עבור לתוכן

פיקסל תקוע או שרוף ב נוקיה 5800 חדש!@#!@

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי את המכשיר דרך שליח של אורנג...פתחתי בלי להוריד את כל הניילונים ואחרי שימוש של בדיוק 5 דקות גיליתי שיש פיקסל לבן קטן ברקע שחור (בעיקר)

אני מאוד מאוד רגיש לכאלה דברים וזה ממש עיצבן אותי...התלבשתי וזזתי לנקודת שירות איתו...חצי שעה כל נציג ניסה לראות את הפיקסל ולא הבינו מה אני רוצה מהם...אמרתי להם מכיוון שהפלפון נפתח לפני שעה קלה מקופסה חדשה שבא ממפעל אני מעוניין שיחליפו לי למכשיר חדש...התווכחו איתי שאני אידיוט וזאת סתם נקודה המכשיר תקין והם לא מכירים בזה כ"תקלה" ושהמכשיר כביכול לא עובד...אמרו לי אם אתה רוצה נחליף לך את המסך בגדר האחריות...אמרתי סבבה

אחרי כ20 דקות הם באו עם פיתרון שונה אמרו לי ששלחנו מכתב מפורט עם הבעיה לנציג שמכר לי את המכשיר והוא ישלח לי שליח ונעשה החלפה אחד באחד...אני מחזיר את המכשיר הזה לשליח והוא נותן לי מכשיר חדש ...נשמע יותר מידי טוב ומרות שאני עדיין צודק במקרה לא משנה מה...

מה אתם חושבים? מישהו נתקל בכזאת בעיה?

אני רוצה לציין שחיפשתי פיתרונות ברשת איך לתקן את הפיקסל במידה והוא באמת תקוע...ניסיתי את כל השיטות ושום דבר לא עזר...

פורסם

אני גם במקרה כזה הייתי מתעקש לקבל מכשיר חדש

פורסם

פיקסל מת/תקוע יכול להופיע בכל צג LCD באשר הוא. אופייני יותר לראות פיקסלים שכאלה מלכתחילה, אך הם יכולים להופיע גם תוך כדי שימוש שוטף.

בהתקלות בתופעה שכזו עם מכשיר חדש, גם אני הייתי דורש החלפה במכשיר אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים