשתית. דהיינו בזק או הוט.

2. ספק שירות. כאן המגוון רחב יותר, בזק בינלאומי, נטוויז'ן, אורנג' ועוד.

אתה אומר שלאמך יש תשתית של בזק ושירות של בזק בינלאומי ואצל אביך אין כלום. מכאן שעל מנת שתוכל להתחבר בבית של אביך המינימום שתצטרך זה לשלם לבזק עבור שירותי התשתית עבור קו הטלפון שלו. זה שיש לאביך קו טלפון פעיל של בזק לא מספיק נדרש תשלום נוסף עבור תשתית החיבור לאינטרנט.

כמו כן לא ניתן להיות מחובר בו זמנית, עם אותו שם משתמש וסיסמא אצל שניהם ביחד אלא כל פעם אצל אחד אחר. מה שאומר שבהנחה שאתה היחיד שעושה שימוש בחיבור לאינטרנט בבית של אביך תצטרך לדאוג להתנתק בכל פעם שאתה לא בבית כך שאמך תוכל להתחבר מביתה, במעט הזמן שהיא כן צריכה.

רצוי גם לוודא, לפני החיבור אצל אביך בבית, שהחיבור בבית אמך מנותק.

ולעניין המודם, ברגע שאתה עושה מנוי אצל בזק אתה מקבל מהם את המודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים