פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים שיחקו לי קצת בהגדרות של המחשב ובוצע OC למעבד מ 2.8 ל 2.93אני מעוניין להחזיר את המצב לקדמותו כפי שהיה - מהירות שעון 2.8 ותדר זכרונות 1600.נתוני מערכת:מעבד I7 860לוח אם: gigabyte p55a-ud5זכרונות: 8gb 1600 mhzאשמח לעזרתכם והדרכתכם בנושא.. אני חדש בעסק.נ.ב.הסתכלתי קצת בהגדרות ביוס וראיתי דברים כמו מכפלה אבל כשניסיתי לשחק עם זה - הייתה השפעה גם על מהירות הזכרונות. סך הכל אני רוצה להחזיר הכל לקדמותו - למהירויות סטוק. תודה.
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים שאתה מנשהמ כפלה לא אמור להיות השפעה כלשהי על מהירות הזכרונות..אתה בטוח שזאת מכפלה ולא FSB במרה?
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים מחבר שאתה מנשהמ כפלה לא אמור להיות השפעה כלשהי על מהירות הזכרונות..אתה בטוח שזאת מכפלה ולא FSB במרה?נראה לי שזו המכפלה.בכל אופן, תוכלי להדריך אותי אילו ערכים לשנות בכדי לחזור לנתוני סטוק? תודה.
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים יש לך הגדרה ב-BIOS-Set to default או משהו דומה. בלוחות של ג'יגאבייט זה קרוב ל Save and quit.אבל תוודא לפני כן שלא נעשו שינויים חשובים אחרים בביוס שילכו אם תבחר באפשרות זו.
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים 1. או תטען את ההגדרות DEFUALT מהביוס (נמצא בתפרטי הראשי)..2. או שפשוט תגדיר BCLK כמו שצריך להיות בסטוק..ושנה ידנית את תדר השעון של הזיכרונות..
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים מחבר 1. או תטען את ההגדרות DEFUALT מהביוס (נמצא בתפרטי הראשי).. 2. או שפשוט תגדיר BCLK כמו שצריך להיות בסטוק..ושנה ידנית את תדר השעון של הזיכרונות.. 1. לא צלח.. נשאר עדיין אותו דבר 2. מה ה BCLK שצריך להיות ל 860? לא הצלחתי למצוא באינטרנט תודה רבה על העזרה!
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים תדר הבסיס (BCLK) הוא 133 בכל מעבדי הנהלם/ווסטמיר של אינטל.אם האוברקלוק הוא מ-2.8 ל-2.93 = הפרש של 133Mhz, משמע שהעלו את המכפלה ולא את תדר הבסיסאתה בטוח שאתה בכלל באוברקלוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.