עבור לתוכן

מנוי פרמיום בראפידשר

Featured Replies

פורסם

היום מנוי חוקי דרך האתר שלהם בארה"ב . יש משהו על הגבלה של 5G של הורדות . אחרי שהורדתי קובץ אחד בגודל דומה נרשם לי שעברתי על את ההקצאה ואני כמו משתמש שאין לו חשבון.

מישהו יכול לעשות פה סדר ולהסביר לי מה קורה פה ?? עשיתי חשבון פרמיום באתר שלהם , שילמתי ולמה אני לא יכול להוריד כמו שצריך ?? מהאתר שלהם בארה"ב אני לא מצליח להבהין כלום ממה שהם אומרים . האתר הישראלי יותר גרוע .

יש הגבלה יומית לכמות המידע שאני מוריד ?? יש הגבלה על הכמות בכלל ??

איך מבטלים מינוי אם אני רואה שזה הכל בלוף ??

פורסם

אני חושב שזה מתחדש אחרי יום

פורסם

אין "אתר ישראלי", זו חנות ישראלית שמוכרת מנויים. זה לא אתר של רפידשר.

מנוי לרפידשר נותן לך 5GB להורדה כל יום ואם אתה לא מנצל הכל זה נצבר עד משהו כמו 20GB, אני לא זוכר בדיוק.

פורסם
  • מחבר

ניתן להגדיל את ההקצאה הזאת איך שהוא ?? 5G ליום זה לא משהו ...

פורסם

יש שם משהו של trafficshare שאתה יכול לקנות עוד תעבורה ואז יש גם הגדרות שאתה יכול לבחור שזה יהפוך לעוד תעבורה בשביל להוריד עוד

פורסם
  • מחבר

זהו ששם לי מדובר ב "רכישה" חד פעמית של עוד 100 ג'גה למשל ולא משהו שמתחדש כל יום ...

בקיצור איךל מבטלים את המיונוי הזה כי ב 5G ליום זה פשוט עבודה בעיניים...

פורסם

אתה מתכוון שאתה רוצה שיחזירו לך את הכסף?

פורסם

זהו ששם לי מדובר ב "רכישה" חד פעמית של עוד 100 ג'גה למשל ולא משהו שמתחדש כל יום ...

בקיצור איךל מבטלים את המיונוי הזה כי ב 5G ליום זה פשוט עבודה בעיניים...

זה לא יקרה, בפעם הבא תקרא את תנאי ההרשמה לפני שאתה משלם.

פורסם

כל יום בין 2 ל 10 בבוקר שעון ישראל(אאל"ט) יש Happy hours שכל מה שאתה מוריד נחשב לך רק 10% מהטראפיק.

תוריד בשעות האלו ותהיה מסודר.

פורסם

כל יום בין 2 ל 10 בבוקר שעון ישראל(אאל"ט) יש Happy hours שכל מה שאתה מוריד נחשב לך רק 10% מהטראפיק.

תוריד בשעות האלו ותהיה מסודר.

ידוע לך אולי למה הם עושים את זה?

פורסם

בדרך כלל happy hour=אין פה כלב, בבקשה תבואו!

וזה נכון לגבי כל דבר.

פורסם
  • מחבר

האים האופציה של ה trafficshare של למשל 100G ב 10 יורו נוספים זה ל 100G כל חודש של המינוי או חד פעמי ??

אני אגב גולש בבזקבינלאומי על תשתית ADSL במהירות 5G .

פורסם

האים האופציה של ה trafficshare של למשל 100G ב 10 יורו נוספים זה ל 100G כל חודש של המינוי או חד פעמי ??

חד פעמי.

אני אגב גולש בבזקבינלאומי על תשתית ADSL במהירות 5G .

מה הקשר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים