עבור לתוכן

רוצה לקנות סלולרי חדש עד אלפיים שקל

Featured Replies

פורסם

חשוב לי שהיה WIFI ומערכת הפעלה פתוחה.

אני יקנה בחנות פרטית.

כעיקרון אני חושב על N85/N86.

או שחשבתי להוסיף עוד כסף ולקנות את NEXUS ONE. שמעתי על הפל' הזה הרבה דברים טובים..(איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?)

פורסם

ל-NEXUS תידרש להוסיף הרבה כסף, שים לב. אם אתה לא הולך להשתגע על יישומים וכל מיני דברים כאלה, ה-N86 יהיה מצויין. טלפון אמין, נוח, ללא מסך מגע(חלק מעדיפים בלי) עם wifi מצויין, מצלמה מעולה ואפילו משדר FM שימושי ביותר לאוטו...

פורסם
  • מחבר

נקסוס עולה משהו כמו 3 אלף נכון?

הבנתי שהיית תערוכה לפני כמה ימים ואמורים להגיע פלאפונים חדשים..

המחיר שלו לא אמור לרדת?

פורסם

אמור זה שם של...

כן אמור, כרגע אתה צריך להחליט אם אתה רוצה מסך מגע או מקשים בכלל...

פורסם

אם חשבת על N85 או N86 אז אני ממליץ על N85. זול בהרבה וכמעט ואין הבדלים.

אני יכולתי לקחת N85 אך לבסוף לקחתי 5800. מסך גדול יותר חשוב לי הרבה יותר.

פורסם

זול בהרבה? 150 ש"ח זה לא כ"כ הרבה... השווית פעם בין שני המכשירים? שווה לפחות 150 שקל

פורסם
  • מחבר

אמור זה שם של...

כן אמור, כרגע אתה צריך להחליט אם אתה רוצה מסך מגע או מקשים בכלל...

היית רוצה קודם לשחק עם נקסוס..

כרגע אני חושב שאני ילך על N86...

פורסם
  • מחבר

על איזו חנות אתם ממליצים לרכוש טלפון סלולרי באזור המרכז.

אני מעדיף אחריות של היבואן הרישמי.

דבר שני, איכות הסאונד בN86 טובה? היא כמו בn85?

אשמח גם אם תוכלו להתייחס לביקורת הזאת:

http://www.mako.co.il/digital-gadgets/reviews-e9667e41eaa79110/b48751a4fa559110/Article-56237ee8c0f1421004.htm

פורסם

בגלל מכשיר אחד שיש לו תקלת יצור עושים לינץ' על כלל המכשירים :kopfpatsch:

פורסם

על איזו חנות אתם ממליצים לרכוש טלפון סלולרי באזור המרכז.

אני מעדיף אחריות של היבואן הרישמי.

דבר שני, איכות הסאונד בN86 טובה? היא כמו בn85?

אשמח גם אם תוכלו להתייחס לביקורת הזאת:

http://www.mako.co.il/digital-gadgets/reviews-e9667e41eaa79110/b48751a4fa559110/Article-56237ee8c0f1421004.htm

אתן לך חוות דעת קצרה על המכשיר,עקב זאת שאני מחזיק אותו חצי שנה .

קודם כל שאתה קורא ביקורת תסתכל על התאריך כי בדרך כלל יוצאים למכשיר לא מעט עדכונים שמשפרים את הבעיות שכותבים.

המכשיר עצמו סבבה לגמרי המצלמה מפיקה איכות צילום סבירה למדי שאפשר לקרוא לזה סוף סוף תמונה נורמלית בלי "רעשים" וכו.

לאחר העדכון, [יצאו כבר כמה] המצלמה יודעת לזהות פרצופים ,ואיכות הוידאו השתפרה פלאים .

מבחינת סאונד לא יודע למה התכוונת איכות טובה?! אם התכוונת לרמקולים אז זה לא מערכת סטריאו זה בסיסי לא הפילו אותי כמו שאף פלאפוןן לא הפיל אותי מאיכות הסאונד של הרמקול כולל האייפון G3 וכו'.

אבל ויש אבל גדול ברגע שאתה מחבר אוזניות אתה מקבל איכות שעולה על האייפוד נאנו לפחות ככה אני חושב [כן יש לי אייפוד נאנו דור 4 אז אני לא סתם הקרצתי את הנתון הזה].

הממשק שלו עובד מהר גם שאתה מפעיל את האפקטים הויזואלים .

הגלישה במכשיר פנטסטית מהירה וסוף סוף אתה באמת יכול להרגיש שאתה גולש כמו שצריך ,ודף של וואלה לדוגמא נפתח לך בצורה מלאה תוך מספר שניות.

הסוללה מבאסת ,חבל שלא השכילו להשים סוללה חזקה יותר למכשיר מולטימידה שכזה .

איכות בניה סבבה לגמרי ,הוא די עמיד יחסית למכשיר הסליידר האחרים בשוק שלנו.

אם אתה בקטע של משחקים אתה תאוהב את המכשיר בזכות הסליידר הכפול תוכל להפוך את המכשיר תוך שניה לשלט לכל דבר ולשחק להנאתך בשללי משחקי ה NGAGE וכל משחק אחר שיתמוך ב landscape

אני התייחס בקצרה לאיכות המסך כמו שאתה בטח יודע המסך הוא OLED יותר חסכוני יותר בהיר יותר חד בקיצור תמונה יותר טובה ,[וכן בהשוואה למסך אחר רואה תמונה בהרבה יותר טובה שצופים בסרט דרך COREPLAYER].

חסרונות בולטים במכשיר הם ;

מסך יחסית קטן .

סוללה חלשה.

מערכת הפעלה בגירסה חדשה [יחסית שוב לזמן שהמכשיר יצא] שלא מחדשת דבר כמעט,למי שעבד עם מכשיר סמביאן לפני ,כמוני לדוגמא התבאס מהעניין הזה.

קצת "כבד" הכבד במרכאות כמובן כי זה עניין של גרמים אבל עדיין.

אני אישית במבט לאחור היתי מחכה קצת ולוקח את ה E72 בלי לחשוב פעמים כי אני אישית לא מצלם במכשיר ורק שומע מוזיקה וכותב בפורמים איתו והמקלדת במכשיר פשוט עולם אחר , לי אישית יצא הרבה לעבוד עם ה E71 וזה פשוט נוח שמתרגלים.

כמובן שאנשים ירימו גבה ויגידו מה אתה משווה בין מכשיר מולטימדיה N86 למכשר עסקי E71 אבל אני אישית לא חושב שe71 לא יכול לשרת אותך לרוב הדברים שכן הוא מגיע בנוסף עם מעבד שיותר חזק מN86 ואין לי ספק שלזמן הארוך ובמידה ואתה לא ילד בן 12 שכל היום ת'שחק NGAGE במכשיר תמצא יותר עניין במכשיר כמו e72

פורסם

אם אתה בקטע של מגע יש לך HTC HERO

פורסם
  • מחבר

אתן לך חוות דעת קצרה על המכשיר,עקב זאת שאני מחזיק אותו חצי שנה .

קודם כל שאתה קורא ביקורת תסתכל על התאריך כי בדרך כלל יוצאים למכשיר לא מעט עדכונים שמשפרים את הבעיות שכותבים.

המכשיר עצמו סבבה לגמרי המצלמה מפיקה איכות צילום סבירה למדי שאפשר לקרוא לזה סוף סוף תמונה נורמלית בלי "רעשים" וכו.

לאחר העדכון, [יצאו כבר כמה] המצלמה יודעת לזהות פרצופים ,ואיכות הוידאו השתפרה פלאים .

מבחינת סאונד לא יודע למה התכוונת איכות טובה?! אם התכוונת לרמקולים אז זה לא מערכת סטריאו זה בסיסי לא הפילו אותי כמו שאף פלאפוןן לא הפיל אותי מאיכות הסאונד של הרמקול כולל האייפון G3 וכו'.

אבל ויש אבל גדול ברגע שאתה מחבר אוזניות אתה מקבל איכות שעולה על האייפוד נאנו לפחות ככה אני חושב [כן יש לי אייפוד נאנו דור 4 אז אני לא סתם הקרצתי את הנתון הזה].

הממשק שלו עובד מהר גם שאתה מפעיל את האפקטים הויזואלים .

הגלישה במכשיר פנטסטית מהירה וסוף סוף אתה באמת יכול להרגיש שאתה גולש כמו שצריך ,ודף של וואלה לדוגמא נפתח לך בצורה מלאה תוך מספר שניות.

הסוללה מבאסת ,חבל שלא השכילו להשים סוללה חזקה יותר למכשיר מולטימידה שכזה .

איכות בניה סבבה לגמרי ,הוא די עמיד יחסית למכשיר הסליידר האחרים בשוק שלנו.

אם אתה בקטע של משחקים אתה תאוהב את המכשיר בזכות הסליידר הכפול תוכל להפוך את המכשיר תוך שניה לשלט לכל דבר ולשחק להנאתך בשללי משחקי ה NGAGE וכל משחק אחר שיתמוך ב landscape

אני התייחס בקצרה לאיכות המסך כמו שאתה בטח יודע המסך הוא OLED יותר חסכוני יותר בהיר יותר חד בקיצור תמונה יותר טובה ,[וכן בהשוואה למסך אחר רואה תמונה בהרבה יותר טובה שצופים בסרט דרך COREPLAYER].

חסרונות בולטים במכשיר הם ;

מסך יחסית קטן .

סוללה חלשה.

מערכת הפעלה בגירסה חדשה [יחסית שוב לזמן שהמכשיר יצא] שלא מחדשת דבר כמעט,למי שעבד עם מכשיר סמביאן לפני ,כמוני לדוגמא התבאס מהעניין הזה.

קצת "כבד" הכבד במרכאות כמובן כי זה עניין של גרמים אבל עדיין.

אני אישית במבט לאחור היתי מחכה קצת ולוקח את ה E72 בלי לחשוב פעמים כי אני אישית לא מצלם במכשיר ורק שומע מוזיקה וכותב בפורמים איתו והמקלדת במכשיר פשוט עולם אחר , לי אישית יצא הרבה לעבוד עם ה E71 וזה פשוט נוח שמתרגלים.

כמובן שאנשים ירימו גבה ויגידו מה אתה משווה בין מכשיר מולטימדיה N86 למכשר עסקי E71 אבל אני אישית לא חושב שe71 לא יכול לשרת אותך לרוב הדברים שכן הוא מגיע בנוסף עם מעבד שיותר חזק מN86 ואין לי ספק שלזמן הארוך ובמידה ואתה לא ילד בן 12 שכל היום ת'שחק NGAGE במכשיר תמצא יותר עניין במכשיר כמו e72

שיכנעת אותי לרכוש את E72.

אני יראה איך אני עומד כלכלית חודש הבא, וכניראה ירכוש אותו ;D

פורסם

אני כעיקרון לא הייתי לוקח נוקיה בגלל הבאגים של הסימביאן ובמערכת הפעלה עצמה.

לך על סוני אריקסון W995 או W705, אני יודע שאני הייתי הולך

פורסם

עדיף לרכוש יד 2 מאשר מכשיר מהמפעילה (מחירו הממוצע של הE72 עומד על 1600שח)

הE72 מכשיר מצוין בהחלט ושווה בכול היבט בעיקר בהנדסת אנוש טובה,רק מעט מבאס מקש הספייס שהוקטן משו

אבל לא בעיה להתרגל לכך.

פיצ'ר נחמד דווקא ה"עכבר האופטי" ששמו שם אבל לא כולכך נחוץ משו.

מכשיר עיסקי עם מצלמה סבבה שעושה את העבודה בכול אספקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים