עבור לתוכן

עשיתי OC למעבד ויש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

בכל OC ה FSB של המעבד גדל

אפשר למנוע את העליה על ידי הנמכת מכפלת FSB בגלל זה אני אומר לך שתוריד את מכפלת ה- FSB מ- 4 ל- 2

איזה לוח אם יש לך ?

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות בלוח שלי לשחק עם המכפלה בדקתי בביוס :'( , דגם לוח : GA-G41M-ES2L

פורסם

sashakrik אולי אתה המתבלבל עם הQPI /DMI במערכות החדשות..אבל את תדר הבאס אי אפשר להוריד בשום לוח אם (לא מכפלה שלו זה בטוח)..

לגבי הזיכרון אתה בטוח שאין לך מחלק של 1:1 ?

פורסם
  • מחבר

אין חרשתי את הביוס כלום נאדה , אסור לעבוד ב OC שעשיתי ? המחשב יציב , ה OC שעשיתי לא טוב ? אם אני אעבוד עם באס 275X4=1100 ותדר 3.3 המעבד והלוח יהרסו לי ? חייב לעבוד על FSB 800 ?

פורסם

אין דבר כזה OC לא טוב..כל אחד וההגדרות שמתאימות לו..ההבדל הוא שיש הגדרות אופטימליות ויש פחות..

ומה יש לך לחרוש בביוס..באפשרויות המתקדמות בביוס אין לך DRAM FREQ או משהו שנוגע למחלק ? זה חייב להיות שם..

פורסם
  • מחבר

אין , יש רק אפשרות לסדר את התדר של הזכרונון AUTO , 533 , 667 , 800 זה הכול מעבר לזה אין כלום , יש TIMING של הזכרונות

עריכה :

שעשיתי OC למעבד E4600 2.4-3.3GHZ קיבלתי ב PI תוצאה של 19-20 שניות ובלי OC אני מקבל 24 בשביל זה לעשות OC ? נראה לי מטופש , הבעיה שב 3DMARK קיבלתי 7000 נקודות ואחרי ה OC קיבלתי 8500 שזה משמעותי לא ?

פורסם

לגבי הביצועים מה שאתה מודד לא משקף כלום..תנסה לקודד וידיאו או לפתוח RAR..ואז לבדוק מה השיפור..

כמו כן בדוק במשחקים מה השיפור בFPS וככה תדע אם זה שווה או לא..

פורסם
  • מחבר

בתכלס זה מחשב רק לאינטרנט ואופיס אז סתם עשיתי OC לראות אם יהיה הבדל אבל בתכלס בנישה של עבודות אופיס ההבדל אפסי בין 2.4 ל 3.3 לפחות אני לא הרגשתי כלום .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים